Zeskamp Scheveningen 2018-04-06T17:44:01+00:00

Project Description

Zeskamp Scheveningen

Touwtrekken en eierrennen of watermanagement en water van A naar B; Wavevents Zeskamp is er in verschillende vormen. U kunt kiezen voor de traditionele variant met oer-Hollandse spelen of het speciale Wavevents Water Zeskamp met waterstormbaan en – spelen. Voor beide vormen geldt dat het altijd anders is, enerverend. Leuk en competitief. Afhankelijk van de wensen passen wij de spelen zó aan dat deze op maat zijn gemaakt voor uw bedrijf. Zo bouwt u samen met de medewerkers aan een team en vertrouwen.

Een zeskamp wordt georganiseerd in Scheveningen of Kijkduin. Deze activiteit is een leuke combinatie met bijvoorbeeld beachyoga, beachvolleybal of powerkiten.

De strijd aangaan

Bij een zeskamp draait het erom dat jij met jouw team de tegenstander verslaat. Dat kan alléén door middel van teambuilding en samenwerken.

Zeskamp Compleet

Het zeskamp Scheveningen kan met alle toeters en bellen in elkaar gezet worden. Zo simpel of uitgebreid als je zelf wilt.

Scheveningen zeskamp

Teamwork Zeskamp

Samen ben je sterker. Daar draait het om bij onze zeskampen. Met die gedachte in ons achterhoofd organiseren wij het zeskamp Scheveningen voor jullie.

Vraag nu een offerte aan!

Wavevents rekent eerlijke prijzen. Altijd, voor iedereen. En als je bekijkt wat je bij ons krijgt voor uw geld, stellen wij dat je dat nergens voor minder krijgt. Simpel.

Offerte aanvragen

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.