fbpx
Beachtennis 2019-05-01T13:50:41+00:00

Project Description

Beachtennis Scheveningen / Kijkduin

Een beetje competitie kan geen kwaad. ’n Juichende winnaar, gillende verliezer en fanatieke collega’s rond het veld zorgen voor opwinding en lol. Juist daarom is beachtennis één van de meest succesvolle activiteiten op de stranden van Kijkduin en Scheveningen! Beachtennis is hot en makkelijk te leren. 15 minuten lestijd is voldoende, dan kan het spel beginnen. De competitie starten. Of kunt u voor spek-en-bonen een balletje slaan. Beachtennis kan altijd. Op kinderfeestjes of bedrijfsuitjes, vrijgezellenparty’s of familiereünies.

Beachtennis Scheveningen / Kijkduin is één van onze meest succesvolle activiteiten! Dat komt omdat het een nieuw spel is wat niemand speelt én het gemakkelijk aan te leren is. Na zo’n 15 minuten instructie en oefenen is de groep al klaar voor een daadwerkelijk beachtennis spel. De regels zijn simpel: het spel wordt net als gewoon tennis gespeeld. Echter mag de bal niet stuiteren en telt élk punt. Dit maakt het een dynamisch en snel spel. Toch is het gemakkelijk voor iedereen om beachtennis te spelen. Van kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes, beachtennis is altijd een succes!

WAAROM BEACHTENNIS?

  • Het is makkelijk
  • Iedereen kan het leren
  • Goed voor teambuilding
  • Zo intensief als je zelf wilt

SPELINFORMATIE BEACHTENNIS

Beachtennis wordt in dubbel gespeeld met een beachtennispallet zonder snaren. Er wordt gespeeld op een zandvlakte van 16 bij 8 meter met een net op een hoogte van 1.70 meter. De bal, iets lichter dan een tennisbal, mag niet stuiteren en de puntentelling is net als bij het klassieke tennisspel, maar bij 40-40 speel je het  beslissende punt.

KOSTEN BEACHTENNISLES EN HUUR

Voor meer informatie, reserveringen of voor een prijsopgave stuur een e-mail naar info@wavevents.nl

GROEPEN

Voor groepen van 10 personen of groter geven we de beachtennisclinic in Kijkduin. Onze verzamellocatie is Hudson Beach. Als je zelf al ergens gereserveerd hebt dan is dat ook geen probleem, we komen graag naar jullie toe.

ONEFIT

Wij bieden beach tennis iedere week aan via OneFit. Ben jij member? Schrijf je in voor een lekker potje beach tennis op donderdag avond van 19:00-20:00.

team uitje beach tennis

Zeer toegankelijk

Iedereen kan beachtennissen. Van jong tot oud, van zeer sportief tot iemand die nooit sport, beachtennis is eigenlijk altijd een succes.

beach tennis scheveningen

Nieuw!

Beachtennis is een nieuw spel in Nederland. Het is overgekomen vanuit Italië en Amerika. Wij spelen in Scheveningen en Kijkduin.

Beachtennis

Altijd succesvol

Bij elk uitje wat wij organiseren met beachtennis is de groep over deze activiteit het meest enthousiast. Ook goed voor de teambuilding trouwens!

Vraag nu een offerte aan!

Wavevents rekent eerlijke prijzen. Altijd, voor iedereen. En als je bekijkt wat je bij ons krijgt voor uw geld, stellen wij dat je dat nergens voor minder krijgt. Simpel.

Offerte aanvragen

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.