Een uitje in ’s – Gravenzande

sgravenzande

Bent u op zoek naar een populair strand in het Westland met een zee aan ruimte? ’s – Gravenzande is maar liefst 8 kilometer lang en is de plek voor wind en water activiteiten! Een wedstrijdje blokarten? Windmaster zijn tijdens een powerkitessie met uitzicht op de Zandmotor? Een uitgebreide borrel of bbq bij 1 van de gezellige strandtenten van ’s – Gravenzande? Er is een hoop mogelijk! Samen met u organiseren we een onvergetelijk uitje in het Westland. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

WAAROM ‘S-GRAVENZANDE ?

 • Een van de populairste stranden van het Westland
 • Grenst aan de Zandmotor
 • Perfecte plek voor wind en water activiteiten
 • Een zee aan ruimte

KIES EEN LEUKE BEACHCLUB

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN ‘S-GRAVENZANDE

Bent u opzoek naar een complete dag vol leuke activiteiten, teambuilding, diner en een leuke feestavond? Wij helpen u graag met de organisatie van A tot Z. Combineer een gezellige middag vol activiteiten en workshops op het strand met een heerlijke lunch of diner bij een van de beachclubs in ‘s-Gravenzande waar we mee samen werken. Iedere locatie kan omgetoverd worden tot een bijzondere feest locatie. Denk bijvoorbeeld aan een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in ‘s-Gravenzande? We brainstormen graag met u mee om een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen. Kan niet, bestaat niet!

Het strand van ‘s-Gravenzande is erg lang en breed, dit betekent dat wanneer er harde muziek op staat dat de bewoners van ‘s-Gravenzande hier geen overlast van kunnen krijgen. Hierdoor is het mogelijk om feesten bij deze strandtenten tot vrij laat in de nacht door te mogen laten gaan.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID

Er zijn 8 strandopgangen in het Westland. Deze zijn te bereiken met de auto, de fiets en te voet. Kies voor strandopgang Vlugtenburg en Beukel. Parkeren is zeer goed betaalbaar. De eerste 2 uur zijn gratis daarna 1,25 per half uur en maximaal €8,- per dag.

BEREIKBAARHEID OV

Het strand van ‘s-Gravenzande is met bus 31 te bereiken vanuit meerdere kanten. Deze bus stopt bij meerdere haltes ter hoogte van het strand, vanaf deze haltes is het gemiddeld nog 20 minuten lopen om het strand van ‘s-Gravenzande te bereiken.

OVERNACHTEN

Voor een accommodatie aan zee kunt u overnachten in een Bungalow op het Strandpark Vlugtenburg. Voor een wat comfortabele hotelkamer kunt u terecht in Hotel de Gravin, een voormalig pakhuis die zich wat verder in het dorp van ‘s-Gravenzande bevindt.

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN S’-GRAVENZANDE

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA GOED WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Expeditie Robinson
19:00 – 21:00 BBQ / diner

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

BEZIENSWAARDIGEHDEN IN ‘S-GRAVENZANDE

 • Staelduinse bos
 • Korenmolen
 • Vele wandel-, fiets- en paardrijdtochten
Toch op zoek naar een andere locatie dan ’s – Gravenzande ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!