Een uitje in Noordwijk

noordwijk

Robuuste duinen en prachtige bloembollenvelden, een prachtig decor tijdens uw teamuitje of bedrijfsuitje! Het strand van Noordwijk is wel 12 kilometer lang en is uitermate geschikt voor leuke teambuilding activiteiten en wind – water activiteiten op het strand. We werken nauw samen met diverse strandtenten in Noordwijk, waar u na een middag vol fun kunt genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner met uitzicht op zee. Een unieke vergader locatie? Een gezellige feestavond? Alles is mogelijk in Noordwijk! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WAAROM NOORDWIJK?

 • Energieke badplaats
 • Dichtbij Leiden en Den Haag
 • Ligging in de bollenstreek
 • Mooi duingebied

KIES EEN LEUKE BEACHCLUB

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN NOORDWIJK

Bent u opzoek naar een complete dag vol leuke activiteiten, teambuilding, diner en een leuke feestavond? Wij helpen u graag met de organisatie van A tot Z. Combineer een gezellige middag vol activiteiten en workshops op het strand met een heerlijke lunch of diner bij een van de beachclubs in Noordwijk waar we mee samen werken. Iedere locatie kan omgetoverd worden tot een bijzondere feest locatie. Denk bijvoorbeeld aan een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Noordwijk? We brainstormen graag met u mee om een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen. Kan niet, bestaat niet!

 

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID

Noordwijk heeft een gratis strandpendel waar u gratis kan parkeren op een parkeerplaats in Noordwijk en gratis vervoert word naar het strand, en uiteraard ook weer terug naar uw auto.

BEREIKBAARHEID OV

Noordwijk is makkelijk te bereiken via het busnetwerk van Arriva. Er zijn ook directe busverbindingen die naar Noordwijk gaan vanuit Leiden Centraal, Den Haag Centraal, Voorhout en Sassenheim.

OVERNACHTEN

In Noordwijk zijn veel mogelijkheden voor overnachtingen. Met grote groepen is er in het Palace Hotel Noordwijk en het Historic hotel Huis ter Duin genoeg ruimte om grote groepen te ontvangen.

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN NOORDWIJK

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA GOED WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Expeditie Robinson
19:00 – 21:00 BBQ / diner

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

BEZIENSWAARDIGEHDEN IN NOORDWIJK

 • Space Expo
 • Vuurtoren van Noordwijk
 • Museum Noordwijk
 • Atlantikwall-museum
Toch op zoek naar een andere locatie dan Noordwijk ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!