E-Chopper Tour

e-chopper-tour

Stap op een van onze stoere E choppers en kom mee op een ‘Tour de Dunes’! Ontdek de mooiste plekjes in onze nationale parken langs de kust. Een ervaren gids neemt u mee en vertelt onderweg alles over wat u ziet: van prachtige flora en fauna tot interessante bezienswaardigheden. Maak een tocht langs de Atlantik wall in Hoek van Holland of volg de voetstappen van de Romeinen in Katwijk! Onze E choppers zijn makkelijk te rijden en maken amper geluid waardoor u ultiem kunt genieten tijdens deze prachtige tocht.

Met een E chopper tour ervaart u het gevoel van vrijheid terwijl u toch samen met uw collega’s on the road bent. De ultieme activiteit voor een personeelsuitje aan het strand!

WAAROM EEN E-CHOPPER TOUR DOOR DE DUINEN?

 • Voel de vrijheid van de E-Choppers
 • Natuur en ontspanning
 • Leuke manier om een kustplaats te ontdekken
 • In bijna alle duingebieden beschikbaar
 • Geschikt voor elke leeftijd
 • Enthousiaste begeleiding
e-chopper-tour-uitje

TOCHT LANGS DE ATLANTIK WALL

Deze E-Chopper tour langs Hoek van Holland biedt een unieke ervaring. Maak kennis met de prachtige duinen, het verleden en de historische bezienswaardigheden uit de Tweede Wereldoorlog. De bunkers hier vormde een belangrijk element van de Duitse verdedigingslinie. Pak de e-chopper met het hele team en ontdek het bijzondere verhaal achter de Atlantikwall.

BEZOEK HISTORISCHE MONUMENTEN

Met de E-Chopper Tour kunt u ontdekken wat er in het verre verleden is gebeurd rond Katwijk. Ontdek unieke locaties waar Romeinse overblijfselen nog steeds te vinden zijn, bezoek historische monumenten en geniet van de prachtige duinen. U volgt een route langs de limes, die grofweg correspondeert met de loop van de Oude Rijn. Laat u verrassen door het schitterende landschap en bezoek interessante locaties die al duizenden jaren bestaan.

 

 

 

NOG VEEL MEER DUINTOCHTEN

We bieden een E-chopper tour aan langs veel verschillende kustplaatsen van Nederland en we kunnen starten of eindigen op een plek naar keuze. Zo kunt u na de tour bijvoorbeeld genieten van een gezellige borrel of lekkere bbq bij uw favoriete strandtent. Wij kunnen een complete dag op maat voor jullie samenstellen, neem contact met ons op over de mogelijkheden. Kan niet bestaat niet!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Pak een E-Chopper en ontsnap met je collega’s naar de mooie duingebieden van Nederland.

14:00 – 14:30 Inloop / E-Chopper opstapplaats
14:30 – 16:30 E-Chopper tour
16:30 – 19:00 Borrel / BBQ

Benieuwd op welke locaties E-Chopper Tour allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

11:00 – 11:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
11:30 – 13:30 E-Chopper tour
13:30 – 14:30 Lunch
14:30 – 16:00 Wave Robinson Experience
16:00 – 17:00 Borrel uurtje + prijsuitreiking
17:00 – 20:00 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan E-Chopper Tour?

Wilt u samen met uw team iets terug doen voor moedertje natuur? Koppel dan een beachcleaning aan uw event onder
Spannende puzzels en mind games. Harde battles en obstakels. Wie kan zijn zenuwen onder controle houden en krijgt het voor
Is het grote aantal vliegers op het strand bij Scheveningen je wel eens opgevallen? De een is aan het kiteboarden,
Neem uw collega’s mee voor een verrassende en uitdagende Capoeira workshop! Capoeira is de dans / vechtsport van Brazilië en
Zijn jullie echte poker pro’s of zouden jullie dit wel willen worden? Hoofdrekenen, bluffen en leugens herkennen als een echte
Graag vertellen wij over onze creatieve winterwonderland workshops! Laat uw innerlijke artistieke sneeuwvlokje sprankelen terwijl we samen de magie van
Wat gebeurt er als je paintball, trefbal en pijl en boogschieten verwerkt tot een sport? Dan krijg je de nieuwste
Als het gaat om kerstplezier met een twist, is er niets dat op kan tegen onze activiteit van sumoworstelen in
Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en de groep ook na het
Niets is wat het lijkt… Jullie proberen zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen en steeds als je denkt
Valt het weer een beetje tegen? Dan gaan we alsnog met onze voetjes in het zand een heerlijke dag beleven.
Passion fruit Martini’s en Mojitos met watermeloen of aardbeien, of misschien wel beide? Ervaar de magie van het cocktailshaken en
De koude winterdagen hoeven helemaal niet saai te zijn, want met onze Winter Olympics (op het ijs) word je ondergedompeld
Kunnen jullie wel wat gezelligheid gebruiken in de koude wintermaanden? Een workshop ijssculpturen op een leuke locatie met na afloop
Vorige
Volgende