Bedrijfsuitje
's-Gravenzande

EEN UNIEK BEDRIJFSUITJE IN ‘S-GRAVENZANDE 

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje aan de kust? Blokarten is de activiteit in ’s Gravenzande! ‘s-Gravenzande heeft een van de breedste stranden van Nederland en dat maakt het een ideale plek voor strand, wind en water activiteiten die bijna nergens anders te vinden zijn. Wavevents heeft een goede samenwerking met diverse strandpaviljoens en we kunnen naar wens een compleet verzorgd bedrijfsuitje op maat voor u samenstellen. Een lekkere lunch met uitzicht op zee, gezellig borrelen, dineren of een feestavond met DJ? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

POPULAIRE BEDRIJFSUITJES IN ‘S-GRAVENZANDE

Het brede strand van ‘s-Gravenzande biedt veel mogelijkheden voor een spectaculair bedrijfsuitje. De populairste activiteiten vindt u in de top 10 activiteiten voor een bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande!
Lach, beweeg en kom even helemaal bij tijdens een van onze teambuilding of fun activiteiten op het strand. Beachvolleybal is 1 van de populairste activiteiten!

Blokarten en powerkiten is een activiteit voor echte adrenaline junkies en is uniek in ‘s-Gravenzande. Bekijk ons complete aanbod aan wind- en water activiteiten en laat u verrassen door de mogelijkheden. Ook voor een  GPS tocht door de duinen of proeverij op het terras van een beachclub bent u bij Wavevents aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

wave-robinson-experience

Bekijk onze arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden tijdens uw uitje. Onze arrangementen bestaan 1 of meerdere activiteiten inclusief lunch of diner. We maken de arrangementen helemaal op maat voor uw bedrijfsuitje in ’s – Gravenzande!

beach-volley

BEACHVOLLEYBAL 

Beachvolleybal is 1 van de populairste sporten die op het strand gespeeld wordt en is bijzonder geschikt voor een bedrijfsuitje in ’s – Gravenzande. De techniek van het beachvolleyballen kan iedereen aangeleerd worden en dat maakt het een perfecte activiteit voor zowel de beginnende als gevorderde speler. Beachvolley bal is zowel voor kleine als voor grotere groepen een echte aanrader. Bal in de lucht, voeten in het zand. Dit is een perfect uitje voor echte strand liefhebbers!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

BLOKARTEN EN POWERKITEN

‘S-Gravenzande is de perfecte plek voor blokarten en powerkiten en dat is niet voor niets! Deze kustplaats staat bekend om haar brede strand waardoor u meters lang kunt wegscheuren op uw blokart. Een echte unieke ervaring! Blijft u liever met uw voeten aan de grond maar wilt u toch ervaren hoe het is om de krachtige wind de baas te blijven? Kom dan powerkiten! Wordt een echte windmaster tijdens uw bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande. Dit is een uitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

TOP 10 BEDRIJFSUITJE ‘S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

LOCATIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE ‘S-GRAVENZANDE

Een leuke locatie die helemaal aan uw wensen voldoet is net zo belangrijk als perfect georganiseerde activiteiten. We werken met diverse locaties samen en hebben deze met zorg geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Bekijk onze samenwerkingspartners voor deze locatie. Mocht u een andere locatie in gedachten hebben laat het ons dan gerust weten.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz tijdens uw bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een bedrijfsuitje in ‘s-Gravenzande organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema voor uw uitje zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om uw bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande te bespreken.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM TIJDENS EEN BEDRIJFSUITJE ‘S-GRAVENZANDE

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw bedrijfsuitje en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW BEDRIJFSUITJE 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING IN ‘S-GRAVENZANDE

Teambuiding activiteiten zijn razend populair voor een bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande en dat is ook niet zo gek. Activiteiten gericht op teambuilding zijn vaak ”fun” activiteiten waarbij samenwerking binnen een team centraal staan. De teams kunnen het spel alleen winnen door, zowel verbaal als non-verbaal, met elkaar te communiceren. Bovendien worden teammembers uitgedaagd op allerlei vlakken en komen er vaak onverwachte kwaliteiten naar boven! In iedereen schuilt een leider, een denker of een doener maar alleen samen kunnen ze het spel winnen. 

Organiseer een dag vol teambuilding activiteiten voor uw bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande en help uw team dichter bij elkaar te komen. Wij bieden een hoop leuke activiteiten aan die speciaal gericht zijn op teambuilding. Bent u benieuwd hoe een teambuilding dag voor uw bedrijfsuitje ’s – Gravenzande eruit zou zien? Wilt u graag meer weten over de voordelen van teambuilding binnen uw bedrijf? Wij vertellen u er graag alles over in een persoonlijk gesprek

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN ‘S-GRAVENZANDE

‘s-Gravenzande ligt in het Westland en is bij uitstek goed te bereiken per auto vanuit Den Haag, Rotterdam en andere grote steden. Van de 8 strandopgangen zijn er maar liefst 5 te bereiken per auto. Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande met een perfecte bereikbaarheid voor uw gezelschap? ‘s-Gravenzande is de plek voor uw bedrijfsuitje aan de kust!

GPS TOCHTEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN ‘S-GRAVENZANDE 

Wilt u een overnachting boeken tijdens uw bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande? Daar helpen we u graag mee! Als u een overnachting aan zee wilt, kunt u een bungalow huren bij het strandpark Vlugtenburg. Hotel de Gravin wat iets verderop in het dorp van ‘s-Gravenzande ligt, biedt comfortabele hotelkamers aan voor een overnachting voor een bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande. 

PROEVERIJEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende