Bedrijfsuitje Katwijk aan Zee

UNIEKE BEDRIJFSUITJES IN KATWIJK AAN ZEE

Katwijk aan Zee is een prachtige locatie voor uw bedrijfsuitje en heeft al meerdere malen de ”blauwe vlag” milieu onderscheiding gekregen. Als u op zoek bent naar een mooi schoon strand tijdens uw bedrijfsuitje dan is Katwijk aan Zee de perfecte plek! Wavevents heeft een groot aanbod aan originele activiteiten en u heeft bij ons de optie een duurzaam initiatief toe te voegen.  Een biologische bbq, een gezellige borrel of feestavond? Wij werken samen met de leukste strandpaviljoens in Katwijk aan zee! Wij luisteren aandachtig naar uw wensen. Bekijk onze activiteiten of neem meteen contact met ons op.

POPULAIRE BEDRIJFSUITJES IN KATWIJK AAN ZEE 

Bent u benieuwd naar de top 10 bedrijfsuitjes aan de kust? De Herman Brood schilder workshop en Wave Robinson Experience zijn de meest populaire activiteiten voor een bedrijfsuitje in Katwijk aan Zee!
Wij specialiseren ons in strandactiviteiten gericht op teambuilding, maar Katwijk is ook de perfecte plek voor wind- en water activiteiten en actieve workshops

Kom in beweging tijdens onze spannende gps tocht  door de duinen of geniet van een heerlijke proeverij op een tropisch terras. Wilt u meer weten over onze activiteiten of heeft u inmiddels een goed beeld gekregen van onze mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.
wave-robinson-experience

Een geweldige middag met 1, 2 of 3 activiteiten inclusief borrel of diner? Of misschien liever een mix van activiteiten waarbij deelnemers zich vooraf kunnen inschrijven? Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld waarin u een idee kunt krijgen van alle mogelijkheden. We maken de arrangementen helemaal op maat zodat uw bedrijfsuitje perfect bij jullie past.

herman-brood-schilder-workshop

HERMAN BROOD SCHILDER WORKSHOP 

Altijd al in de stijl van Herman Brood willen schilderen? Onder begeleiding van onze kunstenaar, die in hart en nieren zelf ook een ware Herman Brood is, gaan jullie de meest creatieve schilderijen maken. Rollers, kwasten en zelfs spuitbussen, niets is te gek tijdens deze boeiende schilder cursus! Ieder voor zich of allemaal 1 groot schilderij, er zijn meerdere mogelijkheden. Deze super creatieve workshop is goed te combineren met onze strandactiviteiten. Perfect voor een bedrijfsuitje in Katwijk!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

WAVE ROBINSON EXPERIENCE 

De Wave Robinson Experience is de teambuilding activiteit van het jaar! Met maar liefst 10 verschillende onderdelen waarin behendigheid, snelheid en kracht worden getest is een goede samenwerking nodig om de hoofdprijs binnen te slepen. Het uiterste wordt gevraagd en onverwachte nieuwe kwaliteiten komen naar boven. Wie ontpopt zich als ware teamleider? Ontdek het in de Wave Robinson Experience!

zes-kamp

TOP 10 BEDRIJFSUITJES IN KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende

LOCATIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN KATWIJK AAN ZEE 

Zijn jullie op zoek naar een leuke locatie voor een borrel, diner of feestavond voor jullie bedrijfsuitje in Katwijk? We hebben onze samenwerkingspartners in Katwijk aan zee geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Heeft u een bepaalde locatie in gedachten en werken wij hier niet mee samen? Laat het ons weten! Kan niet, bestaat niet.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz voor jullie bedrijfsuitje in Katwijk aan zee.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje in Katwijk aan zee.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw bedrijfsuitje in Katwijk aan zee duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw bedrijfsuitje Katwijk aan zee 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW BEDRIJFSUITJE KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN KATWIJK AAN ZEE 

In Katwijk aan Zee zijn veel gelegenheden om te parkeren. Zo kunt zelfs onder de duinen parkeren, direct aan zee! Ook is er in het dorp plek om uw auto te parkeren. Veel straten zijn beschikbaar voor u wanneer u een bezoek aan Katwijk aan Zee brengt. Buslijn 31, 37, 38 en 90 rijden naar Katwijk aan Zee. Ook zijn er veel treinverbindingen die richting of langs Katwijk aan Zee gaan. 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende

WAAROM EEN BEDRIJFSUITJE KATWIJK AAN ZEE 

Waarom Katwijk aan Zee? Katwijk aan Zee is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met eigen vervoer en het ligt dicht bij de grote stad Leiden. Ook heeft Katwijk aan Zee sfeervolle strandpaviljoens en is het een gezellige badplaats met veel horeca gelegenheden. In Katwijk aan Zee zijn veel parkeerplaatsen dicht bij het strand. De perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje! 

GPS TOCHTEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende

STRANDACTIVITEITEN IN KATWIJK AAN ZEE 

Op het gezellige strand van Katwijk aan zee zijn veel strandactiviteiten mogelijk. Zo is Zorbvoetbal enorm populair, en is er veel ruimte voor het super fanatieke spel Archery Attack. Ook voor een wat rustigere activiteit op het strand bent u bij Katwijk aan Zee bij het goeie adres zoals Beachtennis en de Survival Games. Om het teamverband te verbeteren tijdens uw bedrijfsuitje zijn Wave Robinson Experience en Beachvolleybal leuke activiteiten om te boeken!

PROEVERIJEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN KATWIJK AAN ZEE

Vorige
Volgende