fbpx
Beach Yoga Scheveningen 2019-04-29T12:04:57+00:00

Project Description

Beach yoga Scheveningen

Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en de groep ook na een van haar workshops. Haar beachyoga-sessies zijn ontspanning in optima forma. Het ruisen van de zee, de zilte lucht en het strand vormen het ideale decor. Beachyoga is toegankelijk voor iedereen. Voor beginners, gevorderden of sportievelingen. Jong, oud, groot, klein. Juul stemt elke sessie af op de groep. Beachyoga is uitstekend te combineren met een actieve activiteit zoals beachtennis of powerkiten. Beachyoga vindt plaats in een van de locaties in Scheveningen of Kijkduin.

Onze beachyoga instructrice, Juul, focust op ademhaling en rust. Dan kan iedereen meedoen. Voor de sportievelingen maakt ze de oefeningen wat uitdagender. Beachyoga Scheveningen is bij uitstek een leuke activiteit om te combineren met een hele actieve activiteit zoals bijvoorbeeld beachtennis op powerkiten.

Juul

De instructrice is opgegroeid met yoga. Ze kent de sport zó goed dat ze een yogasessie altijd afstemt op de groep.

Ontspannen

Samenwerken aan een ontspannen werksfeer en het wegnemen van stress, daar draait het om tijdens een sessie beachyoga. Samen brengen we jullie dichterbij elkaar.

Ook voor mannen!

Iedereen kan focussen op ademhaling, rust en in het hier en nu zijn. Iedereen voelt zich heerlijk ontspannen na een beach yoga sessie.

Vraag nu een offerte aan!

Wavevents rekent eerlijke prijzen. Altijd, voor iedereen. En als je bekijkt wat je bij ons krijgt voor uw geld, stellen wij dat je dat nergens voor minder krijgt. Simpel.

Offerte aanvragen

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.