Design je eigen strandtas

strandtas-maken

Wat heb je altijd mee als je een bezoekje aan het strand brengt? Een strandtas. Deze onmisbare accessoire kan natuurlijk niet achterblijven met de huidige trends. Daarom gaan we in deze workshop de strandtassen maken en stijlen zodat hij perfect past bij jullie strandoutfits! Dit doen we met verschillende materialen in alle kleuren en uitvoeringen. Alle ingrediënten voor een unieke creatie zijn aanwezig. Tijdens de workshop zal de instructeur eerst een korte uitleg geven over mogelijke opties en uitvoeringen. Dit is een goed moment om na te denken over hoe jij je tas gaat designen. Na deze uitleg gaan jullie zelf aan de slag, maar maak je geen zorgen. De instructeur kan altijd even helpen als je er zelf niet uitkomt. Natuurlijk mag iedereen zijn eigen gepimpte tas mee naar huis nemen!

WAAROM DESIGN JE EIGEN TAS?

 • Gezellig en sociaal
 • Goed te combineren met een actieve activiteit
 • Iedereen kan meedoen aan de activiteit
 • De spirit van een jong bureau
 • Enthousiaste begeleiding

GEZELLIG EN SOCIAAL

Tijdens deze workshop zijn jullie niet alleen lekker creatief bezig, het is ook een uitgelezen moment om even bij te kletsen en je collega’s of teamgenoten en ze eens op een andere manier te leren kennen.

GEMAKKELIJK TE VOLGEN

Tijdens deze workshop draait het vooral om gezelligheid, socializen met uw collega’s en lekker creatief in de weer zijn. Deze workshop is gemakkelijk te volgen voor iedereen!

BESCHIKBAAR OP IEDERE LOCATIE

Van Hoek van Holland tot Ijmuiden, we werken samen met de leukste strandtenten aan de Nederlandse kust. Heeft u een andere locatie in gedachten, laat het ons weten!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Laat je creatieve geest het werk doen en klets gezellig bij met je collega’s. Na deze middag zijn jullie weer opgeladen en kunnen jullie er helemaal tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Workshop design je eigen strandtas
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Design je eigen strandtas allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

14:00 – 14:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
14:30 – 16:00 Workshop design je eigen strandtas
16:00 – 17:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
17:00 – 18:30 Cocktails shaken
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Afhankelijk van de locatie en van het weer, vindt deze workshop plaats op het terras of binnenin de beachclub. Voor sommige activiteiten zijn we wel weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom, indien u naast deze workshop ook een buitenactiviteit bij ons heeft geboekt, van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke proeverij, workshop of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

14:00 – 14:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
14:30 – 16:00 Workshop design je eigen strandtas
16:00 – 17:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
17:00 – 18:30 Cocktail workshop
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Design je eigen strandtas?

Zet eens een keer wat nieuws op tafel en bedenk je eigen unieke design tijdens onze workshop fishy decoratie plankjes
Intensieve begeleiding door onze professionele trainers zorgt voor veilige en resultaatgerichte trainingen. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan
Spannende puzzels en mind games. Harde battles en obstakels. Wie kan zijn zenuwen onder controle houden en krijgt het voor
Super origineel, gezellig en interactief, een workshop reuze dromenvangers maken is een ontzettend leuk idee voor een creatief teamuitje! Tijdens de
Stap op een van onze mega SUPS voor een mooie tocht over het water! Zowel op zee als in de
De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
Een beetje competitie kan geen kwaad. ’n Juichende winnaar, gillende verliezer en fanatieke collega’s rond het veld zorgen voor een
De koude winterdagen hoeven helemaal niet saai te zijn, want met onze Winter Olympics (op het ijs) word je ondergedompeld
Ontdek de kust samen met uw collega’s tijdens een interactieve wandeling vol leuke weetjes en opdrachten. Van Hoek van Holland
Wilt u samen met uw team iets terug doen voor moedertje natuur? Koppel dan een beachcleaning aan uw event onder
Wat gebeurt er als je paintball, trefbal en pijl en boogschieten verwerkt tot een sport? Dan krijg je de nieuwste
Als het gaat om kerstplezier met een twist, is er niets dat op kan tegen onze activiteit van sumoworstelen in
Dé meest gespeelde sport op het strand ter wereld: beachvolleybal! Bij ons staan teambuilding en plezier op nummer 1. Daarom focussen
Niets is wat het lijkt… Jullie proberen zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen en steeds als je denkt
Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en
Vorige
Volgende