Een uitje in Kijkduin

kijkduin

Kijkduin in een geweldige locatie voor een uitje aan zee. In vergelijking met Scheveningen, is het strand van Kijkduin een vrij rustig strand. Dit betekent niet, dat er niets beleven valt in Kijkduin. In tegendeel zelfs! Kijkduin is een heerlijk strand met gezellige en hippe beachclubs en is de locatie voor wind en water sporters. Bovendien kunnen jullie gratis parkeren, iets wat uniek is bij een strand aan Nederlandse kust. Het lange strand leent zich perfect voor leuke strandactiviteiten en workshops, bekijk ons gehele aanbod voor een leuke dag invulling van jullie uitje. De activiteiten combineren met een lunch, borrel, diner of zelfs feestavond met DJ? Wij regelen het samen met u. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WAAROM KIJKDUIN?

 • Gratis parkeren
 • Enorm aanbod van leuke strandtenten en prachtige strandpaviljoens
 • Veel bezienswaardigheden en activiteiten
 • Prachtig duinlandschap

KIES EEN LEUKE BEACHCLUB

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN KIJKDUIN

Bent u opzoek naar een complete dag vol leuke activiteiten, teambuilding, diner en een leuke feestavond? Wij helpen u graag met de organisatie van A tot Z. Combineer een gezellige middag vol activiteiten en workshops op het strand met een heerlijke lunch of diner bij een van de beachclubs in Kijkduin waar we mee samen werken. Iedere locatie kan omgetoverd worden tot een bijzondere feest locatie. Denk bijvoorbeeld aan een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Kijkduin? We brainstormen graag met u mee om een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen. Kan niet, bestaat niet!

 

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID

Gratis parkeren op de middenberm van de Kijkduinsestraat, parkeerterrein aan de Zandvoortselaan en op de Machiel Vrijenhoeklaan. Voor touringcars zijn er gereserveerde plekken bij Kijkduin.

 

BEREIKBAARHEID OV

Bus 24 en bus 26 komen langs Kijkduin bij de halte Den Haag Kijkduinsestraat. Met tram 3 richting Loosduinen is vanaf de halte Heliotrooplaan 16 min lopen naar Kijkduin strand.

 

OVERNACHTEN

Een overnachting in Kijkduin kan op verschillende manieren, zoals een beachhuis, hotels en b&b. Bij het hotel NH Atlantic Den Haag zijn genoeg kamers voor grote groepen gasten.

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN KIJKDUIN

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA GOED WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Expeditie Robinson
19:00 – 21:00 BBQ / diner

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

BEZIENSWAARDIGEHDEN IN KIJKDUIN

 • Hemels gewelf
 • Zandmotor
 • Atlantikwall-museum

 

Toch op zoek naar een andere locatie dan Kijkduin ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!