Bedrijfsuitje Monster

UNIEKE BEDRIJFSUITJES IN MONSTER

Bent u opzoek naar een uniek bedrijfsuitje in het gezellige Westland? Strand Molenslag in Monster is een van de populairste stranden van het Westland en ligt pal naast de Zandmotor! Monster is bij uitstek een ideale plek voor leuke strandactiviteiten en spannende wind en water activiteiten. Sluit uw dag af met een gezellige borrel of uitgebreide bbq met uitzicht op zee bij een van de leuke strandtenten met wie wij samenwerken. Wij luisteren naar uw wensen en organiseren samen met u een bedrijfsuitje in Monster die perfect bij u past! Bekijk onze activiteiten of neem meteen contact met ons op.

TOP 10 BEDRIJFSUITJE MONSTER

Vorige
Volgende
bedrijsfuitje-monster

POPULAIRE BEDRIJFSUITJES IN MONSTER

Bent u opzoek naar een leuk bedrijfsuitje maar weet u niet waar u moet beginnen? Laat u inspireren door de top 10 bedrijfsuitjes Monster! Dit grote strand in het Westland biedt veel mogelijkheden voor leuke bedrijfsuitjes. Onze HAKA workshop is perfect voor een licht actieve, maar vooral een leuke dag. Onder begeleiding van onze expert leren jullie alle fijne kneepjes van deze van origine gevechtsdans.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag ons gerust om een offerte of neem contact met ons op om uw bedrijfsuitje in Monster te bespreken.

Er is een hoop mogelijk voor uw bedrijfsuitje in Monster. Zo kunt u kiezen voor 1 activiteit voor de hele groep of activiteiten in een toernooivorm. Laat u uw gezelschap liever zelf kiezen tussen een aantal activiteiten, ook dat is mogelijk! Bekijk onze arrangementen om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Op basis van het door u gekozen arrangement maken we een op maat gemaakt uitje die perfect bij jullie past!

volleybal-monster

BEACH VOLLEYBAL

Het is niet voor niks de meest bespeelde sport op het strand! Beachvolleybal is geschikt voor elke leeftijd en elk niveau. De groep wordt verdeeld in teams die onder begeleiding van onze enthousiaste professionals zorgen voor een leuke activiteit. Bent u klaar voor een leuke, actieve dag met de voeten in het zand?

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

WAVE ROBINSON EXPERIENCE

U en uw team zitten op een onbewoond eiland.. de enige manier om dit gevaarlijke land af te komen is door proeven te doorstaan. Deze proeven zijn gericht op teambuilding, dus denk goed na wie de snelste denker is, en wie het beste is in puzzels oplossen, wie presteert het best onder tijdsdruk?Wanneer uw team goed samenwerkt in dit spel vol spanning en sensatie maken jullie de meeste kans om als eerst met de vlag te vertrekken naar het winnaarseiland..
robinson-bedrijfsuitje-monster

LOCATIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE MONSTER  

Wij hebben de leukste samenwerkingspartners uitgekozen voor uw bedrijfsuitje in Monster. We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Als u een andere locatie op het oog heeft kan dat natuurlijk ook. 

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz voor uw bedrijfsuitje in Monster.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten tijdens uw bedrijfsuitje in Monster.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE MONSTER

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw bedrijfsuitje in Monster duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw bedrijfsuitje in Monster 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW BEDRIJFSUITJE MONSTER

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN MONSTER

Bent u op zoek naar een leuke plek aan de kust die goed te bereiken is vanuit Den Haag, Poeldijk en Rotterdam? Voor jullie bedrijfsuitje Monster is er voldoende parkeergelegenheid voor auto’s, fietsen en brommers. Met het openbaar vervoer brengt bus 32 u bij het strand van Monster. De halte waar u uitstapt is halte Duinstraat, vanaf hier is het dan nog 10 minuten lopen voordat u met de voeten in het zand van het Monsterse strand staat. Maak het uw gezelschap gemakkelijk en kies Monster voor uw bedrijfsuitje aan zee!

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE MONSTER

Vorige
Volgende

ZANDMOTOR IN MONSTER

De Zandmotor ligt voor de kust van Monster en is zeer geliefd bij watersporters, vogels en zelfs zeehonden. De zandmotor in Monster is de perfecte plek om voor kite surfen, blowkarten en powerkiten. Een echte ervaring tijdens een spannend bedrijfsuitje in Monster!

GPS TOCHTEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN MONSTER

Vorige
Volgende

TEAMBUILDING IN MONSTER 

Waarom u zou kiezen voor teambuilding activiteiten in Monster? Teambuilding activiteiten versterken uw groep op verschillende manieren en dat is vaak al snel terug te zien op de werkvloer. Door gezamenlijk aan leuke activiteiten mee te doen waar samenwerken centraal staat komen uw collega’s dichter bij elkaar. Teambuilding activiteiten dwingen uw teamleden als het ware  op een alternatieve manier met elkaar te communiceren. Bepaalde eigenschappen worden uitvergroot en nieuwe kwaliteiten worden ontdekt. Alleen samen kunnen ze het spel winnen! Bent u benieuwd naar onze teambuilding activiteiten voor uw bedrijfsuitje in Monster? Neem gerust contact met ons op!

PROEVERIJEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN MONSTER

Vorige
Volgende

WAAROM MONSTER

Monster is een leuke kleinschalige badplaats met een breed strand, Met een paar leuke strandtenten met zeezicht. Monster heeft 2 strandopgangen en er is voldoende parkeergelegenheid bij het strand. Ook is Monster makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Door het brede strand en de gezellige sfeer word Monster vaak gekozen als locatie voor een bedrijfsuitje.