fbpx
Archery attack 2019-05-01T13:52:12+00:00

Project Description

Archery attack

Archerry attack

Wat gebeurt er als je paintball, trefbal en pijl en boogschieten verwerkt tot een sport? Dan krijg je de nieuwste sportrage op het strand: Archery Attack! Bij deze teamsport zullen twee groepen tegen elkaar strijden voor de winst. Na een korte uitleg en het uitdelen van de materialen zal de strijd losbarsten en moeten teams samenwerken om te winnen. Archery Attack is veilig en voor iedereen toegankelijk! De pijlen zijn voorzien van zacht rubber en er worden maskers gedragen voor bescherming. Gaat jullie team winnen?

archery attack scheveningen

Spelopties

Kies uit de teamgames of gaat ieder voor zich en spelen we survival of the fittest? Bij deze variant werken we niet met teams, maar moet individueel tegen elkaar spelen voor de
winst.

Actief

Omdat Archery Attack erg actief is raden wij aan om er een rustige activiteit bij te nemen. Bijvoorbeeld beachyoga of boogschieten.

Teamindeling

De teamindeling is afhankelijk van de groepsgrote, iedere speler krijgt zijn eigen boog en pijlen. De activiteit duurt 1.5 uur.

Vraag nu een offerte aan!

Wavevents rekent eerlijke prijzen. Altijd, voor iedereen. En als je bekijkt wat je bij ons krijgt voor uw geld, stellen wij dat je dat nergens voor minder krijgt. Simpel.

Offerte aanvragen

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.