Bedrijfsuitje Scheveningen

UNIEKE BEDRIJFSUITJES IN SCHEVENINGEN

Uw bedrijfsuitje organiseren in de populairste badplaats aan de kust? Met een breed stand van maar liefst 4 km lang en prachtige boulevard is Scheveningen is een zeer gewilde plek voor leuke bedrijfsuitjes! Originele teambuilding activiteiten, workshops, wind / water activiteiten en gezellige strandpaviljoens, Wavevents organiseert samen met u een onvergetelijke dag aan zee. Al onze activiteiten zijn te combineren met een gezellige borrel, lunch of diner en feestavond. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of naar onze duurzame initiatieven tijdens een bedrijfsuitje Scheveningen? Neem gerust contact met ons op!

POPULAIRE BEDRIJFSUITJES IN SCHEVENINGEN 

Bent u benieuwd naar de meest populaire uitjes? Bekijk top 10 bedrijfsuitjes Scheveningen! Wavevents brengt cocktail shaken naar een nieuw level, zo kunt u nu met groepen tot 100 personen tegelijk bij ons komen shaken. De Wave Robinson Experience is al 3 jaar teambuilding activiteit nummer 1 en dat is niet voor niets! Welk team blinkt op ieder vlak uit en gaat er met de hoofdprijs vandoor? 

Bekijk de leukste workshops,  strandactiviteiten en spectaculaire wind- en wateractiviteiten voor uw bedrijfsuitje Scheveningen. Ook voor een spannende gps tocht en een heerlijke proeverij bent u bij Wavevents aan het juiste adres!

In samenwerking met de leukste locaties aan het strand van Scheveningen kunt u de gekozen activiteiten combineren met een heerlijke lunch, gezellige borrel of diner/BBQ. Neem gerust contact met ons op en vraag ons om een op maat gemaakte offerte!

wave-robinson-experience

Er is een hoop mogelijk voor uw bedrijfsuitje in Scheveningen. Een leuke teambuilding activiteit inclusief diner, of een middag met een mix aan activiteiten inclusief feestavond bijvoorbeeld. Bekijk onze arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Wavevents luistert naar uw wensen en we maken graag een op maat gemaakt arrangement voor u. Kan niet, bestaat niet!

COCKTAILS SHAKEN

Een ondergaande zon, vrolijke fruitstukken en glanzende cocktail setjes. Onze eigen Tom Cruise leert jullie de lekkerste en mooiste cocktails creëren! Beweeg, lach en drink, dit is de perfecte mix tussen inspanning en ontspanning. Door onze grote hoeveelheid cocktail setjes en ervaren cocktail shakers kunnen groepen tot wel 100 personen tegelijk shaken! Maak jullie eigen Passievrucht Martini’s en Melon Moijto’s, een cocktail workshop bij Wavevents is een echte ervaring tijdens een bedrijfsuitje in  Scheveningen!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

WAVE ROBINSON EXPERIENCE 

Een schijnbaar verlaten en onbewoond gebied… Spanning en sensatie maken zich meester van de uitverkorenen. Het avontuur lonkt maar niemand weet wat er komen gaat. Zenuwachtige lachjes, een opgewonden stemming; de Wave Robinson Experience Scheveningen belooft spanning en sensatie. Alle skills van de deelnemers worden aangewend. En wie is dan de grootste doorzetter, de snelste denker, het meest precies? Wie maakt de minste fouten? Wie veroveren als eerste de vlag en mogen naar het winnaarseiland? Alles lijkt onzeker, alles ligt open. Het enige wat zeker is, is dat zonder samenwerking niemand wint.

zes-kamp

TOP 10 BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

LOCATIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

Een leuke locatie voor uw diner lunch of diner is net zo belangrijk als perfect georganiseerde activiteiten. We vinden het belangrijk dat u, ook tijdens dit gedeelte van uw bedrijfsuitje Scheveningen, in goede handen bent. Daarom hebben we uitsluitend locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Heeft u een andere locatie op het oog, laat het ons gerust weten.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz voor uw bedrijfsuitje in Scheveningen.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz voor uw bedrijfsuitje Scheveningen. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw bedrijfsuitje Scheveningen duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw bedrijfsuitje Scheveningen 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN SCHEVENINGEN

Het is belangrijk dat uw team het bedrijfsuitje Scheveningen goed kan bereiken. Scheveningen kan best druk zijn in de zomer. Wij raden aan om, voordat u naar Scheveningen komt, alvast een plekje te reserveren in 1 van de parkeergarages. Er zijn meerdere parkeergarages aanwezig, neem contact met ons op en wij kijken op basis van de locatie, wat de beste parkeergarage is tijdens uw bedrijfsuitje Scheveningen. Voor touringcars zijn er in Scheveningen gereserveerde plekken. Scheveningen is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer, tram 1, 9, 11 en 17 rijden van Centraal station en Hollandse spoor naar diverse haltes in Scheveningen. Zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer is Scheveningen goed te bereiken. 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

VERGADEREN AAN HET STRAND

Heeft u een belangrijke vergadering of meeting in de planning staan? Waarom niet een vergadering aan zee? Wavevents heeft nauw contact met diverse strandpaviljoens en strandtenten met afgesloten ruimtes die zich perfect lenen voor deze aangelegenheid. Geniet tussendoor van een lekkere lunch met uitzicht op zee of sluit af met een gezellige borrel. De Haka workshop  is een teamversterkende workshop die uw team weer doet herladen. Na deze workshop kan uw team er weer met hernieuwde energie tegen aan! Vraag ons om een persoonlijke offerte te maken voor uw bedrijfsuitje Scheveningen.

GPS TOCHTEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN SCHEVENINGEN 

Zijn er collega’s binnen uw bedrijf die een eindje moeten reizen voor het bedrijfsuitje Scheveningen? Of wilt u dat iedereen ongestoord kan genieten van een gezellige borrel of feestavond op het strand? Er zijn meer dan 70 hotels, pensions en vakantiewoningen in Scheveningen te vinden, een goede uitkomst voor een gezellig bedrijfsuitje Scheveningen die tot in de late uurtjes duurt! 

PROEVERIJEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

EEN GESLAAGD BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

Kies voor Wavevents en u bent verzekerd van een geslaagd bedrijfsuitje in Scheveningen. Wij luisteren vooraf aandachtig naar uw wensen en ideeën.. Onze event managers zijn zorgvuldig getraind. Door goed door te vragen kunnen zij u verder adviseren en maken samen met u, een op maat gemaakt bedrijfsuitje in Scheveningen. Al ons materiaal is voorzien van een Europees kenmerk en is uitvoerig getest. Onze begeleiders zijn zeer enthousiast en u kunt ten alle tijden bij onze host terecht voor vragen. Wavevents werkt nauw samen met de beste strandpaviljoens van Scheveningen, kwaliteit en service staan centraal. Een geslaagd bedrijfsuitje in Scheveningen maken we samen. Altijd.

DE DUINEN VOOR JOUW BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

Kies voor een spannende GPS tocht of wandeling door de duinen voor uw bedrijfsuitje in Scheveningen. Het Westduinpark is een natuurgebied welk tussen Scheveningen en Kijkduin ligt. Tussen de duinen door zijn er diverse wandelroutes en fietspaden te vinden. Het mooie duingebied wordt bewoond door vossen, konijnen en diverse vogels. Wees niet verbaasd als er plotseling in kudde Schotse Hooglanders uw pad kruist! Een gps tocht of wandeling is een leuke invulling tijdens uw bedrijfsuitje Scheveningen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje in Scheveningen te bespreken!