Bedrijfsuitje Ter Heijde

UNIEKE BEDRIJFSUITJES IN TER HEIJDE

Wilt u in alle rust genieten van een uniek bedrijfsuitje in Ter Heijde? Het strand van Ter Heijde leent zich perfect voor originele strandactiviteiten, leuke workshops en spannende water activiteiten en is is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje aan de kust! Alle activiteiten zijn in combinatie te boeken met een uitgebreide lunch, borrel of bbq bij 1 van onze samenwerkingspartners op het strand. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en organiseren samen met u een onvergetelijke dag aan zee. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een uniek bedrijfsuitje Ter Heijde? Neem gerust contact met ons op.

TOP 10 BEDRIJFSUITJES TER HEIJDE

Vorige
Volgende
ter-heijde-bedrijfsuitje

POPULAIRE BEDRIJFSUITJES IN TER HEIJDE

Onze HAKA workshop is ideaal voor een bedrijfsuitje met lichte activiteit, en vooral veel plezier. Onder begeleiding van onze professionals leren jullie alles over deze gevechtsdans. Met gebruik van uw stem en lichaam komt de innerlijke kracht van deelnemers naar boven.

Bent u benieuwd naar de populairste bedrijfsuitjes in Ter Heijde? Bekijk de top 10 bedrijfsuitjes in Gemeente Westland!
We denken graag met u mee, vraag meteen een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op om mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje Ter Heijde te bespreken.

Een compleet verzorgde dag met een of meerdere activiteiten in combinatie met een lekkere lunch of bbq aan zee? Wij hebben diverse arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Ter Heijde. Bekijk de arrangementen en vraag ons gerust een arrangement op maat te maken.

robinson-bedrijfsuitje-ter-heijde

WAVE ROBINSON EXPERIENCE

Door verschillende proeven te beoefenen maakt elk teams kans op een plek op het winnaarseiland. Bij elke proef wordt het uiterste van elke deelnemer gevraagd. Snel kunnen denken, presteren onderdruk en vooral doorzettingsvermogen zijn dé ingrediënten om van dit spel een succes te maken. Het is daarom van groot belang om goed samen te werken met je team.. Onze activiteiten zijn immers bedacht om de focus op teambuilding, en natuurlijk plezier, te leggen.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

BEACH VOLLEYBAL

6 onderdelen, het strand als jullie speelveld en flinke dosis spanning en enthousiasme…  Jullie worden in teams ingedeeld en gaan strijden om de felbegeerde hoofdprijs. Voor ieder onderdeel zijn er verschillende kwaliteiten nodig, een spel waar niet alleen kracht maar ook snel denken, goede communicatie en samenwerken centraal staan! Een zeskamp duurt 1,5 uur, maar kan uitgebreid worden naar een zeven, acht of zelfs 9 kamp. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
volleybal-toernooi-ter-heijde

LOCATIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE TER HEIJDE

Een leuke locatie voor een gezellige borrel, diner of feestavond tijdens jullie bedrijfsuitje in Ter Heijde? Wavevents organiseert bedrijfsuitjes van A tot Z! We hebben de leukste locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Heeft u een andere locatie op het oog, laat het ons gerust weten.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz tijdens uw bedrijfsuitje in Ter Heijde.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje in Ter Heijde.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE TER HEIJDE

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw bedrijfsuitje Ter Heijde duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw bedrijfsuitje Ter Heijde 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW BEDRIJFSUITJE TER HEIJDE

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN TER HEIJDE 

Ter Heijde is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met eigen vervoer. Ter Heijde heeft 2 strandopgangen namelijk strandweg en Karel Doormanweg. Bij alle 2 de strandopgangen is het gratis parkeren. Met bus 31 en 34 is Ter Heijde goed te bereiken. 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE TER HEIJDE

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN TER HEIJDE 

Zijn er collega’s binnen jullie bedrijf die ver moeten reizen voor jullie bedrijfsuitje? Blijf dan overnachten in het gezellige Ter Heijde! Overnachten is mogelijk in b&b, beachhouses en hotels. Het Fletcher hotel Ijzelduin ligt dicht bij het strand van Ter Heijde en kan grote groepen mensen ontvangen! Maak uw bedrijfsuitje in Ter Heijde compleet en boek een overnachting voor deze unieke dag. 

GPS TOCHTEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE TER HEIJDE

Vorige
Volgende

WAAROM TER HEIJDE

Ter Heijde is een kleine badplaats in het Westland en het ligt dichtbij Den Haag. Ter Heijde is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en voor het eigen vervoer zijn er gratis parkeerplaatsen bij de strandopgangen van Ter Heijde. Ter Heijde is een gemoedelijke badplaats waar plek is voor onze relaxte als actieve activiteiten en workshops. Een borrel, diner / BBQ of feestavond voor uw bedrijfsuitje Ter Heijde? Neem gerust contact met ons op.

PROEVERIJEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE TER HEIJDE

Vorige
Volgende