Groepsuitje

EEN ORIGINEEL GROEPSUITJE AAN DE WESTERSE KUST

Bij Wavevents kunt u terecht voor een te gek en uniek groepsuitje aan de westerse kust. Denk aan de wind door je haren, de tenen in het zand en het zoute water.. Dat ultieme gevoel willen jullie toch ook ervaren? Wij hebben genoeg activiteiten om dat ook echt te beleven. Een tal van leuke strandactiviteiten, workshops en wind-en water aciviteiten maken van jullie dag een feestje. Trek gekregen van al het intensieve bezig zijn? Maak je uitje compleet met een BBQ of een geheel verzorgt diner bij een van de gezelligste strandtenten van Scheveningen! Nu al enthousiast geworden? Neemt contact met ons op!
 

TOP 10 GROEPSUITJE

Vorige
Volgende
wave-robinson-experience

DE TOP 10 ALLERLEUKSTE IDEEËN VOOR EEN GROEPSUITJE

Wij hebben voor jullie groep de top 10 groepsuitjes op een rij gezet. Zin in het brandende zonnetje op je gezicht, met je tenen door het zand schuiven en het geluid van de brekende golven op de achtergrond horen? Kijk dan eens naar onze unieke strandactiviteiten! Wil je liever in de golven duiken? Dan hebben wij genoeg wind- en wateractiviteiten om die wens te vervullen. Met al je collega’s of groep vrienden de perfecte zonnige cocktail shaken om vervolgens je creatie in het zonnetje op te drinken.. Bij Wavevents kan dat. Bekijk onze workshops, combineer ze met elkaar en maak er een uniek groepsuitje van! Verder hebben wij een spannende gps tochten en heerlijke proeverijen en is er voor ieder wat wils. Ben je met een grote groep, kan je niet kiezen en wil je eigenlijk wel alles doen? Bij ons is niks te gek en alles is mogelijk. Contact ons met de wensen en wij helpen je graag om jullie uitje op maat te maken!

ARRANGEMENTEN 

1, 2 of 3 activiteiten voor jouw groepsuitje? Alles is mogelijk. Er is keuze uit onze spectaculaire workshops, wateractiviteiten en strandactiviteiten. De leukste activiteiten kunnen voor een complete dag worden gecombineerd met een gezellige borrel of knallende feestavond. Wij hebben verschillende arrangementen voor je samengesteld waarin je een idee krijgt van alle mogelijkheden voor je groepsuitje. In samenwerking met de gezelligste strandtenten van de kust kan er worden aangeschoven voor een heerlijke afsluiter. 

COCKTAIL SHAKEN

De workshop cocktail shaken is voor elk groepsuitje een echte aanrader! Leer de cocktailtechnieken van onze ervaren barman, mix en meng de ingrediënten, en shake jezelf naar een tropisch eiland! De workshop cocktail shaken is erg populair en word vaak gecombineerd met een strand of wateractiviteit. Fun-fact: wij hebben het wereldrecord cocktailshaken op onze naam staan! Verbreek jij met jouw uitje het record van 133 shakers?

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

zes-kamp

WAVE ROBINSON EXPERIENCE 

Samenwerken is Wave Robinson Experience een pré! Alleen dan kan jouw team zichzelf naar het winnende eiland elimineren. Wil je werken aan de groepsdynamiek, de samenhorigheid en sociale binding tijdens jullie groepsuitje? Dan is deze activiteit zeer geschikt! Wie vecht tot het uiterste? Wie kan het overzicht goed bewaren? Wie motiveert de groep door naar het einde en veroverd de vlag van de overwinning? Niets is zeker, alles is mogelijk! Maar één ding is zeker.. Alleen met samenwerken kan je weer naar de bewoonde wereld terugkeren! 

DE BESTE LOCATIE VOOR JOUW GROEPSUITJE

Wavevents werkt samen met de beste en gezelligste locaties langs de kust! We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft kan dat natuurlijk ook.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN GROEPSUITJE

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS GROEPSUITJE

Vorige
Volgende

EEN ACTIEF GROEPSUITJE.. WAAR IS DAT GOED VOOR?

Het voordeel van een actief groepsuitje is dat het een laagdrempelige manier is om elkaars kwaliteiten vanaf een andere kant te bekijken. En dat met veel hilariteit! Het maakt een groep hechter en versterkt de samenwerking. Dit kan weer positief zijn voor de dynamiek! Het fijne aan een actief uitje is dat het voor iedereen is weggelegd. Jong of oud. Getraind of niet. Iedereen kan op zijn eigen niveau de activiteit spelen en ervaren! Vaak worden de actieve uitjes gecombineerd met een workshop. Zo is er een balans tussen actief en relaxt! Wist je dat een actief uitje perfect is voor teambuilding?
 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN GROEPSUITJE

Vorige
Volgende

GROEPSUITJES OP HET STRAND

Voor uw groepsuitje kan worden gekozen uit de vele locaties langs de kust. Denk bijvoorbeeld aan een leuk groepsuitje in Scheveningen. Heb je zelf een leuke locatie op het oog? Laat het ons weten! Voor een compleet groepsuitje ben je op het strand op de perfecte locatie. Voetjes in het zand, zonnebril op en de zon op je gezicht.. Wie wil dat nou niet? Al onze activiteiten kunnen worden uitgevoerd aan de hele westerse kust. Langs deze kust zijn er veel gezellige strandtenten en horecagelegenheden waar wij mee samen werken! Op het strand kan het eigenlijk nooit verkeerd gaan! 

GPS TOCHTEN GROEPSUITJE

Vorige
Volgende

GROEPSUITJES IN DE DUINEN

Uw groepsuitje organiseren in de prachtige en heuvelachtige duinen? Met onze spannende en uitdagende gps tochten voeren jullie opdrachten uit en lossen raadsels op in de duinen van jullie plaatselijke strand! Natuur, de zilte lucht, de ruimte en het uitzicht over zee. Dat maakt de duinen een unieke plek voor jullie groepsuitje. Dit prachtige natuurgebied is te vinden langs de Nederlandse kust. De ultieme plek voor een verrassend groepsuitje met je collega’s of vrienden. Kijk je ogen uit, maar sta wel op scherp want wie weet spotten jullie wel speciale dieren!
 
 

PROEVERIJEN GROEPSUITJE

Vorige
Volgende