Groepsuitje

ORIGINEEL GROEPSUITJE

Bij Wavevents bent u bij het goede adres voor het organiseren van een te gek groepsuitje! Wij hebben verschillende strandlocaties ter beschikking voor alle leuke groepsuitjes op het strand. Wij bieden leuke strandactiviteiten, workshops en wind- en wateractiviteiten aan voor een spectaculaire dag. Jouw groepsuitje kan ook worden gecombineerd met een gezellige borrel of heerlijke BBQ bij 1 van de leukste strandtenten aan de kust. Neem gerust contact met ons op. 

TOP 10 GROEPSUITJE IDEEEN

Wij hebben voor jou de top 10 groepsuitjes op een rijtje gezet. 
Onze strandactiviteiten zijn een must voor jouw groepsuitje! Samen met een leuke workshop of wind- en wateractiviteit maak je jouw dag helemaal compleet. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige cocktailworkshop met vrienden of collega’s, of denk aan onze Wave Robinson Experience waar samenwerken de basis is. 
Ook organiseren wij voor leuke groepsuitjes de super populaire en unieke gps tochten en heerlijke proeverijen.
Een heerlijke borrel, barbecue of unieke feestavond achteraf? Dat kan bij de sfeervolle en gezelligste strandtenten langs de kust waar wij mee samenwerken. Wij denken graag mee en organiseren een spectaculaire dag voor jouw groepsuitje!
Kan niet, bestaat niet! 
wave-robinson-experience

ARRANGEMENTEN 

1, 2 of 3 activiteiten voor jouw groepsuitje? Alles is mogelijk. Er is keuze uit onze spectaculaire workshops, wateractiviteiten en strandactiviteiten. De leukste activiteiten kunnen voor een complete dag worden gecombineerd met een gezellige borrel of knallende feestavond. Wij hebben verschillende arrangementen voor je samengesteld waarin je een idee krijgt van alle mogelijkheden voor je groepsuitje. In samenwerking met de gezelligste strandtenten van de kust kan er worden aangeschoven voor een heerlijke afsluiter. 

COCKTAIL SHAKEN

De workshops cocktail shaken is voor elk groepsuitje een echte aanrader! Mixen, mengen en shaken is voor iedereen weggelegd! De tropische ingrediënten worden toegevoegd en het shaken kan beginnen… Met deze super gezellige workshop krijgen jullie helemaal het vakantiegevoel. De cocktail shaken workshop is populair en word vaak gecombineerd met een strand of wateractiviteit. Voor een gezellige borrel of heerlijke barbecue kan je terecht bij 1 van de gezelligste strandtenten langs de kust waar wij mee samenwerken. 

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

zes-kamp

WAVE ROBINSON EXPERIENCE 

Samenwerken is bij Wave Robinson Experience de basis! Als je een spectaculair groepsuitje wilt organiseren met teambuilding is dit de perfecte activiteit voor jouw groepsuitje. Wie is de grootste doorzetter, snelste denker en het meest precies van de groep? Alles word getest tijdens de Wave Robinson Experience. Deze toffe strandactiviteit kan een onderdeel zijn van jouw dag in combinatie met een andere workshop, strandactiviteit of wind- en wateractiviteit. Jouw groepsuitje is pas compleet als dit unieke spel word gespeeld! 

 

TOP 10 GROEPSUITJE

Previous
Next

DE BESTE LOCATIE VOOR JOUW GROEPSUITJE

Wavevents werkt samen met de beste en gezelligste locaties langs de kust! We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft kan dat natuurlijk ook.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN GROEPSUITJE

Previous
Next

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS GROEPSUITJE

Previous
Next

ACTIEVE GROEPSUITJES

Actieve groepsuitjes zorgen bij veel groepsuitjes voor een hechte band omdat je een groep vormt, die groep gaat allemaal voor hetzelfde doel. Actieve groepsuitjes zijn voor iedereen weggelegd, jong of oud. Niet alleen worden actieve groepsuitjes georganiseerd voor het versterken van de samenwerking in de groep, maar ook omdat er veel actieve activiteiten op het strand zijn uit te voeren met een hoog lachgehalte. Actieve activiteiten worden ook vaak gecombineerd met een leuke workshop, zo is er een combi van een relaxte maar toch actieve dag. Een actief groepsuitje is een echte aanrader voor een te gekke dag!

WIND EN WATER ACTIVITEITEN GROEPSUITJE

Previous
Next

GROEPSUITJES OP HET STRAND

Voor uw groepsuitje kan worden gekozen uit veel locaties langs de kust of uw eigen locatie voor het groepsuitje! Voor een compleet groepsuitje ben je op het strand op de perfecte locatie. Alle activiteiten en workshops kunnen worden uitgevoerd op het strand. Op alle locaties langs de kust zijn gezellige strandtenten en horeca gelegenheden te vinden. Met de voetjes in het zand en een drankje in je hand, wordt het een spectaculaire dag voor jouw groepsuitje. 

GPS TOCHTEN GROEPSUITJE

Previous
Next

GROEPSUITJES IN DE DUINEN

Uw groepsuitje organiseren in de duinen? Met onze super leuke gps tochten voeren jullie opdrachten en raadsels uit in de duinen. De duinen zijn een unieke plek voor het organiseren van een groepsuitje. Langs de kust van Nederland is dit prachtige natuurgebied te vinden en daar kan goed gebruikt van worden gemaakt tijdens een groepsuitje met vrienden of collega’s. Als je een groepsuitje in de duinen organiseert zal deze niet snel vergeten worden. 

PROEVERIJEN GROEPSUITJE

Previous
Next