Een uitje in Hoek van Holland

hoek-van-holland

Een bedrijfsuitje of teamuitje organiseren op een plek waar bijna alles mogelijk is? Hoek van Holland is ”the place to be”! Mooie duinen, gezellige strandtenten en een leuke dag vol actie en avontuur. Bovendien is Hoek van Holland de badplaats van Rotterdam en zeer gemakkelijk te bereiken, en kun je er gratis parkeren! Blokarten, watersurfen, Expeditie robinson het kan allemaal. Wij werken met de leukste locaties in Hoek van Holland samen waar u kunt genieten van een gezellige borrel, lunch of uitgebreide bbq met uitzicht op zee. Een compleet uitje van A tot Z met uitgebreide feestavond? Samen met jou organiseren we het perfecte uitje in Hoek van Holland!

WAAROM HOEK VAN HOLLAND?

 • Dicht bij Rotterdam
 • Gratis parkeren
 • Sfeervolle en gezellige strandpaviljoens
 • 1 van de breedste stranden van de kust
 • Prachtige duinen die behoren tot National Park Hollandse Duinen

KIES EEN LEUKE BEACHCLUB

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN HOEK VAN HOLLAND

 

Bent u opzoek naar een complete dag vol leuke activiteiten, teambuilding, diner en een leuke feestavond? Wij helpen u graag met de organisatie van A tot Z. Combineer een gezellige middag vol activiteiten en workshops op het strand met een heerlijke lunch of diner bij een van de beachclubs in Hoek van Holland waar we mee samen werken. Iedere locatie kan omgetoverd worden tot een bijzondere feest locatie. Denk bijvoorbeeld aan een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Hoek van Holland? We brainstormen graag met u mee om een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen. Kan niet, bestaat niet!

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID

In Hoek van Holland zijn meerdere parkeerplaatsen waar gratis geparkeerd kan worden. De parkeerplaatsen zijn op 50 meter loopafstand van de strandtenten.

 

 

BEREIKBAARHEID OV

Met bus 611, 31, 32 en tram 4 en 6 is Hoek van Holland goed te bereiken, De trams en bussen gaan allemaal richting Hoek van Holland. De nieuwe metrolijn B vanaf Rotterdam stopt bij station Hoek van Holland haven.

OVERNACHTEN

Er zijn hotels, beachvilla’s en B&B te vinden in Hoek van Holland. Bij Hotel Amerika is er veel capaciteit voor groepen die een overnachting willen boeken voor een compleet uitje.

 

 

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN HOEK VAN HOLLAND

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA GOED WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Expeditie Robinson
19:00 – 21:00 BBQ / diner

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

BEZIENSWAARDIGEHDEN IN HOEK VAN HOLLAND

 • Het Keringhuis
 • Atlantikwall-museum
 • Fort 1881
 • De Zeetoren
 • Museum RockArt
Toch op zoek naar een andere locatie dan Hoek van Holland ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!