Bedrijfsuitje Bloemendaal

UNIEKE BEDRIJFSUITJES IN BLOEMENDAAL 

Wilt u een uniek bedrijfsuitje plannen op de trendy locatie Bloemendaal aan Zee? Wij staan klaar om samen met u een onvergetelijke strandervaring te organiseren! We bieden originele activiteiten die gericht zijn op teambuilding, sportiviteit en veel plezier. Maak Ibiza-tasjes of reusachtige dromenvangers, of schud tropische cocktails en volg een salsa dansworkshop om volledig in de vakantiestemming te komen. Alle activiteiten zijn te combineren met een BBQ of diner. Heeft u interesse in live muziek van een DJ als afsluiter? Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn.

TOP 10 BEDRIJFSUITJES BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende
bedrijfsuitje-bloemendaal

POPULAIRE BEDRIJFSUITJES IN BLOEMENDAAL 

In het bruisende Bloemendaal zijn er talloze mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Of uw team nu uit adrenalinejunkies bestaat of uit rustige natuurliefhebbers, er is voor ieder wat wils.

Om de dynamiek op de werkvloer een boost te geven, raden wij de Teambuilding Olympics aan. Tijdens verschillende teambuilding spellen in toernooivorm komen de sterke kanten van alle spelers te boven. Bij de verschillende onderdelen speelt elk team tegen elkaar, waarna bij de laatste puntentelling er winnaar wordt gekozen; dit team gaat met de hoofdprijs naar huis!

Doet u graag wat inspiratie op of bent u benieuwd naar wat uw voorgangers boekten? Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes Bloemendaal om inspiratie op te doen voor uw volgende bedrijfsuitje. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Een onvergetelijk bedrijfsuitje in Bloemendaal bestaat vaak uit meerdere onderdelen. Een mix van leuke activiteiten en workshops bijvoorbeeld, gecombineerd met een uitgebreide bbq en gezellige borrel. Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Alle arrangementen kunnen helemaal aangepast worden op uw wensen en ideeën. We maken graag een op maat gemaakt bedrijfsuitje in Bloemendaal voor u!

bedrijfsuitje-sgravenzande-expeditie-robinson

WAVE ROBINSON EXPERIENCE

U en uw collega’s bevinden jullie op een onbewoond eiland. De enige manier om te overlezen is door proeven te doorstaan. Tactiek, teambuilding en snelheid zijn belangrijke waarden om uw team naar winnaarseiland te slaan. Onbekende talenten van alle deelnemers komen naar boven. Elk individu gaat tot zijn of haar uiterste om als eerst de vlag te veroveren waarmee zij naar het winnaarseiland mogen. Is uw team klaar om alle proeven van dit spel optijd te doorlopen?

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

ARCHERY ATTACK XL

Deze exclusieve variant van Archery Tag is enkel beschikbaar bij Wavevents! In tegenstelling tot het ‘normale’ Archery-tag is dit spel ontworpen voor grotere groepen, met ruimte voor wel 70 deelnemers tegelijk. In een enorm veld vol opblaasbare bunkers strijden jullie in teams tegen elkaar. Archery Attack XL transformeert het veld in een ware oorlogszone waar rubberen pijlen in alle richtingen vliegen. Richten, mikken, schieten… Alleen met een sterke focus op samenwerken en teambuilding kan uw team deze actieve spelactiviteit winnen. Wie neemt de hoofdprijs mee naar huis tijdens jullie bedrijfsuitje in Bloemendaal?

archery-tag-bedrijfsuitje-bloemendaal

LOCATIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE BLOEMENDAAL

Bloemendaal aan Zee, hét Ibiza strand van Nederland. Deze prachtige kustplaats is gevuld met hippe strandclubs, volledig gestyled in Ibiza decoratie. De strandclubs in Bloemendaal zijn perfect voor een afsluitend diner van uw bedrijfsuitje. Onze geselecteerde locaties blinken namelijk uit in sfeer, flexibiliteit, een duurzame instelling, capaciteit, diversiteit in het menu en de algemene stijl en inrichting. Mocht u zelf een andere locatie op het oog hebben, aarzel dan niet om dit aan ons door te geven. Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz tijdens uw bedrijfsuitje Bloemendaal.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz tijdens jullie bedrijfsuitje Bloemendaal. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden voor slecht weer te bespreken voor een bedrijfsuitje Bloemendaal.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw bedrijfsuitje in Bloemendaal 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW BEDRIJFSUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN BLOEMENDAAL 

Bloemendaal is goed te bereiken met de auto of touringcar, zo zijn er 2 grote parkeerplaatsen te vinden dicht bij het strand. Op enkele minuten lopen zijn nog meer parkeergelegenheden te vinden. Vanaf station Zandvoort kunt u een pendelbus nemen die u brengt bij Bloemendaal strand. Ook komen bus 81 en 84 aan bij het strand van Bloemendaal aan Zee.

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN BLOEMENDAAL 

Moet uw gezelschap ver reizen voor uw bedrijfsuitje in Bloemendaal? Of hebben jullie een feestavond bij ons geboekt en feesten jullie tot in de late uurtjes door? Wij assisteren u graag in uw zoektocht naar een overnachting die goed past bij uw budget. Van een hotel in het centrum tot een appartement met zeezicht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

GPS TOCHTEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

WAAROM BLOEMENDAAL

Bloemendaal is de meest veelzijdige hippe badplaats van de hele kustlijn. In Bloemendaal zijn de meest trendy strandtenten te vinden die een gezellige sfeer geven. Bloemendaal ligt tussen een mooi duingebied en heeft een zee aan ruimte voor onze activiteiten op het strand. Ook is er in Bloemendaal veel te zien en zijn er veel leuke bezienswaardigheden. Met een bedrijfsuitje Bloemendaal zit u al snel goed!

PROEVERIJEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende