fbpx
Activiteit Survival Games 2019-05-01T13:51:20+00:00

Project Description

Survival Games

Het begon allemaal op een afgelegen strand. Daar waar behalve zout water en wit zand, niks anders was om te overleven, of zien we dit verkeerd? Kom er tijdens de survial games achter wie het beste kan improviseren en zich een uitweg kan banen, terug naar de bewoonde wereld.

De survival games zijn speciaal ontworpen op basis van technieken die cruciaal kunnen zijn in een bedreigende situatie. Leer alle tips en tricks van onze survival coach. Overleven lukt uiteraard alleen als je met elkaar samenwerkt. Het team dat het beste kan improviseren mag zich de ‘ultimate survivals’ noemen.

De survival game wordt georganiseerd in Scheveningen of Kijkduin. Deze activiteit is een leuke combinatie met bijvoorbeeld beachyoga, beachvolleybal of powerkiten.

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

De strijd aangaan

Bij de games draait het erom dat jij met jouw team de tegenstanders te slim af bent. Dit kan alleen maar doormiddel van teambuilding en samenwerken.

Survival game compleet

Survival game Scheveningen kan zo uitdagend als dat jullie zelf willen. Als jullie het nog uitdagender willen maken, dan bepalen we graag met jullie welke onderdelen we zullen uitvoeren.

Teamwork Survival Games

samen sta je sterker, daar draait het allemaal tijdens de games. Met die gedachte in ons achterhoofd organiseren wij DE games voor jullie.

Vraag nu een offerte aan!

Wavevents rekent eerlijke prijzen. Altijd, voor iedereen. En als je bekijkt wat je bij ons krijgt voor uw geld, stellen wij dat je dat nergens voor minder krijgt. Simpel.

Offerte aanvragen

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.