Golfsurfen

golf-surfen

Leer golfsurfen in de Noorzee en garandeer uw team van een mooie ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Onze ervaren instructeurs starten de les met een stukje theorie en veiligheid, voor vele zal dit de eerste kennismaking met het golfsurfen zijn! Zodra iedereen goed doorheeft wat wel en vooral niet te doen in het water, kleedden jullie je om in de kleedruimtes. Jullie gaan nu in wetsuits de zee op! Het is tijd voor actie, wie staat er binnen no time op zijn board?

WAAROM GOLFSURFEN?

 • Topactiviteit in het water
 • Een lekkere workout voor uw team
 • De spirit van een jong bureau
 • Enthousiaste begeleiding
golf-surfen-scheveningen-wavevents

SAFETY FIRST

Onze ervaren instructeurs hebben een ISA surfcoach diploma en een safety/lifeguard diploma. Tijdens de workshop golfsurfen bent u in goede handen en kunt u veilig het water op!

ALLE SEIZOENEN

U bent niet afhankelijk van het weer om deze workshop te kunnen volgen. Met een dik wetsuit aan heeft u het niet snel koud, deze workshop kan in bijna alle jaargetijden plaatsvinden!

GEEN ERVARING NODIG

Er is geen surf ervaring nodig om deze workshop te kunnen volgen. Onze ervaren instructeurs leren u tijdens deze workshop alle kneepjes van het vak!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Tijdens een sportieve middag in het water zijn jullie weer helemaal opgeladen en kunnen jullie er weer met een glimlach tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Golfsurfen
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Golfsurfen allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

14:00 – 14:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
14:30 – 16:00 Golfsurfen
16:00 – 17:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
17:00 – 18:30 Cocktails shaken
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Met een stevig wetsuit aan is het zelden te koud om het water in te gaan. Met deze workshop bent u tijdens ieder seizoen verzekerd van een leuk uitje op het water! Voor sommige activiteiten zijn we wel weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom, indien u naast golfsurfen ook een buitenactiviteit bij ons heeft geboekt, van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

14:00 – 14:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
14:30 – 16:00 Golfsurfen
16:00 – 17:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
17:00 – 18:30 Leuke quiz
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Golfsurfen?

Intensieve begeleiding door onze professionele trainers zorgt voor veilige en resultaatgerichte trainingen. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan
Eenmaal gegrepen door het kiteboardvirus is er geen houden meer aan. Dan ben je verkocht. En verknocht. Dan opent zich
Passion fruit Martini’s en Mojitos met watermeloen of aardbeien, of misschien wel beide? Ervaar de magie van het cocktailshaken en
Dé meest gespeelde sport op het strand ter wereld: beachvolleybal! Bij ons staan teambuilding en plezier op nummer 1. Daarom focussen
Neem uw collega’s mee voor een verrassende en uitdagende Capoeira workshop! Capoeira is de dans / vechtsport van Brazilië en
Een powerboat (rib boot) varen in Scheveningen? Wavevents organiseert jullie bedrijfsuitje compleet met rib varen. Wij werken samen met Rib Actie
Valt het weer een beetje tegen? Dan gaan we alsnog met onze voetjes in het zand een heerlijke dag beleven.
Levend tafelvoetbal is een originele activiteit waarmee u uw collega’s allemaal zult verrassen. Wie heeft het vroeger niet gespeeld in
Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en
Zes kamp is razend populair en dat is niet voor niets! Tijdens een zes kamp verdelen we uw groep in
Stap op een van onze mega SUPS voor een mooie tocht over het water! Zowel op zee als in de
Kan het niet gek genoeg voor jullie? Of kan jullie team juist een beetje pit gebruiken? Daag jezelf en je
Stap op een van onze stoere E choppers en kom mee op een ‘Tour de Dunes’! Ontdek de mooiste plekjes
Vorige
Volgende