Bedrijfsuitje Wassenaar

UNIEKE BEDRIJFSUITJES IN WASSENAAR 

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje met een mooi natuurgebied, die ook nog eens goed te bereiken is voor uw gezelschap? Kies voor Wassenaar en laat u verrassen door de mogelijkheden! Met een zee aan leuke strandactiviteiten, workshops en spannende wind en water activiteiten bent u verzekerd van een heerlijke dag vol teambuidling en gezelligheid. Al onze activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lunch, borrel of diner met uitzicht op zee. Wij luisteren naar uw wensen en verzorgen een bedrijfsuitje in Wassenaar die perfect bij u past! Bekijk onze activiteiten of neem meteen contact met ons op.

TOP 10 BEDRIJFSUITJES WASSENAAR

Vorige
Volgende
wassenaar-bedrijfsuitje

POPULAIRE BEDRIJFSUITJES IN WASSENAAR

Bent u benieuwd naar de meest geboekte activiteiten in Wassenaar? Bekijk de top 10 bedrijfsuitjes! Wavevents heeft een groot aanbod aan verschillende activiteiten. Tijdens onze HAKA workshop komt de innerlijke kracht van elke deelnemer bovenwater bij het optimaal gebruiken van hun stem en lichaam. Dit is een ideale activiteit met lichte inspanning en vooral veel plezier!

In samenwerking met de leukste locaties aan het strand van Wassenaar kunt u de gekozen activiteiten combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of diner/BBQ. Neem gerust contact met ons op en vraag ons om een op maat gemaakte offerte.

Een bedrijfsuitje in Wassenaar met  2 of meerdere activiteiten gecombineerd met een uitgebreide lunch of lekker diner. Of misschien juist 1 teambuildingsactiviteit waar jullie met een grote groep aan mee kunnen doen? Bekijk onze arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Wij luisteren naar uw wensen en maken een graag een op maat gemaakt arrangement voor u. Liever meteen een uitgebreide brainstorm sessie? Neem gerust contact met ons op.

volleybal-wassenaar-bedrijfsuitje

BEACH VOLLEYBAL

Dé nummer 1 strandsport ter wereld; beach volleybal! En wij begrijpen waarom. Deze sport is een combinatie van balspel, springen, duiken, samenspelen en scoren. Met de voeten in het zand ervaart u een bedrijfsuitje vol actie en plezier. Wie kan het best serveren? Wie houdt alle ballen van de grond? Door goed te communiceren met je teamleden maken jullie een grote kans om als team te winnen…

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

WAVE ROBINSON EXPERIENCE 

Een schijnbaar verlaten en onbewoond gebied… Spanning en sensatie maken zich meester van de uitverkorenen. Het avontuur lonkt maar niemand weet wat er komen gaat. Zenuwachtige lachjes, een opgewonden stemming; de Wave Robinson Experience belooft spanning en sensatie. Alle skills van de deelnemers worden aangewend. En wie is dan de grootste doorzetter, de snelste denker, het meest precies? Wie maakt de minste fouten? Wie veroveren als eerste de vlag en mogen naar het winnaarseiland? Alles lijkt onzeker, alles ligt open. Het enige wat zeker is, is dat zonder samenwerking niemand wint.

wassenaar-bedrijfsuitje-wave-robinson-experience

LOCATIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE WASSENAAR

Een gezellige borrel, bbq of feestavond tijdens jullie bedrijfsuitje aan het strand? Wavevents werkt samen met de leukste locaties in Wassenaar!
We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Heeft u een andere locatie op het oog voor uw bedrijfsuitje Wassenaar, laat het ons dan gerust weten.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz tijdens jullie bedrijfsuitje Wassenaar.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje Wassenaar.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE WASSENAAR

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw bedrijfsuitje Wassenaar duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw bedrijfsuitje Wassenaar 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW BEDRIJFSUITJE WASSENAAR

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN WASSENAAR

Wassenaar is uitstekend te bereiken en kent meerdere parkeerterreinen waar veel auto’s kunnen parkeren. Parkeerterrein De Kuil en Zeelust in Wassenaar bevinden zich direct achter de eerste duinenrij. Vanaf deze parkeerterreinen is het dan 1-5 minuten lopen tot u op het strand staat. Met het openbaar vervoer is het strand te bereiken, u moet dan wel een stukje lopen voordat u bij het strand aankomt. Als u op zoekt bent naar een bedrijfsuitje die gemakkelijk te bereiken is voor uw team is Wassenaar de plek voor uw uitje!

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE WASSENAAR

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE WASSENAAR

Waarom is teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje in Wassenaar zo belangrijk? Een activiteit die gericht is op teambuilding is niet alleen leuk om te doen, het versterkt ook de groepsdynamiek. Samenwerken staat centraal tijdens onze teambuilding activiteiten, alleen als team kunt u winnen! Uw collega’s worden uitgedaagd tijdens onze teambuilding activiteiten en dat zorgt er doorgaans voor dat er onontdekte kwaliteiten naar boven komen. Kracht en snel denken, maar ook creativiteit en communicatie komen aan bod. Een teambuilding activiteit is niet alleen erg leuk om te doen, het versterkt ook een positief groepsgevoel! Bent u benieuwd welke teambuildingactiviteiten tijdens een bedrijfsuitje in Wassenaar mogelijk zijn? Neem gerust contact met ons op om uw bedrijfsuitje in Wassenaar te bespreken.

GPS TOCHTEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE WASSENAAR

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN WASSENAAR

Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje overnachten in Wassenaar? Dit kan fijn zijn indien uw uitje tot laat doorgaat, als uw uitje langer dan 1 dag duurt of als er collega’s van verschillende locaties in Nederland moeten komen. Overnachten tijdens jullie uitje biedt de oplossing en kan voor ieder budget! In Hotel Duinoord kunt u in een moderne hotelkamer overnachten, dit hotel ligt 750 meter van het strand van Wassenaar. Een stukje verder Wassenaar in kunt u verblijven in een comfortabel Bed & Breakfast. Er zijn diverse mogelijkheden voor een verblijf in Wassenaar. Wilt u advies over een overnachting in Wassenaar? Neem gerust contact met ons op!

PROEVERIJEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE WASSENAAR

Vorige
Volgende

WAAROM WASSENAAR VOOR UW BEDRIJFSUITJE 

Bent u nog aan het twijfelen of Wassenaar de plek wordt voor uw bedrijfsuitje langs de kust? In een notendop is Wassenaar een mooi strand die gemakkelijk te bereiken is en waar een zee aan mogelijkheden zijn. Wassenaar ligt tussen mooie duingebieden, 1 daarvan is het mooie Meijendel. Meijendel kent maar liefst 2000 hectare natuurgebied, een aanrader voor een mooie wandeltocht. Met onze originele strandactiviteiten, workshops, wind en water activiteiten en ons goede contact met diverse samenwerkingspartners aan het strand is Wassenaar een perfecte plek voor uw bedrijfsuitje. Voor een overnachting zijn er veel hotels, beachhouses en b&b in en rondom Wassenaar. Wassenaar is de perfecte locatie voor een complete dag voor uw bedrijfsuitje!