Afdelingsuitje Scheveningen

In Scheveningen je afdelingsuitje organiseren? Wij bieden vele originele strandactiviteiten aan. Het is mogelijk om ons je complete afdelingsuitje te laten verzorgen met locatiehuur, eten en drinken, presentaties en / of workshops. Alles is bij ons mogelijk en elke activiteit is eindeloos te combineren met alles wat wij aanbieden.

TOP 10 AFDELINGSUITJES SCHEVENINGEN

Vorige
Volgende

AFDELINGSUITJE KIJKDUIN

 

Op het strand van Kijkduin heb je ruimte, ruimte en nog eens ruimte. Wij bieden hier verschillende originele strandactiviteiten aan bij Millers Beach of bij strandpaviljoen Klein Ockenburgh.

 
 

AFDELINGSUITJE STRAND

 

Je afdelingsuitje Scheveningen op het strand? Wij bieden vele originele activiteiten aan:

Workshop pokeren

Met je voeten in het zand leren pokeren. Wij leren je de basis van het pokerspel in 30 minuten waarna er een toernooi opgezet wordt.

Kitesurfen Zandmotor

Kitesurfen is een spectaculaire workshop voor je afdelingsuitje! Leer omgaan met de kracht van een kite en combineer dit met de juiste boardtechniek om te leren varen.

Excursie de Zandmotor

Een prachtige excursie op natuurgebied de Zandmotor. Zeldzame vogels en zeehonden worden hier vaak gespot. Daarnaast verteld de excursieleider je alle ins en outs van dit wereldwijd bekende project.

GPS tochten

Het nieuwe wandelen. Een prachtige speurtocht door Scheveningen, Kijkduin of Den Haag afhankelijk van jullie wensen. Wij organiseren een prachtige speurtocht voor je afdelingsuitje Scheveningen of afdelingsuitje Kijkduin.

AFDELINGSUITJE WORKSHOP

 

Wij bieden ook afdelingsuitje workshop aan. Hieronder een aantal voorbeelden van interessante workshops:

Cocktails shaken

Sex on the beach, mai tai en een caiparina zijn slechts enkele voorbeelden van de cocktails. Van tevoren bepalen we van welke smaken jullie houden en afhankelijk daarvan kiezen we de cocktails uit die jullie gaan shaken.

Beachyoga

Een prachtige setting onder de stertent, de zachte stem van de yoga instructrice en rustgevende muziek. Kom helemaal tot rust in een workshop beachyoga.

Krav Maga

Zelfverdediging die direct toepasbaar is. Op het strand van Scheveningen of Kijkduin worden de Krav Maga workshops gegeven.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.