Bedrijfsuitje Bloemendaal

UNIEKE BEDRIJFSUITJES IN BLOEMENDAAL 

Wilt u een bijzonder bedrijfsuitje organiseren en denkt u aan de hippe locatie Bloemendaal aan Zee? Wij organiseren graag samen met u een onvergetelijk strand uitje! Leuke activiteiten gericht op teambuilding of juist super origineel, sportief en gericht op een flinke dosis FUN. Ibiza tasjes of reuze dromenvangers maken, of wellicht tropische cocktails shaken met aansluitend een workshop salsa dansen om helemaal in de vakantie sfeer te komen. Een bedrijfsuitje Bloemendaal inclusief DJ? Laat het ons weten, we luisteren aandachtig naar uw wensen. Kan niet bestaat niet. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke brainstormsessie.

POPULAIRE BEDRIJFSUITJES IN BLOEMENDAAL 

Altijd al een bedrijfsuitje willen organiseren in de hippe stijl van Bloemendaal? Wij helpen u daar graag bij! Wij hebben alvast 
de top 10 bedrijfsuitjes Bloemendaal voor u op een rijtje gezet.
Maskers op, pijlen gericht op de tegenpartij. Tijdens Archery Attack XL lijkt het wel of jullie in een soort war zone zijn beland! 
Suppen, golfen, kitsurfen. Zitten er echte waterratten in uw team? Bekijk onze wind- en water activiteiten. Bloemendaal is de perfecte locatie hiervoor!

Hoeft het allemaal niet zo sportief kies dan voor een van onze vele workshops. Porn star Martini’s en fruitige melon moijtos, cocktails shaken tijdens een ondergaande zon is altijd een goed idee! Proeverijen en GPS tochten in de duinen, we zijn van alle markten thuis. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

wave-robinson-experience

Een onvergetelijk bedrijfsuitje in Bloemendaal bestaat vaak uit meerdere onderdelen. Een mix van leuke activiteiten en workshops bijvoorbeeld, gecombineerd met een uitgebreide bbq en gezellige borrel. Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Alle arrangementen kunnen helemaal aangepast worden op uw wensen en ideeën. We maken graag een op maat gemaakt bedrijfsuitje in Bloemendaal voor u!

COCKTAILS SHAKEN

Tropische cocktails, vers fruit, voeten in het zand en een ondergaande zon. Ziet u het al voor zich? Onze ervaren barmannen gecombineerd met onze enorme hoeveelheid materiaal kunnen groepen tot wel 100 personen tegelijkertijd laten shaken. En dat is niet alleen super uniek, dat is een een echte ervaring tijdens uw bedrijfsuitje Bloemendaal!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

ARCHERY ATTACK XL

Deze variant van Archery Tag is exclusief te verkrijgen bij Wavevents! Jullie gaan in teams tegen elkaar strijden in een gigantisch veld vol opblaasbare bunkers. Anders dan bij het ”normale” Archery tag kunnen jullie tot wel 70 personen tegelijk spelen. Een echte ervaring en een ware war zone…. Richten, mikken, schieten, de rubberen pijlen vliegen jullie om de oren! Alleen met een flinke dosis teamwork winnen jullie het spel! Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor tijdens jullie bedrijfsuitje Bloemendaal?
archery attack

TOP 10 BEDRIJFSUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

LOCATIES VOOR UW BEDRIJFSUITJE BLOEMENDAAL

Bloemendaal wordt ook wel het Ibiza van Nederland genoemd en dat is direct terug te zien in de hippe beachclubs. We hebben de locaties geselecteerd op basis van sfeer, flexibiliteit, duurzame mindset, capaciteit, diversiteit in het menu en algehele sfeer en aankleding. Liever een andere locatie voor jullie bedrijfsuitje Bloemendaal? Laat het ons gerust weten.

Liever een andere locatie langs de Nederlandse kust?

Wavevents is actief in 12 kustplaatsen in Nederland. Bekijk alle locaties En volg ons 3 stappen plan om de perfecte locatie te vinden voor uw bedrijfsuitjes.

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz tijdens uw bedrijfsuitje Bloemendaal.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz tijdens jullie bedrijfsuitje Bloemendaal. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden voor slecht weer te bespreken voor een bedrijfsuitje Bloemendaal.

STRANDACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

  • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
  • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
  • Inspireer uw team
  • Versterk uw imago
  • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

  • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
  • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
  • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw bedrijfsuitje in Bloemendaal 100% duurzaam wilt maken.

WORKSHOPS VOOR UW BEDRIJFSUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

BEREIKBAARHEID IN BLOEMENDAAL 

Bloemendaal is goed te bereiken met de auto of touringcar, zo zijn er 2 grote parkeerplaatsen te vinden dicht bij het strand. Op enkele minuten lopen zijn nog meer parkeergelegenheden te vinden. Vanaf station Zandvoort kunt u een pendelbus nemen die u brengt bij Bloemendaal strand. Ook komen bus 81 en 84 aan bij het strand van Bloemendaal aan Zee.

WIND EN WATER ACTIVITEITEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

OVERNACHTEN IN BLOEMENDAAL 

Moet uw gezelschap ver reizen voor uw bedrijfsuitje in Bloemendaal? Of hebben jullie een feestavond bij ons geboekt en feesten jullie tot in de late uurtjes door? Wij assisteren u graag in uw zoektocht naar een overnachting die goed past bij uw budget. Van een hotel in het centrum tot een appartement met zeezicht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

GPS TOCHTEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE IN BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende

WAAROM BLOEMENDAAL

Bloemendaal is de meest veelzijdige hippe badplaats van de hele kustlijn. In Bloemendaal zijn de meest trendy strandtenten te vinden die een gezellige sfeer geven. Bloemendaal ligt tussen een mooi duingebied en heeft een zee aan ruimte voor onze activiteiten op het strand. Ook is er in Bloemendaal veel te zien en zijn er veel leuke bezienswaardigheden. Met een bedrijfsuitje Bloemendaal zit u al snel goed!

PROEVERIJEN VOOR UW BEDRIJFSUITJE BLOEMENDAAL

Vorige
Volgende