Bedrijfsuitje IJmuiden

UNIEKE BEDRIJFSUITJES IN IJMUIDEN 

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsuitje? Een locatie die goed bereikbaar is en veel mogelijkheden biedt? Ijmuiden is een echte aanrader voor originele bedrijfsuitjes aan het strand! Ijmuiden heeft een breed strand en leent zich perfect voor leuke teambuilding activiteiten. Dit is tevens ook de plek voor activiteiten zoals blokarten of powerkiten! Wilt u het groots aanpakken en wilt u een fort afhuren op een onbewoond stuk strand? Wij luisteren naar uw wensen en organiseren het perfecte bedrijfsuitje Ijmuiden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

POPULAIRE BEDRIJFSUITJES IN IJMUIDEN

Bent u benieuwd naar de meest geboekte activiteiten voor een bedrijfsuitje in Ijmuiden? Bekijk de top 10 bedrijfsuitjes!
De HAKA workshop is een perfecte break tijdens een vergadering, maar ook een ideale activiteit om uw team samen te laten komen na een intensieve werkweek. Deze workshop wordt veelal geboekt in combinatie met Beachvolleybal.

Bent u benieuwd naar andere spannende strandactiviteiten, leuke workshops of unieke wind en water activiteiten? We hebben een groot aanbod aan diverse activiteiten speciaal gericht op Fun en teambuilding! Kom in beweging tijdens een van onze gps tochten of een heerlijke proeverij op een gezellig terras aan het strand. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.

wave-robinson-experience

Een bijzonder bedrijfsuitje in Ijmuiden? Denk aan een leuke mix van activiteiten! In onze verschillende arrangementen kunt u kiezen voor 1, 2 of meerdere leuke activiteiten in combinatie met een lunch of diner aan zee. Bekijk onze arrangementen of neem meteen contact met ons op. Wij luisteren naar uw wensen en maken een arrangement op maat!

haka-workshop

HAKA WORKSHOP 

Met de super unieke HAKA workshop brengt u de teamspirit helemaal terug in uw bedrijf! De HAKA workshop is eigenlijk een strijddans uit Nieuw Zeeland en is bedoeld om tegenstanders te imponeren met handen, voeten, stem en ogen. Schreeuw het uit en leer uw collega’s op een andere leuke manier kennen. Zelfs de meest verlegen persoon van uw team kruipt uit zijn schulp, het zou u nog verbazen welke eigenschappen tijdens jullie bedrijfsuitje naar voren komen.. 

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

BEACHVOLLEYBAL

Wat is nou leuker dan 1 van de meest gespeelde sporten ter wereld uit te voeren tijdens uw bedrijfsuitje in IJmuiden? Beachvolleybal is een teamsport en is erg leuk voor jong en oud. Voor elk niveau is het een leuke sport om te beoefenen. Voor grote groepen bij bedrijfsuitjes word er in competitievorm gespeeld. Beachvolleybal is 1 van de populairste strandactiviteiten!
 
beach-volley

TOP 10 BEDRIJFSUITJES IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

LOCATIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN IJMUIDEN

Bent u op zoek naar een leuke locatie om te lunchen, borrelen of te dineren tijdens uw bedrijfsuitje in Ijmuiden? We hebben de leukste locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Bekijk onze samenwerkingspartners of laat ons uw voorkeur voor een andere locatie weten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz tijdens jullie bedrijfsuitje Ijmuiden.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje Ijmuiden.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw bedrijfsuitje Ijmuiden duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw bedrijfsuitje Ijmuiden 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW BEDRIJFSUITJE IJMUIDEN

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN IJMUIDEN 

Ijmuiden is goed te bereiken per auto of touringcar en heeft een groot voordeel! In Ijmuiden kunt u namelijk gratis parkeren, iets wat maar weinig voorkomt langs de kust van Nederland.  IJmuiden is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar met bus 82 rijd u rechtstreeks van de Marnixstraat naar het strand van IJmuiden. Ook kunt u vanaf het strand van IJmuiden met bus 382 richting Amsterdam Centraal reizen. Voor alle voertuigen is het strand van IJmuiden goed bereikbaar, dit maakt IJmuiden een perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje! 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IJMUIDEN

Vorige
Volgende

FORTEILAND IJMUIDEN

Het Forteiland op Ijmuiden is deel van het Unesco werelderfgoed en werd gebruikt om Amsterdam te verdedigen. Het Forteiland kent een rijke historie en leent zich perfect voor een interessant bedrijfsuitje in Ijmuiden! Wilt u zelf ook geschiedenis schrijven met uw team? Wij verzorgen diverse leuke activiteiten op Forteiland Ijmuiden! Neem contact met ons op.

GPS TOCHTEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IJMUIDEN

Vorige
Volgende

WAAROM IJMUIDEN 

IJmuiden is een leuke plaats langs de kust met een breed strand en de gezelligste strandtenten. IJmuiden ligt dichtbij Amsterdam en Haarlem en is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer. Naast onze activiteiten zijn er in IJmuiden ook veel bezienswaardigheden te vinden. In IJmuiden overnachten na een leuke afsluiter van de dag, kan dan ook bij 1 van de vele hotels, appartementen, b&b en chalets.  

PROEVERIJEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IJMUIDEN

Vorige
Volgende