Slippers pimpen

slippers

Hebben jullie wel zin in een leuke en creatieve middag? Kom slippers pimpen bij een van onze leuke locaties aan het strand! De workshop tafel ligt vol gekleurde kraaltjes, bedeltjes en schelpjes. Jullie bepalen helemaal zelf hoe jullie slipper eruit komt te zien. We hebben een ruime keuze aan kleurrijke slippers in iedere maat welke de basis vormt voor jullie ontwerp. Na een korte introductie gaan jullie aan de slag. Kies uit de vele gekleurde kraaltjes, het lint en de bedeltjes en maak je eigen unieke design. De kraaltjes worden op de slipper genaaid zodat je geen pijn krijgt bij het aantrekken of dragen van de slipper.  Bovendien geeft het naaien van decoratie een bijzonder leuk effect! Met een aantal tips en tricks van onze creatieve workshop host gaan jullie naar huis met een uniek exemplaar. Jullie stelen voortaan de show op elk strand!

WAAROM SLIPPERS PIMPEN?

 • Topactiviteit voor een damesuitje
 • Goed te combineren met een actieve activiteit
 • Iedereen kan meedoen aan de activiteit
 • De spirit van een jong bureau
 • Enthousiaste begeleiding

GOED TE COMBINEREN

Bent u helemaal weg van deze workshop, maar doen andere mensen in uw groep liever iets totaal anders? Deze workshop is goed te combineren met een poker workshop, cocktail workshop of iets actiefs zoals Archery attack of powerkiten!

GEZELLIG EN SOCIAAL

Tijdens deze workshop draait het vooral om gezelligheid, socializen met uw collega’s en lekker creatief in de weer zijn. De perfecte activiteit om even bij te kletsen met uw team!

BESCHIKBAAR OP IEDERE LOCATIE

Van Hoek van Holland tot Ijmuiden, we werken samen met de leukste strandtenten aan de Nederlandse kust. Heeft u een andere locatie in gedachten, laat het ons weten!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Laat je creatieve geest het werk doen en klets gezellig bij met je collega’s. Na deze middag zijn jullie weer opgeladen en kunnen jullie er helemaal tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Workshop slippers pimpen
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Slippers pimpen allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

14:00 – 14:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
14:30 – 16:00 Workshop slippers pimpen
16:00 – 17:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
17:00 – 18:30 Cocktails shaken
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Afhankelijk van de locatie en van het weer, vindt deze workshop plaats op het terras of binnenin de beachclub. Voor sommige activiteiten zijn we wel weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom, indien u naast deze workshop ook een buitenactiviteit bij ons heeft geboekt, van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke proeverij, workshop of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

14:00 – 14:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
14:30 – 16:00 Workshop Slippers pimpen
16:00 – 17:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
17:00 – 18:30 Cocktail workshop
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Slippers pimpen?

Wat gebeurt er als je paintball, trefbal en pijl en boogschieten verwerkt tot een sport? Dan krijg je de nieuwste
Leer golfsurfen in de Noorzee en garandeer uw team van een mooie ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Onze
Dé meest gespeelde sport op het strand ter wereld: beachvolleybal! Bij ons staan teambuilding en plezier op nummer 1. Daarom focussen
Intensieve begeleiding door onze professionele trainers zorgt voor veilige en resultaatgerichte trainingen. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan
Zes kamp is razend populair en dat is niet voor niets! Tijdens een zes kamp verdelen we uw groep in
Zijn jullie echte poker pro’s of zouden jullie dit wel willen worden? Hoofdrekenen, bluffen en leugens herkennen als een echte
Zet eens een keer wat nieuws op tafel en bedenk je eigen unieke design tijdens onze workshop fishy decoratie plankjes
De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en de groep ook na het
Het draait allemaal om balans bij het suppen. Met je voeten op de plank, peddel in je hand creëer je
Neem uw collega’s mee voor een verrassende en uitdagende Capoeira workshop! Capoeira is de dans / vechtsport van Brazilië en
Een verfrissende witbier, een donkere stout of een kruidige IPA. Er bestaan meer dan 400 verschillende soorten bier in de
Passion fruit Martini’s en Mojitos met watermeloen of aardbeien, of misschien wel beide? Ervaar de magie van het cocktailshaken en
Vorige
Volgende