Een uitje in Monster

monster

Bent u op zoek naar een een uniek uitje op een bijzondere locatie in het Westland? Met een uitgestrekt strand maar liefst 5 km lang is Monster uitermate geschikt voor een heerlijk uitje aan zee! Expeditie Robinson, een cocktail workshop tijdens ondergaande zon of een spannende blokart race met uw team. Wavevents heeft een groot aanbod aan originele activiteiten die perfect passen bij een geweldig dagje uit in Monster. Na een middag aan het strand kunt u genieten van een gezellige borrel of heerlijk diner bij een van onze samenwerkingspartners op het strand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

WAAROM MONSTER?

 • Rustig strand met veel ruimte
 • Gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag en Rotterdam
 • Veel parkeergelegenheid

KIES EEN LEUKE BEACHCLUB

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN MONSTER

Bent u opzoek naar een complete dag vol leuke activiteiten, teambuilding, diner en een leuke feestavond? Wij helpen u graag met de organisatie van A tot Z. Combineer een gezellige middag vol activiteiten en workshops op het strand met een heerlijke lunch of diner bij een van de beachclubs in Monster waar we mee samen werken. Iedere locatie kan omgetoverd worden tot een bijzondere feest locatie. Denk bijvoorbeeld aan een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Monster? We brainstormen graag met u mee om een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen. Kan niet, bestaat niet!

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID

Parkeerterrein Molenslag is een groot terrein met veel plekken voor auto’s direct onderaan het strand van Monster. Ook parkeerplaats Strand Ter Heijde biedt veel parkeerplekken dichtbij het strand. Bij alle strandopgangen zijn er fietsenstallingen waar u gratis uw fiets kunt neerzetten.

BEREIKBAARHEID OV

De beste verbinding om bij het Strand van Monster te komen is bus 32. De halte waar u dan uitstapt is halte Duinstraat, vanaf hier is het een kleine 10 minuten lopen voordat u met uw voeten in het zand van het Monsterse strand staat.

OVERNACHTEN

In Hotel Elzenduin overnacht u in een moderne hotelkamer die zich vlakbij de strandopgang van Monster bevindt. Ook voor een grotere groep is dit hotel geschikt, er zijn genoeg kamers en mogelijkheden. Of u kunt bijvoorbeeld overnachten in een knusse kamer van Bed & Breakfast Zussen aan Zee.

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN MONSTER

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA GOED WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Expeditie Robinson
19:00 – 21:00 BBQ / diner

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

BEZIENSWAARDIGEHDEN IN MONSTER

 • Oude kerk van Monster
 • De vier winden (molen)
 • Sint-Machutuskerk
Toch op zoek naar een andere locatie dan Monster ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!