Een uitje in Katwijk aan Zee

katwijk

Katwijk aan zee is de locatie voor jullie uitje als jullie op zoek zijn naar een strand met een echt karakter. Het strand van Katwijk is een van de schoonste aan de Nederlandse kust en kenmerkt zich door een gezellige boulevard en uitgestrekte duinen. Bovendien is er veel te beleven! Denk aan actieve en creatieve workshops tijdens jullie uitje, diverse wind en water activiteiten, leuke strandactiviteiten gericht op teambuilding en lekker dineren of borrelen. Wavevents heeft een enorm aanbod aan leuke activiteiten en heeft een goede samenwerking met diverse strandtenten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

WAAROM KATWIJK AAN ZEE?

 • Sfeervolle strandpaviljoenen
 • Centraal gelegen en makkelijk te bereiken
 • Veel parkeermogelijkheden
 • Leuke boulevard
 • Gezellig vissersdorpje

KIES EEN LEUKE BEACHCLUB

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN KATWIJK AAN ZEE

Bent u opzoek naar een complete dag vol leuke activiteiten, teambuilding, diner en een leuke feestavond? Wij helpen u graag met de organisatie van A tot Z. Combineer een gezellige middag vol activiteiten en workshops op het strand met een heerlijke lunch of diner bij een van de beachclubs in Katwijk aan Zee waar we mee samen werken. Iedere locatie kan omgetoverd worden tot een bijzondere feest locatie. Denk bijvoorbeeld aan een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Katwijk aan Zee? We brainstormen graag met u mee om een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen. Kan niet, bestaat niet!

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID

Er zijn bij Katwijk aan Zee veel mogelijkheden om uw auto te parkeren, zo is er een parkeergarage onder de duinen, direct aan zee. Ook zijn er vele parkeerterreinen en straten waar u uw auto mag parkeren wanneer u Katwijk aan Zee komt bezoeken.

BEREIKBAARHEID OV

Buslijn 31, 37, 38 en 90 stoppen dichtbij het strand van Katwijk aan Zee. Vanaf deze haltes is het ongeveer 5 minuten lopen voordat u met uw voeten in het zand staat.
Ook met meerdere treinverbindingen is Katwijk aan Zee goed te bereiken.

OVERNACHTEN

In Katwijk aan Zee worden veel variërende overnachtingen aangeboden. Van een romantisch landhuis die zich bevindt aan een rivier (Hotel Noordzee), tot een vakantiehuis waar u met een groot gezelschap op een privéstrand vlak naast het strand van Katwijk aan Zee kunt overnachten (Logeren aan Zee).

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN KATWIJK AAN ZEE

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA GOED WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Expeditie Robinson
19:00 – 21:00 BBQ / diner

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

BEZIENSWAARDIGEHDEN IN KATWIJK AAN ZEE

 • Winkelcentrum Zeezijde
 • Smalpoormuseum
 • Het Panbos
 • De Vuurbaak
 • Bloemenpark Keukenhof
Toch op zoek naar een andere locatie dan Katwijk aan Zee ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!