fbpx
Disc Golf 2019-05-01T13:51:05+00:00

Project Description

Disc golf

Discgolf is het boerengolf van het strand. Met verschillende ‘clubs’ (frisbees) probeert u zo goed en snel mogelijk een parkoers af te leggen. Het spel wordt op 9 of 18 holes gespeeld. Tijdens het spel is het de bedoeling de frisbee van verschillende formaten zo snel moge op de ‘polehole’ te krijgen. Een verticaal stuk stof is het doel. Wind, souplesse, techniek en inzicht zijn cruciaal. Afhankelijk van de wensen wordt het niveau van het discgolf-parcours bepaald. We kunnen het zo makkelijk of moeilijk maken als u wilt. De stranden van Scheveningen en Kijkduin zijn geschikt voor discgolf.

Deze activiteit is heerlijk ontspannen en kan zowel op het strand van Scheveningen als van Kijkduin gespeeld worden. Wie legt als eerste het gehele parcours af en heeft de minste gooien?

Disc golf

De polehole

Dit is de put. Hier gooi je de disc in. Het stof doet de disc stoppen. Als de disc in het opvangnet ligt dan heb je de hole voltooid.

Uitdagend

Afhankelijk van jullie wensen kunnen wij het disc golf parcours zo makkelijk of moeilijk maken als jullie zelf willen. De stranden van Scheveningen en Kijkduin zijn geschikt voor discgolf.

Vrijgezellenfeest

Wij kunnen disc golf een twist geven zodat het een leuke activiteit wordt voor je vrijgezellenfeest! Vraag meer informatie aan…

Vraag nu een offerte aan!

Wavevents rekent eerlijke prijzen. Altijd, voor iedereen. En als je bekijkt wat je bij ons krijgt voor uw geld, stellen wij dat je dat nergens voor minder krijgt. Simpel.

Offerte aanvragen

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.