fbpx
Evenementenbureau Den Haag, Scheveningen, Kijkduin 2018-04-07T16:04:52+00:00

Evenementenbureau

Wavevents of Wave events is een evenementenbureau Den Haag waar alles mogelijk is. Van een kinderfeestje op het strand tot een volledig verzorgd 24 uurs bedrijfsevent. Alle activiteiten die evenementenbureau Wavevents aanbiedt zijn eindeloos met elkaar te combineren zodat elk uitje dat wij voor je organiseren uniek is en op maat samengesteld.

Adres evenementenbureau Wave events

Wavevents

Hellingweg 98M

2583 WH Scheveningen

Openingstijden kantoor:

ma – vr 9:00 tot 17:00

Meer informatie? Bel 070 887 00 88

Bekijk alle activiteiten
Evenementenbureau Den Haag

Evenementenbureau Den Haag

Wavevents is een strand evenementenbureau Den Haag. Wij verzorgen al onze bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes op de stranden van Scheveningen en Kijkduin in Den Haag.

Evenementenbureau Scheveningen

Een keer een ander evenementenbureau? Die concurreert op zowel prijs als kwaliteit? Wij, Wavevents, een evenementenbureau Scheveningen, wij geven altijd meer dan dat we beloven. Wij willen dat iedereen tevreden is.

Evenementenbureau Scheveningen goede prijs

Omdat wij bijna al onze activiteiten in huis hebben hoeven wij geen derde partijen in te huren. Hier profiteren wij niet van, hier profiteer jij van! Onze prijzen van evenementenbureau Scheveningen zijn eerlijk en laag!

Evenementenbureau Scheveningen goede kwaliteit

Kwaliteit hoeft niet ten koste te gaan van de prijs. Ons motto is om altijd meer te geven dan we beloven. Daarom zullen we altijd een instructeur extra inzetten, is er misschien wel een professionele fotograaf of filmploeg bij je uitje of gebeurd er iets anders…

Evenementenbureau Kijkduin

In Kijkduin werken wij samen met strandpaviljoen Klein Ockenburgh en Millers Beach. Wij kiezen voor evenementenbureau Kijkduin omdat het strand hier rustiger is, je er gratis kan parkeren en er meer ruimte op het strand is. Kijkduin strand staat bekend om haar prachtige natuur in het natura 2000 gebied. Wave events, evenementenbureau Den Haag.

Bekijk alle workshops

Evenementenbureau vacatures

Wil jij werken in een dynamische omgeving in kantoor én op het strand? Wil jij geen dag hetzelfde? Wil jij mensen blij maken, begeleiden en enthousiasmeren? Wij hebben bij ons evenementenbureau regelmatig vacatures openstaan. Voor de huidige vacatures klik hier.

Evenementenbureau stage

Zie jij het wel zitten om voor je stage bij een jong en dynamisch team in Den Haag te zitten? Aan de haven van Scheveningen? Waar geen dag hetzelfde is? En waar we je niet misbruiken om koffie te maken? Wij hebben bij ons evenementenbureau regelmatig stage plekken openstaan. Voor de huidige stages klik hier.

Sportief evenementenbureau Den Haag

Al onze strandactiviteiten zijn sportieve activiteiten. Wij bieden met ons evenementenbureau Den Haag sportieve activiteiten aan zoals: