SUPpen Scheveningen

Suppen
Voeten op de plank, peddel in je hand en een oase van rust om je heen. SUPpen, ook wel stand up-paddling genoemd, is al twee jaar een rage in Nederland en het blijft groeien. Liggend of staand, op eigen kracht of gevoerd door de wind; SUPpen is een aanrader. SUPpen is uitsluitend mogelijk bij onze locatie Klein Ockenburgh, Kijkduin. Daar hebben we zowel vlak water als mooie golven in de zee. De Zandmotor en open zee maken de locatie voor iedereen geschikt. SUPpen is buitengewoon populair voor vrijgezellenparty’s. Dan trekt de aanstaande bruid(egom) de kar…

SUPpen, ook wel stand up paddling genoemd, is al twee jaar een rage in Nederland en het blijft groeien. Deze activiteit is ideaal bij onze locatie Klein Ockenburgh in Kijkduin. Hier hebben we zowel vlak water als mooie golven in de zee. Dat komt door het schiereiland De Zandmotor.

Suppen Scheveningen

Ook voor kids

De sup’s worden vaak ingezet als de ouders andere activiteiten aan het doen zijn. Dan heeft iedereen tegelijkertijd plezier!

Suppen Kijkduin

Ontspan

Op welke manier dan ook. Geniet staand van het prachtige uitzicht op de Zandmotor. Of laat je liggend meevoeren door de wind.

vrijgezellenfeest sup

Vrijgezellenfeest?

Dan is SUPpen echt een aanrader! Natuurlijk moet de toekomstige bruidegom de ‘kar trekken’!

Boek het SUPpen direct op onze beschikbaarheid!