fbpx
eFoilen 2019-05-01T13:07:42+00:00

Project Description

eFoilen

eFoilen scheveningen

Nadat je de eerste 20 minuten leert hoe je op het board ligt en snelheid maakt, kan je na 20 minuten al op je knieën gaan zitten. Na nog eens twintig minuten zijn de meesten al klaar om te gaan staan. De boards zijn breed en stabiel, en bieden een stevig platform op het water. Als je er klaar voor bent, ga je vervolgens de snelheid iets opvoeren, en laat je de draagvleugel zijn werk doen. Het board komt omhoog, en opeens voel je de magie van het ‘luchtsurfen’. Je bent plotseling volledig vrij, alsof je met een snowboard over de meest mooie poedersneeuw ooit suist. Het geluid van spetterend water valt weg, het enige dat je hoort is een licht zoemen van de electromotor onder water. Dit moment vergeet je nooit meer!

Uniek

Deze nieuwe activiteit is pas sinds april 2019 in NL te boeken. Wil jij echt een activiteit die nog niemand heeft gedaan? Dan zit je met eFoilen helemaal goed!

veilig leren efoilen

Veilig

Wij durven zelfs te zeggen: veiliger dan kitesurfen, of mountainbiken, of surfen in de golven. eFoilen kan je op vlak water beoefenen, en zonder dat de wind een rol speelt. De electromotor en de handbediening zijn ontwikkeld met de gedachte ‘safety first’. Zodra je van je board valt, stopt de electromotor in een split second.

eFoilen teamuitje

Kan bijna altijd doorgaan

Ideaal voor alle kitesurfers, windsurfers en golfsurfers die hun sport willen uitbreiden met foilen. Neem een of 2 uur eFoil les, en je weet wat “foilen” is, zonder dat je wordt afgeleid door je kite of je zeil.