Bedrijfsuitje IJmuiden

UNIEKE BEDRIJFSUITJES IN IJMUIDEN 

Bent u op zoek naar een unieke bestemming voor uw volgende bedrijfsuitje? Zoek niet verder, want IJmuiden biedt de ideale combinatie van toegankelijkheid en talloze mogelijkheden! Het is dé aanbevolen locatie voor originele en inspirerende bedrijfsuitjes aan het prachtige strand. Met een uitgestrekt strandlandschap is IJmuiden perfect voor leuke en originele teambuilding-activiteiten. Denk aan avontuurlijke opties zoals blokarten of powerkiten voor een onvergetelijke ervaring! Andere wind- en wateractiviteiten vind u verder op deze pagina.

Wilt u echt uitpakken en een fort reserveren op een ongerept stuk strand? Bij ons staat uw wens centraal. We zullen het perfecte bedrijfsuitje in IJmuiden voor u organiseren dat aansluit op uw verwachtingen. Bent u benieuwd naar wat het strand van Ijmuiden te bieden heeft? Neem gerust contact met ons op. Wavevents staat klaar om met u mee te denken voor een uniek bedrijfsuitje.

TOP 10 BEDRIJFSUITJES IJMUIDEN

Vorige
Volgende
bedrijfsuitje-in-ijmuiden

POPULAIRE BEDRIJFSUITJES IN IJMUIDEN

Het strand van Ijmuiden is ideaal voor uw op maat gemaakte bedrijfsuitje. Onze Teambuilding Olympics is de perfecte activiteit als u zin heeft in verschillende spellen. In toernooivorm spelen alle teams tegen elkaar tijdens spellen zoals Archery Tag, Bubbelbal en Sumo worstelen.

Bent u benieuwd naar de meest geboekte activiteiten? Bekijk dan onze top 10 bedrijfsuitjes Ijmuiden. Heeft u vragen over de activiteiten, of wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem contact met ons op, we overleggen graag met u hoe het perfect bedrijfsuitje eruit moet zien. Kan niet, bestaat niet.

Een bijzonder bedrijfsuitje in Ijmuiden? Denk aan een leuke mix van activiteiten! In onze verschillende arrangementen kunt u kiezen voor 1, 2 of meerdere leuke activiteiten in combinatie met een lunch of diner aan zee. Bekijk onze arrangementen of neem meteen contact met ons op. Wij luisteren naar uw wensen en maken een arrangement op maat!

bedrijfsuitje-ijmuiden-expeditie-robinson

WAVE ROBINSON EXPERIENCE

Welk team gaat er als eerst van door met de vlag en mag door naar het winnaarseiland? Welk team heeft de snelste denkers, meest tactische spelers en fanatiekelingen? Elk team doorstaat verschillende proeven waarbij het belangrijk is om samen te werken. Teambuilding (en plezier) staan bij onze activiteiten namelijk op 1! Verborgen talenten van alle deelnemers komen naar boven, en nooit verwachte bondgenootschappen worden gesloten. Welk team wint en verlaat als eerst het onbewoonde eiland?

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

BEACHVOLLEYBAL

Voeten stevig in het zand, mouwen opgestroopt, en serve! Ontdekt tijdens een potje beachvolleybal hoe sterk uw groep is in samenwerken. Beachvolleybal is één van de meest gespeelde sporten ter wereld; hoe tof als u dit met het bedrijf kunt gaan doen! Deze echte teambuilding sport is leuk voor jong en oud, en voor elk niveau geschikt. Bij grote groepen hebben wij de mogelijkheid om het spel in een tournooi vorm te spelen! Welk team gaat er met de prijs naar huis?

volleybal-bedrijfsuitje-ijmuiden

LOCATIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN IJMUIDEN

Bent u op zoek naar een leuke locatie om te lunchen, borrelen of te dineren tijdens uw bedrijfsuitje in Ijmuiden? We hebben de leukste locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Bekijk onze samenwerkingspartners of laat ons uw voorkeur voor een andere locatie weten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz tijdens jullie bedrijfsuitje Ijmuiden.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje Ijmuiden.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN IJMUIDEN

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw bedrijfsuitje Ijmuiden duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw bedrijfsuitje Ijmuiden 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW BEDRIJFSUITJE IJMUIDEN

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN IJMUIDEN 

Ijmuiden is goed te bereiken per auto of touringcar en heeft een groot voordeel! In Ijmuiden kunt u namelijk gratis parkeren, iets wat maar weinig voorkomt langs de kust van Nederland.  IJmuiden is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar met bus 82 rijd u rechtstreeks van de Marnixstraat naar het strand van IJmuiden. Ook kunt u vanaf het strand van IJmuiden met bus 382 richting Amsterdam Centraal reizen. Voor alle voertuigen is het strand van IJmuiden goed bereikbaar, dit maakt IJmuiden een perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje! 

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IJMUIDEN

Vorige
Volgende

FORTEILAND IJMUIDEN

Het Forteiland op Ijmuiden is deel van het Unesco werelderfgoed en werd gebruikt om Amsterdam te verdedigen. Het Forteiland kent een rijke historie en leent zich perfect voor een interessant bedrijfsuitje in Ijmuiden! Wilt u zelf ook geschiedenis schrijven met uw team? Wij verzorgen diverse leuke activiteiten op Forteiland Ijmuiden! Neem contact met ons op.

GPS TOCHTEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IJMUIDEN

Vorige
Volgende

WAAROM IJMUIDEN 

IJmuiden is een leuke plaats langs de kust met een breed strand en de gezelligste strandtenten. IJmuiden ligt dichtbij Amsterdam en Haarlem en is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer. Naast onze activiteiten zijn er in IJmuiden ook veel bezienswaardigheden te vinden. In IJmuiden overnachten na een leuke afsluiter van de dag, kan dan ook bij 1 van de vele hotels, appartementen, b&b en chalets.  

PROEVERIJEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IJMUIDEN

Vorige
Volgende