fbpx
Kitesurfen 2019-04-30T16:17:40+00:00

Project Description

Kitesurfen

Eenmaal gegrepen door het kiteboardvirus is er geen houden meer aan. Dan ben je verkocht. En verknocht. Dan opent zich een nieuwe wereld waar de wind heerst. Dan boeit de zon niet meer maar is het de windkracht die trekt. Kiteboarden is eenvoudig te leren. En ongemeen spectaculair. Maar om te voorkomen dat u ongewenst het luchtruim kiest, is een clinic geen overbodige luxe. Het speciaal door ons zusterbedrijf kiteboardschool.nl ontwikkelde programma leert iedereen varen. Ervaring en buitengewoon goede didactische vaardigheden zijn het geheim. Bovendien zijn al onze kiteboardinstructeurs zijn volledig IKO-gecertificeerd.

De wind door je haren, het zand tussen je tenen en de kracht in je handen. Iedereen kan leren kitesurfen! Voor onze kitesurf clinic hebben wij een speciaal lesprogramma. Je begint met een powerkite op het land. Als je dit onder de knie hebt trek je de wetsuits aan en ga je het water in. Eerst laat je jezelf voorrtrekken zonder board (bodydraggen). Hierna ben je klaar voor het echte werk: de waterstart. Lukt het jou om in één les te staan?

Wij werken samen met ons zusterbedrijf Kiteboardschool.nl, ze zijn een volledig IKO gecertificeerd kitesurfcentrum in Kijkduin.

Kitesurf clinic bedrijfduitje

Wil je een uniek bedrijfsuitje organiseren? Kies dan voor een van de mooiste watersporten in Nederland: Kitesurfen. Tijdens een 3.5 uur duurde kite clinic maakt de groep kennis met deze prachtige sport. Onze instructeurs zijn allemaal officieel gecertifieerd en creëren voor jullie dag om nooit te vergeten.

Kosten Clinic Kitesurfen

Omdat we iedereen kennis willen laten maken, met deze fantastische sport hanteren we een speciale groepsprijs. Voor meer informatie over deze prijs kunt u ons altijd mailen of bellen.

De allerbeste instructeurs

Alle instructeurs hebben vele jaren fulltime ervaring als kitesurf instructeur. Dit is dé reden waarom cursisten juist bij ons sneller leren kitesurfen. Daarnaast zijn we IKO gecertificeerd.

Max 4. personen per instructeur

Wij houden de groepen graag klein. Bij bedrijfsuitjes en voor je vrijgezellenfeest hanteren we een maximum van 4 personen per instructeur. Je wordt ingedeeld op gewicht en grootte. Dan is je learningcurve het snelst.

Meteen de 1e les op het board!

Bij onze kitesurfclinic ligt de focus op fun! Daarom gaan we meteen in de eerste les ook met het board aan de slag. Lukt het jou of je collega om meteen in de eerste les al te staan?

Vraag nu een offerte aan!

Wavevents rekent eerlijke prijzen. Altijd, voor iedereen. En als je bekijkt wat je bij ons krijgt voor uw geld, stellen wij dat je dat nergens voor minder krijgt. Simpel.

Offerte aanvragen

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.