fbpx
Cocktails shaken Scheveningen 2018-04-17T12:39:03+00:00

Project Description

Cocktails shaken Scheveningen

Aruba Riba’s, Mai Tai’s en Long island iced tea. Strainer, muddler of spoon… Ervaar de magie van het cocktailshaken en laat u meevoeren naar de geheimen van de Caribbean. Shake het vernuft van de smaken en proef de verfrissende, zomerse cocktails of stevige, verrassende combinaties. Tijdens de workshop komt alle kneepjes van het vak en bod waarna u als een volleerd shaker huiswaarts keert. Tenminste, als u niet te lang blijft hangen want uiteraard eindigt deze workshop met het proeven van de verschillende creaties. Cheers!

Altijd al willen leren hoe je zelf kunt cocktails shaken? Onze ervaren cocktailshakers helpen je bij het samenstellen van een cocktail naar jouw smaak. Natuurlijk mogen jullie al jullie creaties ook zelf opdrinken!

cocktails shaken scheveningen

Strainer?

Een strainer, muddler of een spoon. Wat zijn dat? In deze cocktail shake clinic in Scheveningen of Kijkduin leren we je alle ins en outs.

Professioneel

Wij gebruiken alléén professioneel materiaal bij het cocktailshaken. Want goed gereedschap is het halve werk.

Sociaal

Nadat je de fijne kneepjes geleerd hebt, is het tijd om jouw eigen cocktail samen te stellen. Dit doe je samen met de rest van de groep.

Vraag nu een offerte aan!

Wavevents rekent eerlijke prijzen. Altijd, voor iedereen. En als je bekijkt wat je bij ons krijgt voor uw geld, stellen wij dat je dat nergens voor minder krijgt. Simpel.

Offerte aanvragen

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.