Likeur en Jenever proeverij

Zoete likeurtjes, kruidige Jenevers. Deze proeverij is een waar feestje voor jullie smaakpapillen! Tijdens deze gezellige middag krijgen jullie de lekkerste likeurtjes en jenevers van de Haagsche distilleerderij Van Kleef te proeven. Breng een bezoekje aan distilleerderij Van Kleef in Den Haag of kies voor een proeverij op een gezellig terras bij een van onze samenwerkingspartners aan het strand. Ook een eigen locatie is mogelijk, onze Jenever en Likeur expert brengt zijn mooie collectie graag naar u toe! Jullie krijgen maar liefst 6 proefglaasjes met in ieder glaasje een speciale jenever of likeur. Proef de ” Haagse trots” en kom meer te weten over uw favoriete drankjes!

WAAROM LIKEUR EN JENEVER PROEVERIJ?

 • Origineel en verrassend
 • Leuke borrel voor, tijdens of na een teambuildingsmiddag op het strand
 • Op vele locaties mogelijk

VERSCHILLENDE SMAKEN

Haagse Kruidenbaggah en Haagse hopjes likeur. Van subtiele smaken tot heftige smaaksensaties, maar wat zit er nu precies in die lekkere drankjes? De Jenever en likeur expert verteld jullie hier graag meer over en achter iedere fles schuilt een mooi verhaal!

VAN KLEEF

Deze proeverij is zowel aan het strand, op een eigen locatie als in de distilleerderij Van Kleef te boeken. Kiezen jullie voor het laatste dan kan er tegen een kleine meerprijs een rondleiding binnenin de distilleerderij worden geboekt.

NOG VEEL MEER PROEVERIJEN

Liever een bierproeverij of whisky tasting? Of wellicht bent u met een grote groep en wilt u een combinatie van meerdere proeverijen aanbieden aan uw gasten. Wij bieden diverse proeverijen aan, vraag ons naar de mogelijkheden!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Geniet, lach en drink. Een Likeur en Jenever proeverij is de perfecte aangelegenheid om even te ontspannen met uw gezelschap. Na deze middag zijn jullie helemaal opgeladen en kunnen jullie er weer tegenaan!

17:00 – 19:00 Likeur en Jenever proeverij
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Likeur en Jenever proeverij allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel koffie / gebak
13:30 – 15:00 Wave experience (Expeditie Robinson)
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje / drankje
16:00 – 17:30 Beach volleybal
17:30 – 18:30 Likeur en Jenever proeverij
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

De Likeur en Jenever proeverij kan zowel buiten op het terras als binnenin een gezellige locatie plaatsvinden. Voor andere activiteiten zijn we helaas wel weerafhankelijk. We denken graag een stap vooruit en vragen u, indien u ook buitenactiviteiten heeft geboekt, van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel koffie / gebak
13:30 – 15:00 Herman Brood schilder workshop
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje / drankje
16:00 – 17:30 Pub Quiz
17:30 – 18:30 Likeur en Jenever proeverij
18:30 – 21:30 Indoor BBQ / Diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Likeur en Jenever proeverij?

Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en de groep ook na het
De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
Een beetje competitie kan geen kwaad. ’n Juichende winnaar, gillende verliezer en fanatieke collega’s rond het veld zorgen voor een
Leer golfsurfen in de Noorzee en garandeer uw team van een mooie ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Onze
Passion fruit Martini’s en Mojitos met watermeloen of aardbeien, of misschien wel beide? Ervaar de magie van het cocktailshaken en
Valt het weer een beetje tegen? Dan gaan we alsnog met onze voetjes in het zand een heerlijke dag beleven.
Zijn jullie echte poker pro’s of zouden jullie dit wel willen worden? Hoofdrekenen, bluffen en leugens herkennen als een echte
Zes kamp is razend populair en dat is niet voor niets! Tijdens een zes kamp verdelen we uw groep in
Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en
Eenmaal gegrepen door het kiteboardvirus is er geen houden meer aan. Dan ben je verkocht. En verknocht. Dan opent zich
Een verfrissende witbier, een donkere stout of een kruidige IPA. Er bestaan meer dan 400 verschillende soorten bier in de
Kan het niet gek genoeg voor jullie? Of kan jullie team juist een beetje pit gebruiken? Daag jezelf en je
Het begon allemaal op een afgelegen strand. Daar waar behalve zout water en wit zand, niks anders was om te
Spannende puzzels en mind games. Harde battles en obstakels. Wie kan zijn zenuwen onder controle houden en krijgt het voor
Previous
Next