Bedrijfsuitje
's-Gravenzande

EEN UNIEK BEDRIJFSUITJE IN ‘S-GRAVENZANDE 

Op zoek naar het perfecte teamuitje aan de kust? ’s Gravenzande is het antwoord! Dit plaatsje biedt één van de breedste stranden van Nederland, een ideale setting voor water- en strandactiviteiten. Bij Wavevents geloven we dat een goede samenwerking start met een actief teamuitje. Wij organiseren dan ook niet zomaar een bedrijfsuitje, maar een dag vol plezier en teambuilding. Van een ontspannen lunch met zicht op de golven tot een gezellige borrel bij zonsondergang, een heerlijk diner of zelfs een feestelijke avond met DJ, wij regelen het voor u. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kan niet, bestaat niet.

TOP 10 BEDRIJFSUITJES ‘S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende
bedrijfsuitje-s-gravenzande

POPULAIRE BEDRIJFSUITJES IN ‘S-GRAVENZANDE

Het uitgestrekte strand van ‘s-Gravenzande biedt veel mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Liever een rustige of juist een actieve dag? Op dit strand kan het allemaal. Volg met uw team onze HAKA workshop. Een leuke activiteit wat de dynamiek binnen de groep verandert. De HAKA workshop is leuk en actief, en ook geschikt voor grote groepen.

Heeft u wat inspiratie nodig voor het volgende bedrijfsuitje? Bekijk onze top 10 activiteiten voor een bedrijfsuitje ’s-Gravenzande, en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kan niet, bestaat niet.

Bekijk onze arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden tijdens uw uitje. Onze arrangementen bestaan 1 of meerdere activiteiten inclusief lunch of diner. We maken de arrangementen helemaal op maat voor uw bedrijfsuitje in ’s – Gravenzande!

bedrijfsuitje-sgravenzande-expeditie-robinson

WAVE ROBINSON EXPERIENCE

Avontuur, strategie en samenwerken zijn belangrijke elementen die samen komen bij onze Wave Robinson Experience. U en uw team zullen tijdens het bedrijfsuitje verschillende proeven uitvoeren. Spanning en sensatie maken zich meester van de uitverkorenen. Wie van uw team is de snelste denker? Wie is de grootste doorzetter? Wie presteert het best onder druk? Want tijd is kostbaar. Welk team verovert de vlag en mag door naar het winnaarseiland?

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

beach-volleybal-sgravenzande

BEACH VOLLEYBAL

De meest bespeelde strandsport ter wereld; beach volleybal. De sport is geschikt voor elke leeftijd, en elk niveau. Bij Wavevents staan teambluiding en plezier op 1. Wij kijken dus niet heel streng naar de regels van het spel, maar passen de activiteit aan op niveau van de spelers zodat iedereen mee kan doen. De groep wordt gesplitst in teams die tegen elkaar spelen onder begeleiding van onze enthousiaste instructeur. Dus, voeten in het zand, hoofd omhoog, en serve!

LOCATIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE ‘S-GRAVENZANDE

Wavevents begrijpt dat een locatie van een bedrijfsuitje minstens net zo belangrijk is als de georganiseerde activiteiten. Om de dag van het bedrijfsuitje te laten voldoen aan uw wensen, hebben wij een breed aanbod aan locaties. Over de gehele kust van Nederland hebben wij locaties geselecteerd op sfeer, flexibiliteit en duurzame mindset. Er is nagedacht over de capaciteit en de diversiteit van het menu. Zo hopen wij voor ieder uitje bij de perfecte locatie te kunnen organiseren. Mocht uw bedrijf een andere locatie in gedachte hebben, laat het ons gerust weten. Wij denken met u mee. Kan niet, bestaat niet.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz tijdens uw bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een bedrijfsuitje in ‘s-Gravenzande organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema voor uw uitje zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om uw bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande te bespreken.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM TIJDENS EEN BEDRIJFSUITJE ‘S-GRAVENZANDE

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw bedrijfsuitje en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW BEDRIJFSUITJE 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING IN ‘S-GRAVENZANDE

Teambuiding activiteiten zijn razend populair voor een bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande en dat is ook niet zo gek. Activiteiten gericht op teambuilding zijn vaak ”fun” activiteiten waarbij samenwerking binnen een team centraal staan. De teams kunnen het spel alleen winnen door, zowel verbaal als non-verbaal, met elkaar te communiceren. Bovendien worden teammembers uitgedaagd op allerlei vlakken en komen er vaak onverwachte kwaliteiten naar boven! In iedereen schuilt een leider, een denker of een doener maar alleen samen kunnen ze het spel winnen. 

Organiseer een dag vol teambuilding activiteiten voor uw bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande en help uw team dichter bij elkaar te komen. Wij bieden een hoop leuke activiteiten aan die speciaal gericht zijn op teambuilding. Bent u benieuwd hoe een teambuilding dag voor uw bedrijfsuitje ’s – Gravenzande eruit zou zien? Wilt u graag meer weten over de voordelen van teambuilding binnen uw bedrijf? Wij vertellen u er graag alles over in een persoonlijk gesprek

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN ‘S-GRAVENZANDE

‘s-Gravenzande ligt in het Westland en is bij uitstek goed te bereiken per auto vanuit Den Haag, Rotterdam en andere grote steden. Van de 8 strandopgangen zijn er maar liefst 5 te bereiken per auto. Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande met een perfecte bereikbaarheid voor uw gezelschap? ‘s-Gravenzande is de plek voor uw bedrijfsuitje aan de kust!

GPS TOCHTEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN ‘S-GRAVENZANDE 

Wilt u een overnachting boeken tijdens uw bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande? Daar helpen we u graag mee! Als u een overnachting aan zee wilt, kunt u een bungalow huren bij het strandpark Vlugtenburg. Hotel de Gravin wat iets verderop in het dorp van ‘s-Gravenzande ligt, biedt comfortabele hotelkamers aan voor een overnachting voor een bedrijfsuitje ‘s-Gravenzande. 

PROEVERIJEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE 'S-GRAVENZANDE

Vorige
Volgende