Bedrijfsuitje Katwijk aan Zee

UNIEKE BEDRIJFSUITJES IN KATWIJK AAN ZEE

Katwijk aan Zee, een locatie met meerdere Blauwe Vlag onderscheidingen voor hun milieuvriendelijkheid, is perfect voor uw bedrijfsuitje. Bent u opzoek naar een mooi en schoon strand voor een leuke dag? Dan is Katwijk aan Zee waar u moet zijn! Bij Wavevents hebben we een groot aanbod aan leuke activiteiten voor uw bedrijfsuitje. Ook bieden wij de mogelijkheid voor u om een duurzaam initiatief aan uw dag toe te voegen. Denk hierbij aan een biologische barbecue of een beach cleaning als afsluiting van een leuke dag, wij luisteren graag naar uw wensen. Kan niet, bestaat niet. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

TOP 10 BEDRIJFSUITJES KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende
bedrijfsuitje-katwijk-aan-zee

POPULAIRE BEDRIJFSUITJES IN KATWIJK AAN ZEE 

Bent u opzoek naar een bedrijfsuitje voor actie, teambuilding en vooral veel fun? Dan is onze Teambuilding Olympics perfect voor jullie dag! De groep wordt verdeeld in gelijke teams, en zullen tegen elkaar strijden tijdens verschillende spellen. Denk hierbij aan Bubbelbal XL, levend tafelvoetbal en Archery Attack XL. In toernooivorm komen alle teams elkaar tegen, waarna aan het einde van de dag er een winnend team wordt gekroond tot winnaar van de dag! Bent u benieuwd naar het gehele aanbod van teambuilding activiteiten? Bekijk dan de top 10 bedrijfsuitjes in Katwijk aan Zee. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Een geweldige middag met 1, 2 of 3 activiteiten inclusief borrel of diner? Of misschien liever een mix van activiteiten waarbij deelnemers zich vooraf kunnen inschrijven? Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld waarin u een idee kunt krijgen van alle mogelijkheden. We maken de arrangementen helemaal op maat zodat uw bedrijfsuitje perfect bij jullie past.

cocktail-workshop-katwijk-aan-zee-bedrijfsuitje

COCKTAIL WORKSHOP

Het gerinkel van de ijsblokjes in de shakers, de kleuren en geuren van het verse fruit… Jullie staan met de voeten in het zand en een briesje door de haren. Onder begeleiding van onze professionele cocktail shaker maken jullie je favoriete zomerse drankje! Uiteraard mogen die aan het eind van de workshop worden genuttigd.. Dit klinkt toch als een perfect, licht actief bedrijfsuitje?

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

WAVE ROBINSON EXPERIENCE 

Voor een echte teambuilding activiteit is de Wave Robinson Experience helemaal hét. Dit is een spel waar de combinatie van behendigheid, snelheid en kracht worden getest. In wel 10 verschillende onderdelen is het van belang om samen te werken om de hoofdprijs te winnen. Van het individu wordt het uiterste gevraagd en nieuwe kwaliteiten komen boven water. Wie is een echte teamplayer en wie wordt bekroond tot ware teamleider? Ontdek het tijdens de proeven van de Wave Robinson Experience!

katwijk-aan-zee-bedrijfsuitje-vuur-proef

LOCATIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN KATWIJK AAN ZEE 

Wilt u een onvergetelijke dag afsluiten met een borrel of diner? Onze samenwerkingspartners in Katwijk aan Zee zijn hiervoor zorgvuldig geselecteerd. Met een toffe sfeer, hun flexibiliteit en duurzame mindset zijn zij de ideale locatie voor een gezamenlijk slot van de dag. Eindigen jullie de dag liever feestelijk af met muziek van een DJ? Ook dit is mogelijk. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn. Heeft u een specifieke locatie in gedachte? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz voor jullie bedrijfsuitje in Katwijk aan zee.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje in Katwijk aan zee.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw bedrijfsuitje in Katwijk aan zee duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw bedrijfsuitje Katwijk aan zee 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW BEDRIJFSUITJE KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN KATWIJK AAN ZEE 

In Katwijk aan Zee zijn veel gelegenheden om te parkeren. Zo kunt zelfs onder de duinen parkeren, direct aan zee! Ook is er in het dorp plek om uw auto te parkeren. Veel straten zijn beschikbaar voor u wanneer u een bezoek aan Katwijk aan Zee brengt. Buslijn 31, 37, 38 en 90 rijden naar Katwijk aan Zee. Ook zijn er veel treinverbindingen die richting of langs Katwijk aan Zee gaan. 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende

WAAROM EEN BEDRIJFSUITJE KATWIJK AAN ZEE 

Waarom Katwijk aan Zee? Katwijk aan Zee is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met eigen vervoer en het ligt dicht bij de grote stad Leiden. Ook heeft Katwijk aan Zee sfeervolle strandpaviljoens en is het een gezellige badplaats met veel horeca gelegenheden. In Katwijk aan Zee zijn veel parkeerplaatsen dicht bij het strand. De perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje! 

GPS TOCHTEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende

STRANDACTIVITEITEN IN KATWIJK AAN ZEE 

Op het gezellige strand van Katwijk aan zee zijn veel strandactiviteiten mogelijk. Zo is Zorbvoetbal enorm populair, en is er veel ruimte voor het super fanatieke spel Archery Attack. Ook voor een wat rustigere activiteit op het strand bent u bij Katwijk aan Zee bij het goeie adres zoals Beachtennis en de Survival Games. Om het teamverband te verbeteren tijdens uw bedrijfsuitje zijn Wave Robinson Experience en Beachvolleybal leuke activiteiten om te boeken!

PROEVERIJEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende