Ibiza armbandjes maken

Een hele arm vol Ibiza styled armbandjes, hoe leuk is dat! In deze workshop zijn jullie lekker creatief in de weer. Jullie gaan maar liefst 5 vrolijk gekleurde armbandjes maken. De workshop tafel ligt vol kraaltjes, bedeltjes, tussenstukjes en schelpjes en met een beetje hulp van onze workshop coach maken jullie binnen een handomdraai jullie eigen gestylde Ibiza armbandjes. Ieder armbandje is net even anders en samen zorgen ze voor een leuk effect. Na een korte introductie gaan jullie beginnen aan jullie unieke design. Jullie hebben een ruime keuze aan allerlei soorten kralen en bedeltjes en met behulp van een eigen beadbord bepalen jullie de stijl van de armbandjes. Jullie gaan allemaal naar huis met 5 unieke exemplaren!

WAAROM IBIZA ARMBANDJES MAKEN?

 • Gezellig en sociaal
 • Goed te combineren met een actieve activiteit
 • Iedereen kan meedoen aan de activiteit
 • De spirit van een jong bureau
 • Enthousiaste begeleiding

GEZELLIG EN SOCIAAL

Tijdens deze workshop zijn jullie niet alleen lekker creatief bezig, het is ook een uitgelezen moment om even bij te kletsen en je collega’s of teamgenoten en ze eens op een andere manier te leren kennen.

GEMAKKELIJK TE VOLGEN

Tijdens deze workshop draait het vooral om gezelligheid, socializen met uw collega’s en lekker creatief in de weer zijn. Deze workshop is gemakkelijk te volgen voor iedereen!

BESCHIKBAAR OP IEDERE LOCATIE

Van Hoek van Holland tot Ijmuiden, we werken samen met de leukste strandtenten aan de Nederlandse kust. Heeft u een andere locatie in gedachten, laat het ons weten!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Laat je creatieve geest het werk doen en klets gezellig bij met je collega’s. Na deze middag zijn jullie weer opgeladen en kunnen jullie er helemaal tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Workshop Ibiza armbandjes maken
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Ibiza armbandjes maken allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

14:00 – 14:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
14:30 – 16:00 Workshop Ibiza armbandjes maken
16:00 – 17:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
17:00 – 18:30 Cocktails shaken
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Afhankelijk van de locatie en van het weer, vindt deze workshop plaats op het terras of binnenin de beachclub. Voor sommige activiteiten zijn we wel weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom, indien u naast deze workshop ook een buitenactiviteit bij ons heeft geboekt, van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke proeverij, workshop of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

14:00 – 14:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
14:30 – 16:00 Workshop Ibiza armbandjes maken
16:00 – 17:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
17:00 – 18:30 Cocktail workshop
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Ibiza armbandjes maken?

Mik op ons grote 5 meter hoge dartbord dat zeker indruk maakt bij uw collega’s. Probeer een ONE HUNDRED AND
Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en
Dé meest gespeelde sport op het strand ter wereld: beachvolleybal! Bij ons staan teambuilding en plezier op nummer 1. Daarom focussen
Intensieve begeleiding door onze professionele trainers zorgt voor veilige en resultaatgerichte trainingen. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan
Het begon allemaal op een afgelegen strand. Daar waar behalve zout water en wit zand, niks anders was om te
Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en de groep ook na het
Even lekker uitrazen op het strand tijdens een lekker potje Zorbballen. Beuk, schop en lanceer je collega’s. Het allemaal geoorloofd
Zet eens een keer wat nieuws op tafel en bedenk je eigen unieke design tijdens onze workshop fishy decoratie plankjes
De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
Hebben jullie wel zin in een leuke en creatieve middag? Kom slippers pimpen bij een van onze leuke locaties aan
Kunnen jullie wel wat gezelligheid gebruiken in de koude wintermaanden? Een workshop ijssculpturen op een leuke locatie met na afloop
Super origineel, gezellig en interactief, een workshop reuze dromenvangers maken is een ontzettend leuk idee voor een creatief teamuitje! Tijdens de
Niets is wat het lijkt… Jullie proberen zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen en steeds als je denkt
Vorige
Volgende