fbpx
Bedrijfsuitje Scheveningen 2018-04-07T14:02:54+00:00

Bedrijfsuitje Scheveningen

Wavevents specialiseert zich in het samenstellen van een bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen en Kijkduin. Er kan gekozen worden voor één enkele activiteit tot een mix van activiteiten met trainingen, workshops, zaalhuur, eten en drinken. Ons gehele aanbod is ongelimiteerd met elkaar te combineren. Geen enkel bedrijfsuitje Scheveningen is bij ons hetzelfde en alle bedrijfsuitjes worden op maat aangeboden.

Bekijk alle activiteiten!
Bedrijfsuitje Scheveningen

Activiteiten bedrijfsuitje Scheveningen

Wij bieden vele activiteiten aan voor jouw bedrijfsuitje. Voor alle activiteiten bekijk deze pagina. Hieronder vindt je een selectie van de bedrijfsuitjes die we aanbieden in Scheveningen:

Sportief bedrijfsuitje

Wij bieden veel sportieve bedrijfsuitjes aan op het strand van Scheveningen of Kijkduin. Sportieve activiteiten die wij onder andere aanbieden:

Wave Robinson Experience Scheveningen 2019-05-01T13:51:51+00:00

Workshops bedrijfsuitje

En dan organiseren wij ook workshops. Dit kunnen er vele zijn, afhankelijk van jullie wensen.

Locatie(s) Bedrijfsuitje Scheveningen

Copacabana

In Scheveningen werken wij samen met strandpaviljoen Copacabana. In 2014 heeft ze een compleet nieuw paviljoen gekregen dat zeer geschikt is voor een bedrijfsuitje Scheveningen. Er is een groot buitenterras waar de groep een aparte sectie van kan afhuren en binnen is er voldoende plek voor bedrijfsuitjes tot 200 man. Vanzelfsprekend met een kleinere groep zullen jullie een afgezet gedeelte krijgen. Bekijk Copacabana eens op de webcam van Scheveningen.

Andere locaties

Als jullie een andere locatie in gedachte hebben in Scheveningen dan kunnen wij daar uiteraard naar toe komen met al onze activiteiten.

Sfeerimpressie bedrijfsuitje Scheveningen

Wij zijn een zusterbedrijf van Kiteboardschool.nl, wij verzorgen jullie bedrijfsuitje op dezelfde manier. Bekijk hieronder de video:

Bedrijfsuitje Kijkduin

In kijkduin werken wij samen met strandpaviljoens:

  • Millers Beach, een luxieus strandpaviljoen met aparte ruimtes voor groepen

Vaak kiest men voor Kijkduin voor het rustigere strand. Ook heeft Kijkduin prachtige natuur. Door heel Kijkduin loopt namelijk het Natura 2000 gebied. Dit is een door Europa beschermd natuurgebied.  In Kijkduin is ook voldoende én gratis parkeergelegenheid.

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje winter

In de winter organiseert Wavevents.nl ook bedrijfsuitjes. Wij bieden de volgende activiteiten aan in de winter:

Bij een bedrijfsuitje winter kunnen wij ook koffie, thee en soep aanbieden. Daarnaast is het ook mogelijk om in samenwerking met een café / restaurant een volledige lunch / diner te organiseren. Meer informatie…

Vergaderlocatie bedrijfsuitje

Bij beachclub Millers Beach tussen Scheveningen en Kijkduin hebben wij verschillende ruimtes ter beschikking voor een vergadering. Het paviljoen is zo opgebouwd dat elke ruimte een eigen bar, toilet en privé strand heeft. Hier kunnen groepen van 10 tot 500 man terecht. Heerlijk vergaderen aan zee.

Goedkoop bedrijfsuitje

Ook voor een goedkoop bedrijfsuitje ben je bij ons aan het juiste adres. Al voor €10,- per persoon is het mogelijk om activiteiten bij ons te boeken. Denk dan bijvoorbeeld aan beachgolf of een basis zeskamp. Al onze uitjes zijn eindeloos te combineren en alles is mogelijk.

