Bedrijfsuitje Zuid Holland

In Zuid-Holland een bedrijfsuitje op het strand? Wavevents is gevestigd in Scheveningen en Kijkduin waar we op het strand onze bedrijfsuitjes verzorgen. Alles is mogelijk, van een uur powerkiten tot een volledig verzorgd 24 uurs bedrijfsevenement.

zuid-holland-bedrijfsuitje

HOE STEL JE EEN BEDRIJFSUITJE ZUID HOLLAND SAMEN?

 

Basis bedrijfsuitje Zuid-Holland

Willen jullie alléén activiteiten zonder eten en drinken? Kies dan de activiteiten die jullie aanspreken en vraag een offerte aan. Bij de offerte gaan wij niet uit van de gekozen activiteiten, maar de hoeveelheid activiteiten, de tijdsduur van de activiteiten en het aantal personen. Zo kunnen wij de meest scherpe offerte bieden.

Compleet bedrijfsuitje Zuid-Holland

Een bedrijfsuitje Zuid Holland organiseren met eten en drinken erbij? Kies de gewenste activiteiten en kies de locatie die het beste bij jullie past. Wij hebben al veel ervaring met onze locaties, dus kunnen we je ook advies geven in welke locatie het beste bij jullie bedrijf past.

Luxe bedrijfsuitje Zuid-Holland

Een zeer compleet, volledig verzorgd bedrijfsuitje in Zuid-Holland. Kies uit verschillende activiteiten, workshops, trainingen, gastronomie en locaties. Combineer deze en wij verzorgen een compleet luxe bedrijfsuitje in Scheveningen of Kijkduin in Zuid-Holland.

 
 
 
 

ACTIVITEITEN BEDRIJFSUITJE ZUID HOLLAND

 

Enkele originele teambuilding activiteiten voor jullie bedrijfsuitje Zuid-Holland:

Wave Experience Scheveningen

Jullie worden ingedeeld in verschillende kampen. Je begint met het maken van een teamvlag waarna jullie aan de spannende teambuilding activiteiten beginnen op het strand van Scheveningen / Kijkduin in Zuid-Holland.

BBQ

Een prachtige dag met activiteiten in Zuid-Holland afsluiten met een heerlijke BBQ? Wij bieden zeer luxe BBQ’s aan tot een heerlijke hamburger met brood.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

TEAMUITJE ZUID HOLLAND

 

Samen met je team een uitje in Zuid-Holland? Jullie teamuitje Zuid-Holland is natuurlijk ook mogelijk bij ons! Wij verzorgen teamuitjes in Scheveningen en Kijkduin voor groepen van 10 tot 100 man. Onze focus ligt bij een teamuitje op teambuilding en samen werken. Bij ons gaat elke groep als een hecht team weer naar huis.

 
 
 
 

PERSONEELSUITJE ZUID HOLLAND

 

Bekijk onze personeelsuitje activiteiten eens. Alle activiteiten die je met een bedrijfsuitje doet kun je ook met een personeelsuitje doen in Zuid-Holland. Wij bieden voor je personeelsuitje onder andere:

En nog veel meer! Bekijk al onze activiteiten eens voor je personeelsuitje Zuid-Holland!

zuid-holand-bedrijfsuitje

BEDRIJFSUITJE DEN HAAG

 

Onze locaties voor bedrijfsuitje Den Haag zijn in Scheveningen en Kijkduin. De locaties zijn gelegen aan het strand van Den Haag. Waarom een bedrijfsuitje Den Haag?

  • Alles is mogelijk in Den Haag. Er is bos, strand, stad en dorp
  • Den Haag ligt centraal in Nederland
  • Verschillende strandpaviljoens waar wij mee samenwerken
 
 
 BEDRIJFSUITJE STRAND SCHEVENINGEN
 

Wij organiseren onze bedrijfsuitjes op het strand van Scheveningen of Kijkduin. In scheveningen werken wij onder andere samen met The Fat Mermaid. Onze passie ligt bij het water en het strand. Die passie willen wij graag overbrengen op jullie. Kies uit sportieve, creatieve of workshop bedrijfsuitjes strand. In Kijkduin organiseren wij het bedrijfsuitje strand op De Zandmotor. Dit is een schiereiland van 2 km groot aan de kust van Den Haag met alle ruimte! De perfecte locatie dus voor je bedrijfsuitje Scheveningen strand!

Komen jullie niet vanuit een bedrijf? Wij bieden ook groepsuitjes Zuid-Holland! Een groepsuitje is bijvoorbeeld leuk als vrijgezellenuitje, kinderfeestje, familie uitje en natuurlijk een groepsuitje. Ook voor groepsuitjes in Zuid-Holland hebben wij zeer scherpe prijzen. 

 
 
 
 

TEAMBUILDING ZUID HOLLAND

 

We hoeven niemand het belang van een team uit te leggen – daar zijn genoeg boeken over geschreven. Wel kunnen we u vertellen dat onze focus op samenwerken ligt; teambuilding. Bouwen aan vertrouwen. Daar zijn we goed in. Heel goed durven we te stellen. En daarom gaat een groep individuen bij ons altijd naar huis als een hechte club. Samenwerken, co-creatie en teambuilding zijn de woorden waar wij voor staan.