Zes kamp

zes-kamp

Zes kamp is razend populair en dat is niet voor niets! Tijdens een zes kamp verdelen we uw groep in verschillende teams. Zij gaan in maar liefst 6 onderdelen tegen elkaar strijden voor een felbegeerde prijs! Ze worden op allerlei manieren uitgedaagd en alleen door middel van een goede samenwerking winnen zij deze zenuwslopende battle op het strand. Wie van jullie lukt het de puzzel op te lossen, wie heeft het beste evenwicht en wie is het sterkst? Ontdek het tijdens een zeskamp op het strand!

WAAROM ZES KAMP?

 • Topactiviteit voor teambuilding
 • Met de voetjes in het zand
 • Een leuke prijs voor het winnende team
 • De spirit van een jong bureau
 • Enthousiaste begeleiding

VERSCHILLENDE ONDERDELEN

Pijl en boog schieten, een spannende puzzel, bamboe torens bouwen… Wij hebben maar liefst 12 verschillende onderdelen waaruit u kunt kiezen!

VOOR IEDEREEN

Iedereen kan meedoen met een zeskamp. Door de diversiteit aan onderdelen kan iedereen in uw team op een bepaald onderdeel uitblinken.

BESCHIKBAAR OP IEDERE LOCATIE

Van Hoek van Holland tot Ijmuiden, we werken samen met de leukste strandtenten aan de Nederlandse kust. Heeft u een andere locatie in gedachten, laat het ons weten!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? De frisse wind, een beetje lichaamsbeweging en uiteraard de gezelligheid. Na deze middag kunnen jullie er weer helemaal tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Zes kamp
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Zes kamp allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:30 – 15:00 Zeskamp deel 1
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:00 Zes kamp deel 2
17:00 – 18:00 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:00 – 21:00 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Zes kamp?

Een verfrissende witbier, een donkere stout of een kruidige IPA. Er bestaan meer dan 400 verschillende soorten bier in de
Zet eens een keer wat nieuws op tafel en bedenk je eigen unieke design tijdens onze workshop fishy decoratie plankjes
Het begon allemaal op een afgelegen strand. Daar waar behalve zout water en wit zand, niks anders was om te
De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
Een powerboat (rib boot) varen in Scheveningen? Wavevents organiseert jullie bedrijfsuitje compleet met rib varen. Wij werken samen met Rib Actie
Kan het niet gek genoeg voor jullie? Of kan jullie team juist een beetje pit gebruiken? Daag jezelf en je
Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en de groep ook na het
Even lekker uitrazen op het strand tijdens een lekker potje Zorbballen. Beuk, schop en lanceer je collega’s. Het allemaal geoorloofd
Passion fruit Martini’s en Mojitos met watermeloen of aardbeien, of misschien wel beide? Ervaar de magie van het cocktailshaken en
Niets is wat het lijkt… Jullie proberen zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen en steeds als je denkt
Een beetje competitie kan geen kwaad. ’n Juichende winnaar, gillende verliezer en fanatieke collega’s rond het veld zorgen voor een
Zijn jullie echte poker pro’s of zouden jullie dit wel willen worden? Hoofdrekenen, bluffen en leugens herkennen als een echte
Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en
Vorige
Volgende