fbpx
Activiteit Mindfulness 2019-05-01T13:50:57+00:00

Project Description

Mindfulness 

mindfulness scheveningen

Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en hierdoor minder stress ervaart. Stop met piekeren en begin te leven.

Door alle drukte om ons heen, komen we steeds verder van onszelf te staan. We ervaren meer stress en kunnen minder genieten van de mooie dingen om ons heen. Mindfulness kan gebruikt worden om jouw leven bewuster in te delen en meer te leven in het NU. Tijdens een 1.5 durende sessie leert onze gediplomeerde instructrice hoe je je dagelijkse leven beter kan inrichten en te focussen op de punten die echt belangrijk zijn. Mindfulness is uiterst geschikt als bedrijfsuitje of
vrijgezellenfeest.

Onze uitvalbasis is Den Haag. Wij werken met verschillende locaties in Scheveningen en Kijkduin om jou bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest tot een succes te maken.

Bewust

Tijdens een sessie leer je meer over jezelf en je rol binnen je team. Een inspirerende workshop die je ook in het dagelijks leven verder kan toepassen.

Ontspannen

Mindfulness is ontspannend en bijvoorbeeld goed te combineren met een borrel op het strand.

Teambuilding

Tijdens mindfulness kom je niet alleen dichter bij jezelf, maar ook dichter bij de ander. Leer elkaar beter kennen tijdens deze workshop.

Vraag nu een offerte aan!

Wavevents rekent eerlijke prijzen. Altijd, voor iedereen. En als je bekijkt wat je bij ons krijgt voor uw geld, stellen wij dat je dat nergens voor minder krijgt. Simpel.

Offerte aanvragen

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.