Bedrijfsuitje Kijkduin

UNIEKE BEDRIJFSUITJES IN KIJKDUIN 

Kijkduin is een geweldige locatie voor een origineel bedrijfsuitje. In het charmante Kijkduin vergeet u even alle drukte van de grote stad. Dit betekent niet, dat er niets beleven valt in Kijkduin. In tegendeel zelfs! Kijkduin is een heerlijk strand met gezellige beachclubs en is de locatie voor wind en water sporters. Bovendien kunt u in Kijkduin gratis parkeren. Bekijk ons aanbod aan leuke workshops en strandactiviteiten voor een geweldig bedrijfsuitje. De activiteiten combineren met een lunch, borrel, diner of feestavond met DJ? Neem gerust contact met ons op.

POPULAIRE BEDRIJFSUITJES IN KIJKDUIN

Benieuwd naar de meest populaire bedrijfsuitjes in Kijkduin? Bekijk hier de top 10 bedrijfsuitjes!
Wavevents richt zich vooral op teambuilding activiteiten op het strand. Neem uw collega’s mee op Expeditie in het spannende Wave Robinson Experience, wie ontpopt zich tot ware leider, snelle denker of blinkt uit tijdens de creativiteits proef? Spanning en sensatie gegarandeerd en een echte FUN activiteit gericht op teambuilding tijdens jullie bedrijfsuitje in Kijkduin! 

Tijdens het cocktail shaken leert onze eigen Tom Cruise jullie heerlijke cocktails ontwerpen. Een perfecte mix tussen inspanning en ontspanning met de voetjes in het zand. Groepen tot 100 personen kunnen bij ons tegelijkertijd shaken. Bekijk al onze workshops voor een leuk bedrijfsuitje in Kijkduin hier.

Liever een spannende GPS-tochtproeverij of activiteit op het water? Al onze activiteiten kunnen in combinatie geboekt worden met een borrel, lunch of diner. Vraag een offerte aan of neem meteen contact met ons op. We denken graag met u mee!

wave-robinson-experience

Wilt u onbezorgd genieten tijdens uw bedrijfsuitje in Kijkduin? Wavevents zorgt ervoor dat uw activiteiten perfect georganiseerd zijn en uw borrel of bbq tot in de puntjes verzorgd wordt door onze samenwerkingspartners op het strand. Er is een hoop mogelijk tijdens jullie bedrijfsuitje Kijkduin. Bekijk onze arrangementen of neem meteen contact met ons op voor een op maat gemaakt arrangement.

COCKTAIL SHAKEN

Voeten in het zand, een cocktail in de hand en de gezelligheid van leuke collega’s. Onze eigen Tom Cruise is een echte master in het shaken en entertainen, deze cocktail shake workshop is een echte aanrader voor een gezellig bedrijfsuitje in Kijkduin! Bestaat jullie bedrijfsuitje uit groep van +70 personen? Vraag ons om de XL cocktail workshop en shake met meer dan 100 personen tegelijkertijd. Een echte ervaring en uniek bij Wavevents!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

WAVE ROBINSON EXPERIENCE

De Wave Robinson Experience is nr 1 teambuilding activiteit op het strand! Alleen het team met de beste samenwerking gaat er met de hoofdprijs vandoor, maar net als je denkt dat je bijna bij de finish bent kan alles ineens veranderen. Met de Wave Robinson Experience creëert u een goede boost binnen het bedrijf. Alle skills van de deelnemers worden ingezet en verborgen kwaliteiten komen naar voren. Goed samenwerken is de missie. Welk team heeft stalen zenuwen en gaat er met de prijs vandoor? Een perfect uitje tijdens uw bedrijfsuitje in Kijkduin!

zes-kamp

TOP 10 BEDRIJFSUITJE KIJKDUIN

Vorige
Volgende

LOCATIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE KIJKDUIN 

Wij matchen u graag aan een leuke locatie voor uw borrel, diner of feestavond. Wavevents werkt alleen samen met de allerbeste strandpaviljoens van Kijkduin. We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Heeft u zelf een locatie op het oog laat het ons dan vooral weten. Kan niet, bestaat niet.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz voor uw bedrijfsuitje in Kijkduin.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje Kijkduin.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE KIJKDUIN

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw bedrijfsuitje in Kijkduin duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw bedrijfsuitje Kijkduin 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW BEDRIJFSUITJE KIJKDUIN

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN KIJKDUIN

Kijkduin ligt dicht bij Den Haag en is met eigen vervoer goed te bereiken. Op de middenberm van de Kijkduinsestraat, de parkeerplaats van de Zandvoortselaan en op de Machiel Vrijenhoeklaan kan gratis geparkeerd worden. Voor touringcars zijn er gereserveerde parkeerplekken. Met bus 24 en 26 en tram 3 komt u in Kijkduin. Zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is jullie bedrijfsuitje goed te bereiken.

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE KIJKDUIN

Vorige
Volgende

VERGADEREN IN KIJKDUIN

Bent u op zoek naar een vergader ruimte? Wavevents werkt samen met diverse strandpaviljoens met mooie privé ruimtes aan zee. De ruimtes beschikken vaak over handige attributen zoals een whiteboard, beamer of microfoon. Inspirerende sprekers nodig? Wij regelen het voor u, net zoals een uitgebreide lunch of borrel. Er zijn zelfs workshops en activiteiten die perfect aansluiten bij een vergadering aan zee. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een vergadering in Kijkduin te bespreken.

 

GPS TOCHTEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN KIJKDUIN

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN KIJKDUIN 

Moeten er meerdere collega’s ver reizen om naar jullie bedrijfsuitje in Kijkduin te komen? Of wilt u dat iedereen onbezorgd kan genieten tijdens jullie borrel of feestavond? Een overnachting tijdens jullie bedrijfsuitje in Kijkduin kan de oplossing bieden! U kunt een overnachting boeken in beachhuisjes, hotels en b&b. In het NH hotel in Kijkduin overnacht u in een super modern hotel wat gelegen is aan het strand, er is genoeg ruimte voor grote groepen gasten. 

PROEVERIJEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE KIJKDUIN

Vorige
Volgende