Luxe bedrijfsuitje

Een luxe bedrijfsuitje bieden wij ook aan in Scheveningen of Kijkduin. Luxere activiteiten die wij aanbieden zijn onder andere Zorb Voetbal, een schaaldieren lunch, kitesurfen, cocktails shaken en de Wave experience. Wat ook erg leuk is om te doen is te gaan Ribvaren bij onze collega Rib Actie Scheveningen.

Daarnaast verzorgen wij de gehele dag voor u. Luxe hapjes, drankafkoop, aparte locatie voor u en uw collega’s, privé strand en een eigen bar. U kunt het zo gek niet bedenken en wij regelen het voor u!

SUPPEN

Bedrijfsuitje Den Haag

Onze locaties voor bedrijfsuitje Den Haag zijn in Scheveningen en Kijkduin. De locaties zijn gelegen aan het strand van Den Haag. Waarom een bedrijfsuitje Den Haag?

  • Alles is mogelijk in Den Haag. Er is bos, strand, stad en dorp
  • Den Haag ligt centraal in Nederland
  • Verschillende strandpaviljoens waar wij mee samenwerken

Bedrijfsuitje strand Scheveningen

Wij organiseren onze bedrijfsuitjes op het strand van Scheveningen of Kijkduin. In scheveningen werken wij onder andere samen met The Fat Mermaid. Onze passie ligt bij het water en het strand. Die passie willen wij graag overbrengen op jullie. Kies uit sportieve, creatieve of workshop bedrijfsuitjes strand. In Kijkduin organiseren wij het bedrijfsuitje strand op De Zandmotor. Dit is een schiereiland van 2 km groot aan de kust van Den Haag met alle ruimte! De perfecte locatie dus voor je bedrijfsuitje Scheveningen strand!

Bedrijfsuitje kijkduin

Bedrijfsuitje teambuilding

Teambuilding staat bij Wavevents hoog in het vaandel. Samen met jullie is ons streven om de groep aan het eind van de dag dichter bij elkaar te hebben gebracht. Hoe kunnen we dit samen bereiken? Wij enthousiasmeren de groep voor de activiteiten beginnen zodat iedereen actief mee doet. Daarnaast wordt de groep bij een bedrijfsuitje teambuilding opgedeeld in kleinere groepjes die met elkaar de activiteiten afronden. Er kan gekozen worden om met de verschillende groepjes tegen elkaar te strijden of met elkaar iets op te bouwen. Teambuilding Scheveningen ten top!

Bedrijsfeest

Ook uw bedrijfsfeest organiseren wij graag voor u! Op unieke locaties aan het strand van Den Haag in Scheveningen of Kijkduin. Voor uw bedrijfsfeest heeft u verschillende keuzes aan strandpaviljoens. Wij werken samen met Millers Beach, Copacabana en Klein Ockenburgh. Deze drie paviljoens hebben alle 3 unieke elementen om een bedrijfsfeest op maat te organiseren.

Origineel bedrijfsuitje

Wij denken graag met je mee. Voor een waterbedrijf hebben wij bijvoorbeeld een ‘Water management’ bedrijfsuitje Scheveningen georganiseerd: Maak samen met je collega’s een werkende waterbaan. Degene die als eerst een emmer water van A naar B brengt heeft gewonnen.

Een origineel bedrijfsuitje dat toegespitst is op uw bedrijf, dat is wat wij graag voor u doen. Voor meer informatie of ideeën uitwisseling mag u ons altijd bellen: 070 887 00 88

Personeelsuitje aftrekbaar?

Een personeelsuitje in Scheveningen is fiscaal aftrekbaar als minimaal 75% van de afdeling of het bedrijf meedoet aan het teamuitje. De voorwaarde is dat het wel een redelijk bedrag is.

Wie zijn wij?

Wavevents (spreek uit: Wave events) is een evenementenbureau in Scheveningen. Wij zijn gevestigd aan de Hellingweg 98M in de haven van Scheveningen.

Naast evenementen verzorgen wij ook Kiteboardlessen met ons zusterbedrijf Kiteboardschool.nl

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Bekijk alle activiteiten!
Alle activiteiten die wij aanbieden zijn eindeloos te combineren voor een geslaagde dag. Wij werken op drie strand locaties in Kijkduin en Scheveningen. Afhankelijk van je wensen kunnen wij een compleet verzorgde dag met eten en drinken verzorgen.