fbpx
Kijkduin 2019-04-29T14:41:43+00:00

Millers Beach

  • millers

Millers Beach, Kijkduin

Aan het strand van Kijkduin ligt Beachclub Millers Beach. Vaak gekozen voor een bedrijfsuitje door de luxieuze uitstraling van deze beachclub. Er zijn aparte ruimtes met ieder een privé bar, privé toiletten en een privé strand.

Millers Beach staat voor een uitstekende sfeer, goede kwaliteit en verzorgd tot in de puntjes. Koppel dat aan Wavevents waar uitjes op maat dé regel is en u heeft een prachtig bedrijfsuitje.

Millers Beach beschikt ook over een aparte vergaderzaal. De ruimte beschikt over een privé toilet, privé bar en privé terras. Deze dient afgehuurd te worden.

Bij Millers Beach is voldoende parkeergelegenheid. U kunt er terecht met goed én slecht weer door de vele terrassen die ook overkapt kunnen worden.

Ook voor je vrijgezellenfeest, teamuitje of kinderfeestje kun je hier terecht.

Een aantal mogelijke activiteiten bij Millers Beach: Powerkiten, beachtennis, zeskamp, Robinson experience, borrel, salsa workshop.

Waarom Millers Beach?

Millers Beach ligt tussen Scheveningen en Kijkduin in. Er is voldoende parkeergelegenheid. Na een wandeling door het prachtige natura 2000 gebied komt u aan op een heerlijk, rustig strand.
Millers Beach kenmerkt zich door de verschillende afsluitbare ruimtes. Voor elke groep de juiste ruimte. Ideaal voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje.
Van het in- en exterieur tot het eten en drinken tot de bediening. Alles is tot in de puntjes geregeld bij Millers Beach in Kijkduin.

Prachtige locatie voor je activiteiten gevonden? Bekijk dan onze diverse activiteiten. Voor ieder wat wils!

Bekijk activiteiten

millers kijkduin

Luxieuze uitstraling

Millers Beach heeft niet alleen een luxieuze uitstraling in haar in- en exterieur maar ook in het aanbod van hapjes en drankjes. Hier komt niemand iets te kort!

borrelen kijkduin

Ongestoord borrelen

Omdat er verschillende ruimtes zijn, is alles mogelijk bij Millers Beach. Van bedrijfsuitje tot teamuitje tot vrijgezellenfeest. DJ? Spreker? Band? Buffet? Geen probleem, Millers Beach regelt het voor u.

kijkduin millers

Heerlijk eten en drinken

De Chefkok maakt van elk gerecht een feest voor de smaakbeleving en een streling voor het oog. Millers beach staat bekend om haar luxe barbecues.

Alle activiteiten die wij aanbieden zijn eindeloos te combineren voor een geslaagde dag. Wij werken op drie strand locaties in Kijkduin en Scheveningen. Afhankelijk van je wensen kunnen wij een compleet verzorgde dag met eten en drinken verzorgen.