Gin Tonic Proeverij

gin-tonic-proeverij

Gin Tonics zijn razend populair en dat is niet voor niets. Grote bolle glazen op hoge voet, verfrissende tonics en fruitige combinaties.. het is lastig hier niet enthousiast van te worden! De Gin expert heeft een grote liefde voor Gins en heeft een selectie gemaakt van de allerbeste ”wereld Gins” en bijzondere Gins uit Nederland en België. De Gins worden gemixt met verschillende tonics en garnering, u zult bij ieder rondje aangenaam verrast worden. Tijdens deze proeverij gaan jullie ruiken, proeven maar bovenal genieten. Iedere Gin is met passie gemaakt en achter iedere Gin schuilt een mooi verhaal die de Gin expert graag met u deelt. Wij organiseren deze tasting bij meerdere beachclubs op diverse locaties aan de kust. Liever bij een eigen locatie? Neem gerust contact met ons op!

WAAROM GIN TONIC PROEVERIJ?

 • Origineel en verrassend
 • Toegankelijke Gin Tonics die past bij ieder zijn smaak
 • Leuke borrel voor, tijdens of na een teambuildingsmiddag op het strand
 • Op vele locaties mogelijk

KEUZE UIT VERSCHILLENDE REGIO’S

De beste Gins uit Nederland of Belgie? Of misschien liever een rondje om de wereld? U heeft vooraf de keuze uit verschillende regio’s. Neem gerust contact met ons op en bepaal samen met onze Gin expert welke het beste bij u past.

 

gintonic

VERRASSENDE COMBINATIES

Lang niet iedereen houdt van een kruidige Gin Tonic. Daarom kiest de Gin tonic expert vooral voor frisse, toegankelijke Gin Tonics. Laat u verrassen door de bijzondere combinaties garnering, verschillende tonics en bijzondere gins. Een echte ervaring, bij ieder rondje!

NOG VEEL MEER PROEVERIJEN

Liever een bierproeverij, whisky proeverij of een Likeur en Jenever tasting? Of wellicht bent u met een grote groep en wilt u een combinatie van meerdere proeverijen aanbieden aan uw gasten. Wij bieden diverse proeverijen aan, vraag ons naar de mogelijkheden!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Geniet, lach en drink. Een Gin Tonic proeverij is de perfecte aangelegenheid om even te ontspannen met uw gezelschap. Na deze middag zijn jullie helemaal opgeladen en kunnen jullie er weer tegenaan!

17:00 – 19:00 Gin Tonic proeverij
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Gin Tonic Proeverij allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel koffie / gebak
13:30 – 15:00 Wave experience (Expeditie Robinson)
15:00 – 16:00 Pauze met 1ste Gin Tonic
16:00 – 17:30 Beach volleybal
17:30 – 18:30 Gin Tonic proeverij met 2de en 3de Gin Tonic
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

De Gin Tonic proeverij kan zowel buiten op het terras als binnenin een gezellige strandtent plaatsvinden. Voor andere activiteiten zijn we helaas wel weerafhankelijk. We denken graag een stap vooruit en vragen u, indien u ook buitenactiviteiten heeft geboekt, van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel koffie / gebak
13:30 – 15:00 Herman Brood schilder workshop of Poker workshop
15:00 – 16:00 Pauze met 1ste Gin Tonic
16:00 – 17:30 Pub Quiz
17:30 – 18:30 Gin Tonic proeverij met 2de en 3de Gin Tonic
18:30 – 21:30 Indoor BBQ / Diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Gin Tonic Proeverij?

Een verfrissende witbier, een donkere stout of een kruidige IPA. Er bestaan meer dan 400 verschillende soorten bier in de
Stap op een van onze mega SUPS voor een mooie tocht over het water! Zowel op zee als in de
Eenmaal gegrepen door het kiteboardvirus is er geen houden meer aan. Dan ben je verkocht. En verknocht. Dan opent zich
De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
Hebben jullie wel zin in een leuke en creatieve middag? Kom slippers pimpen bij een van onze leuke locaties aan
Het draait allemaal om balans bij het suppen. Met je voeten op de plank, peddel in je hand creëer je
Het begon allemaal op een afgelegen strand. Daar waar behalve zout water en wit zand, niks anders was om te
Is het grote aantal vliegers op het strand bij Scheveningen je wel eens opgevallen? De een is aan het kiteboarden,
Stap op een van onze stoere E choppers en kom mee op een ‘Tour de Dunes’! Ontdek de mooiste plekjes
Even lekker uitrazen op het strand tijdens een lekker potje Zorbballen. Beuk, schop en lanceer je collega’s. Het allemaal geoorloofd
De apres ski Olympics is de perfecte activiteit als jullie tijdens de koude wintermaanden een leuk uitje willen plannen met
Kunnen jullie wel wat gezelligheid gebruiken in de koude wintermaanden? Een workshop ijssculpturen op een leuke locatie met na afloop
Als het gaat om kerstplezier met een twist, is er niets dat op kan tegen onze activiteit van sumoworstelen in
Een powerboat (rib boot) varen in Scheveningen? Wavevents organiseert jullie bedrijfsuitje compleet met rib varen. Wij werken samen met Rib Actie
Vorige
Volgende