Groepsuitje Scheveningen

EEN GROEPSUITJE IN SCHEVENINGEN

Iedereen kent de populaire badplaats Scheveningen wel! Wat ooit een klein vissersplaatsje was is nu uitgegroeid tot een bruisende plek waar veel te doen is. Met de prachtige sky-line van miljoenen lichtjes is het een spectaculaire plek om je groepsuitje te vieren. Willen jullie een dag op stap met vrienden of vriendinnen? Of gaat die familiedag er eindelijk eens van komen? Er kunnen veel verschillende aanleidingen zijn om een feestje te vieren. Wavevents heeft veel activiteiten die jij met je groepsuitje kan doen op het heerlijke 4 kilometer lange strand van Scheveningen! Zijn jullie heel sportief of past een workshop beter bij jullie? Of de een combinatie van beide de gouden uitkomst? Neem een kijkje in ons aanbod en neem contact met ons! Wij denken graag met je mee!

TOP 10 GROEPSUITJES SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

VAREN MET EEN RIB POWERBOAT

Samen met RIB Actie Scheveningen organiseren wij groepsuitjes voor een onvergetelijk avontuur. Bedenk je eens dat je als een echte lifeguard de golven van scheveningen trotseert op een super snelle powerboat! Jullie verzamelen bij de haven van Scheveningen en krijgen eerst de veiligheidsinstructies te horen. Trek de pakken aan, spring op de boot, houd je goed vast en de sensatie kan beginnen! Zijn jullie voorbij de branding? Dan gaat het gas open en worden er snelheden tot wel 100 km/u gehaald! Zijn jullie echte adrenaline junkies? Dan is dit zeker iets voor jullie!
 

ZESKAMP

Hollands getinte spellen maar dan op het strand van Scheveningen! Zo kan je zeskamp het beste beschrijven. Denk aan twister, ski-lopen of volleyball. Wij hebben wel 20 verschillende spellen waaruit je kunt kiezen en kunnen hierdoor jullie groepsuitje op maat maken. Tijdens zeskamp ben je met de groep lekker actief bezig. Wilden jullie al aan de teambuilding werken? Dan is zeskamp een geschikte middag invulling! Gooi er een competitie element in en het echte spel kan beginnen. Leuk om te doen, leuk om naar te kijken en hilariteit gegarandeerd!

BEACHVOLLEYBAL

Wanneer je aan een activiteit op het strand denkt dan mag beachvolleyball zeker niet ontbreken! Neem je positie in en probeer je tegenstanders te slim af te zijn door de bal over het net heen te spiken. Bovenhands of onderhands opslaan.. Wat is jouw ideale techniek? Willen jullie zelfstandig spelen of kiezen jullie voor professionele begeleiding? Wavevents heeft experts in huis om jullie de fijne kneepjes van het vak te leren. 

GPS DUINTOCHT

Een wandeling door de heuvelige duinen van Scheveningen terwijl je leuke raadsels en uitdrachten uitvoert. Breid je kennis uit met dieren, planten, grassoorten of algemene informatie over het strand van Scheveningen terwijl je met je gezicht in het zonnetje loopt. Deze activiteit is voor de sportievelingen, voor de hobby wandelaars en voor de echte natuurliefhebbers!

ZANDKASTELEN BOUWEN

Wie zegt dat zandkastelen bouwen alleen voor kinderen is? Trek je oude kleren of zwemkleding aan en duik in de wereld van zand en modder. Teken een plattegrond, maak een heuvel van zand, strijk hem glad en modelleer het toch jouw fantasierijke zandsculptuur! Maak de mooiste van het hele Scheveningse strand en win daarmee de eerste prijs!

POWERKITEN

Volwassen vliegeren.. De droom van vele die nog het kind in ons hebben! Aan dit nostalgische groepsuitje kan je, na een korte instructie over de vlieger, zo beginnen. Kies je een kleine vlieger of durf je het aan om te vliegeren met een reuzenvlieger? Ga de uitdaging met jezelf aan en voel je als een kind zo blij op het strand van Scheveningen!

Ben je na al die spanning en sensatie doe aan een drankje en een versnapering? Er zijn genoeg horeca gelegenheden en gezellige strandtenten waar je na groepsuitje neer kunt stranden. Geniet na met een welverdiend biertje of een kopje koffie!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.