Suppen Scheveningen 2018-04-17T12:57:48+00:00

Project Description

SUPpen Scheveningen

Voeten op de plank, peddel in je hand en een oase van rust om je heen. SUPpen, ook wel stand up-paddling genoemd, is al twee jaar een rage in Nederland en het blijft groeien. Liggend of staand, op eigen kracht of gevoerd door de wind; SUPpen is een aanrader. SUPpen is mogelijk op verschillende locaties, op zowel het strand van Scheveningen/Kijkduin tot verschillende parken in Den Haag en omstreken. Suppen is een perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje.

SUPpen, ook wel stand up paddling genoemd, is al twee jaar een rage in Nederland en het blijft groeien. Wil jij ook een keer meedoen? Boek dan direct onderaan de pagina en wij nemen contact met je op.

SUPTOURS

Na het succes van vorig jaar, hebben we onze SUPTOURS uitgebreid en gaan we nog meer mooie plekjes van Den Haag en omstreken verkennen. Gaan jullie ook mee? Tours zullen o.a. verzorgd worden in diverse parken in Den Haag en verzorgen we ook culturele tours door de stad. leuke tip! Dit jaar organiseren we ook speciale What’s Up dog Tours, samen met je trouweviervoeter het water op. Het kan bij Wavevents.

SUP VERHUUR

Onze SUPS kunnen ook per 2 uur verhuurd worden met paddle en pomp bijgeleverd. Voor extra informatie kunt u ons mailen of bellen.

Ook voor kids

De sup’s worden vaak ingezet als de ouders andere activiteiten aan het doen zijn. Dan heeft iedereen tegelijkertijd plezier!

Ontspan

Op welke manier dan ook. Geniet staand van het prachtige uitzicht op de Zandmotor. Of laat je liggend meevoeren door de wind.

Vrijgezellenfeest?

Dan is SUPpen echt een aanrader! Natuurlijk moet de toekomstige bruidegom de ‘kar trekken’!

Boek het SUPpen direct op onze beschikbaarheid!