Ontdek de kust

ontdek-de-kust-game

Ontdek de kust samen met uw collega’s tijdens een interactieve wandeling vol leuke weetjes en opdrachten. Van Hoek van Holland tot IJmuiden hebben we verschillende routes ontwikkeld bomvol bezienswaardigheden en leuke opdrachten. Wie uit uw team heeft nog nooit een harinkje gehapt en moet dat echt een keer ervaren in Scheveningen? Vraag de weg aan een bakker in een Katwijks accent of zing een lied van een lokale artiest. Elk team ontvangt een Ipad en krijgt kennisvragen, foto en video opdrachten en een aantal mini games tijdens deze tocht. Het team dat het meest zijn best heeft gedaan gaat naar huis met een leuke prijs. Ontdek de dichtstbijzijnde kust in de buurt van jullie stad of kies een kustgebied die jullie nog helemaal niet kennen en ontdek waar daar te beleven valt! Willen jullie zelf een paar opdrachten of vragen toevoegen? Geen probleem want wij maken deze tochten helemaal zelf en kunnen alles naar wens aanpassen.

Is het doel teambuilding en wilt u liever met het hele team onder begeleiding van een van onze gidsen op pad? Bekijk dan onze wandeltocht door de duinen of geef aan dat u graag een wandeltocht op maat heeft en we denken graag met u mee!

WAAROM ONTDEK DE KUST?

 • Lekker op avontuur met uw team
 • Ontdek een nieuw gebied, stad of kustplaats
 • Zonder of met begeleider
 • Prijs voor het winnende team

 

ontdek-de-kust-city-game

MINI GAMES EN PUZZELS

Kennis vragen, spannende puzzels en verassende uitdagingen, het komt allemaal voorbij in het ‘ontdek de kust’ tocht! Winnen van jullie tegenstanders vergt kennis, behendigheid, sluwheid en creativiteit. Welk team weet alle opdrachten te behalen en haalt de snelste tijd? Wie gaat er met de prijs vandoor? Laat je hersen kraken tijdens een teambuildingsuitje in de mooie natuur!

 

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Ontdek de kust kan gespeld worden voor groepen van 15 – 200 personen. We verdelen de teams ter plekke door middel van gekleurde bandana’s. Ieder team krijgt een tablet mee, let the games begin! Hoe meer teams, hoe meer competitie. Combineer Ontdek de kust met een gezellige borrel of diner bij een van onze samenwerkingspartners langs de kust die capaciteit hebben voor de grootte van uw groep.

fietstour-monument-katwijk

LEUKE WANDELTOCHT

Houdt u van een stevige wandeling in een mooie omgeving dan is dit een perfect uitje voor u. Tijdens Ontdek de kust krijgen jullie de kans om een kustgebied beter te leren kennen. Laat u verrassen door de historie en de natuur van het door jullie gekozen gebied. Ontdek de kust is een perfecte manier om een nieuwe omgeving te ontdekken, maar ook om een al bekend gebied met andere ogen te bekijken!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Beweeg, lach en kom uit je comfort zone tijdens Ontdek de kust! Na deze gezellige middag vol fun kunnen jullie er weer helemaal tegenaan!

17:00 – 16:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
16:30 – 18:30 Ontdek de kust
18:30 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Ontdek de kust allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

12:30 – 13:00 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:00 – 15:00 Ontdek de kust
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Beach volleybal
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Ontdek de kust?

Kan het niet gek genoeg voor jullie? Of kan jullie team juist een beetje pit gebruiken? Daag jezelf en je
Een verfrissende witbier, een donkere stout of een kruidige IPA. Er bestaan meer dan 400 verschillende soorten bier in de
Stap op een van onze stoere E choppers en kom mee op een ‘Tour de Dunes’! Ontdek de mooiste plekjes
Super origineel, gezellig en interactief, een workshop reuze dromenvangers maken is een ontzettend leuk idee voor een creatief teamuitje! Tijdens de
Een beetje competitie kan geen kwaad. ’n Juichende winnaar, gillende verliezer en fanatieke collega’s rond het veld zorgen voor een
Niets is wat het lijkt… Jullie proberen zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen en steeds als je denkt
De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
Leer golfsurfen in de Noorzee en garandeer uw team van een mooie ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Onze
Eenmaal gegrepen door het kiteboardvirus is er geen houden meer aan. Dan ben je verkocht. En verknocht. Dan opent zich
Een powerboat (rib boot) varen in Scheveningen? Wavevents organiseert jullie bedrijfsuitje compleet met rib varen. Wij werken samen met Rib Actie
Hebben jullie wel zin in een leuke en creatieve middag? Kom slippers pimpen bij een van onze leuke locaties aan
Als het gaat om kerstplezier met een twist, is er niets dat op kan tegen onze activiteit van sumoworstelen in
Alles is gehuld in kerstmysterie… in teams strijden jullie tegen elkaar om zoveel mogelijk kerstbitcoins voor Santa te verzamelen zodat
Graag vertellen wij over onze creatieve winterwonderland workshops! Laat uw innerlijke artistieke sneeuwvlokje sprankelen terwijl we samen de magie van
Het draait allemaal om balans bij het suppen. Met je voeten op de plank, peddel in je hand creëer je
Vorige
Volgende