fbpx
Wave Robinson Experience Scheveningen 2019-05-01T13:51:51+00:00

Project Description

Wave Robinson Experience

expeditie robinson scheveningen

Een schijnbaar verlaten en onbewoond gebied… Spanning en sensatie maken zich meester van de uitverkorenen. Het avontuur lonkt maar niemand weet wat er komen gaat. Zenuwachtige lachjes, een opgewonden stemming; de Wave Robinson Experience Scheveningen belooft spanning en sensatie. Alle skills van de deelnemers worden aangewend. En wie is dan de grootste doorzetter, de snelste denker, het meest precies? Wie maakt de minste fouten? Wie veroveren als eerste de vlag en mogen naar het winnaarseiland? Alles lijkt onzeker, alles ligt open. Het enige wat zeker is, is dat zonder samenwerking niemand wint. Vraag nu een offerte aan.

Robinson Onderdelen

Je krijgt een zogenaamde ‘firesteel’ een vuurkorf en 2 stukken hout. Wie brand als eerste het touw door en krijgt de sleutel voor het volgende onderdeel?

Welk team bedenkt de leukste groepsnaam, de beste slogan en maakt de mooiste teamvlag op de stranden van Scheveningen en Kijkduin?

Bouw een grote A van hout en plaats hier één persoon op. De andere teamleden krijgen een touw dat boven op de A is vastgemaakt. Het team dat het snelst over het traject ‘loopt’ heeft deze proef gewonnen.

Kies de sterkste spelers uit je team en zorg dat je van de tegenstander wint!

Vul als eerste je emmer met water en vind de sleutel voor het volgende onderdeel eerder dan je tegenstander!

Wie bouwt er de beste katapult en kan hiermee ballen afvuren naar zijn teamleden? En… Vangen jouw teamleden dan ook jouw perfect afgevuurde bal?

Wie kan er de meeste meters afleggen op de Slack Line? Hoe meer meters je aflegt, hoe moeilijker het wordt. Het team met de meeste meters heeft gewonnen.

Er zijn 10 kennisvragen. De eerder behaalde punten kun je inzetten als ‘joker’ op de vraag. Het team met de meeste vragen goed heeft gewonnen!

Wave Robinson Experience Scheveningen

Maak je dag compleet met bijvoorbeeld drankafkoop, een BBQ en / of andere activiteiten en workshops op het strand.

Teamwork Scheveningen

Wie gaat er op de tweepoot staan? Hoe kun je samen het snelst naar de overkant? Alleen met teamwork win je van de tegenpartij!

Katapult schieten

Ook precisie is geboden bij de Wave Experience. Schiet jij als eerste de bal in de buckets?

Vraag nu een offerte aan!

Wavevents rekent eerlijke prijzen. Altijd, voor iedereen. En als je bekijkt wat je bij ons krijgt voor uw geld, stellen wij dat je dat nergens voor minder krijgt. Simpel.

Offerte aanvragen

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.