fbpx
Beachvolleybal Scheveningen 2019-05-01T13:51:41+00:00

Project Description

Beachvolleybal Scheveningen

Dé meest gespeelde sport op het strand ter wereld: beachvolleybal! Bij ons staan teambuilding en plezier op nummer 1. Daarom focussen wij niet persé op de regeltjes van het spel, maar op het niveau van de spelers. Wij passen het spel zo aan dat iedereen een uitdaging heeft en mee kan spelen. Tel daarbij het enthousiasme van onze instructeurs en je hebt een fantastische activiteit!

Beachvolleybal Scheveningen teamuitje

Beachvolleybal kan in een teamuitje Scheveningen als workshop gegeven worden en als competitie gespeeld worden. In een workshop beachvolley leren we je de basis van de sport. Onderhands spelen, bovenhands spelen, puntentelling en spelregels zijn enkele aspecten die voorbij komen. In een competitie splitsen we de groep op in aparte teams die tegen elkaar spelen. Is jouw team de winnaar op het strand van Scheveningen?

Beachvolleybal spelregels

De spelregels van beachvolleybal zijn bijna hetzelfde als het gewone volleybal. Bekijk de officiele beachvolleybal spelregels hier. Natuurlijk voordat deze activiteit op het strand van Scheveningen begint, legt onze instructeur alle spelregels duidelijk uit.

Beachvolleybal in combinatie met…

Activiteiten combineren, dat is wat jullie uitje interessant maakt! Uit ervaring weten wij dat het kiezen van meerdere activiteiten de leukste strand uitjes geeft. Maar wat is nou leuk met beachvolleybal Scheveningen?

Activiteiten die sportief zijn blijken vaak interessant te zijn met de combinatie rustgevend en/of creatief. Denk hierbij aan bijvoorbeeld beachyoga of een workshop pokeren. Als je een offerte bij ons aanvraagt dan geven wij de scherpste prijs bij de keuze van meerdere activiteiten.

Beachvolleybal Scheveningen

Slippertjes uit

Het zand tussen je tenen, de wind in je haar en het zonnetje op je huid. Game on! Versla jij met jouw team de andere groep? Beachvolley op zijn best!

Op maat

Ervaren groep? Wij maken het spel zo serieus als jullie zelf willen. Wij beschikken over professionele beachvolleybal equipment en ervaren instructeurs.

Bedrijfsuitje beachvolleybal

Recreatief

Samen met de activiteitenbegeleider maken wij er écht een activiteit op maat van. We spelen dus ook recreatief in Scheveningen of Kijkduin!

Vraag nu een offerte aan!

Wavevents rekent eerlijke prijzen. Altijd, voor iedereen. En als je bekijkt wat je bij ons krijgt voor uw geld, stellen wij dat je dat nergens voor minder krijgt. Simpel.

Offerte aanvragen

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.