fbpx
Boomtoppers 2019-04-30T16:12:11+00:00

Project Description

Boomtoppers

Je kan de boom in met je teamdag!

Een grotere kans op een piekervaring ga je niet vinden. Met de Haagse boomtoppers klim je kneiterhoog de boom in. Veilig en gezekerd, maar dat maakt het niets minder spannend. Coach elkaar voorbij de angst en vier de triomfen. Wie durft te abseilen? Bereik je de top ook geblinddoekt? Dit is ouderwets boompje klimmen met een twist. Puur natuur, grensverleggend en een groot succesnummer.

Je klimt in een paar joekels van bomen in de mooie omgeving van het Scheveningse Bos. Bij groepen boven de 10 personen kan je dit uitje combineren met een andere activiteit: zoals wild plukken of een cursus slackline. De ene helft van de groep klimt en de andere helft doet iets anders. Halverwege wissel je, iedereen gaat minimaal twee keer de boom in. Hoe hoog je ook komt, iedereen is een boom topper!

  • Geschikt voor alle leeftijden, je hoeft geen ervaren klimmer te zijn
  • Veilig gezekerd
  • Voor groepen van 10 tot 25
  • Te combineren met een andere activiteit in het bos
  • Puur natuur, groen en duurzaam! Laat het kind in je los!

Origineel en puur natuur

Simpele ideeën zijn vaak de beste ideeën. Iedereen klom als kind in bomen. Hoe leuk om het als volwassen aapjes weer eens te doen. Reken op een blije sfeer waarbij, net als bij de beste klimmers, de beste verhalen naar boven komen.

Grensverleggend

Boomklimmen is al snel heel spannend. Je komt jezelf zeker tegen. Hoe ga je om met spanning? Wat helpt? Hoe voelt om iets verder te gaan dan je eerste grens? Wie een boom beklimt overstijgt zichzelf!

Veilig

Je kan goed hoog, maar er kan dan ook niks gebeuren. Net als in de klimmuur zijn de klimmers veilig gezekerd. Je klimt in een paar kerngezonde beuken. In het ergste geval kom je onderweg een boze eekhoorn tegen. Red jezelf eruit met je beste knabbel en babbel routine.