Beachtennis 2018-04-17T13:10:20+00:00

Project Description

Beachtennis Scheveningen / Kijkduin

Beachtennis

Een beetje competitie kan geen kwaad. ’n Juichende winnaar, gillende verliezer en fanatieke collega’s rond het veld zorgen voor opwinding en lol. Juist daarom is beachtennis één van de meest succesvolle activiteiten op de stranden van Kijkduin en Scheveningen! Beachtennis is hot en makkelijk te leren. 15 minuten lestijd is voldoende, dan kan het spel beginnen. De competitie starten. Of kunt u voor spek-en-bonen een balletje slaan. Beachtennis kan altijd. Op kinderfeestjes of bedrijfsuitjes, vrijgezellenparty’s of familiereünies.

Beachtennis Scheveningen / Kijkduin is één van onze meest succesvolle activiteiten! Dat komt omdat het een nieuw spel is wat niemand speelt én het gemakkelijk aan te leren is. Na zo’n 15 minuten instructie en oefenen is de groep al klaar voor een daadwerkelijk beachtennis spel. De regels zijn simpel: het spel wordt net als gewoon tennis gespeeld. Echter mag de bal niet stuiteren en telt élk punt. Dit maakt het een dynamisch en snel spel. Toch is het gemakkelijk voor iedereen om beachtennis te spelen. Van kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes, beachtennis is altijd een succes!

Zeer toegankelijk

Iedereen kan beachtennissen. Van jong tot oud, van zeer sportief tot iemand die nooit sport, beachtennis is eigenlijk altijd een succes.

Beachtennis Scheveningen

Nieuw!

Beachtennis is een nieuw spel in Nederland. Het is overgekomen vanuit Italië en Amerika. Wij spelen in Scheveningen en Kijkduin.

Bedrijfsuitje beachtennis

Altijd succesvol

Bij elk uitje wat wij organiseren met beachtennis is de groep over deze activiteit het meest enthousiast. Ook goed voor de teambuilding trouwens!

Vraag nu een offerte aan!

Wavevents rekent eerlijke prijzen. Altijd, voor iedereen. En als je bekijkt wat je bij ons krijgt voor uw geld, stellen wij dat je dat nergens voor minder krijgt. Simpel.

Offerte aanvragen

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.