Beach Bootcamp

bootcamp
Intensieve begeleiding door onze professionele trainers zorgt voor veilige en resultaatgerichte trainingen. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan techniek, het niveau van de sporter en de mate van inspanning. Door met groepen te werken van maximaal 12 deelnemers en 2 personal trainers krijgt elke deelnemer de aandacht die men verdient. Onze werkwijze garandeert een ultieme fitness ervaring.

De trainingen zijn geschikt voor jong en oud, onervaren en ervaren sporters die fitter en sterker willen worden, willen afvallen of aan hun gezondheid willen werken. 

WAAROM BOOTCAMP OP HET STRAND?

 • Fysieke en mentale topactiviteit
 • Met de voetjes in het zand
 • Geschikt voor jong en oud
 • Ultieme fitness ervaring
 • De spirit van een jong bureau
 • Enthousiaste begeleiding
bootcamp-strand

INTENSIEF

Elke workout zal het uiterste vergen van je fysieke capaciteiten. Uithoudingsvermogen, krachtuithoudingsvermogen en/ of explosieve kracht, je zal grenzen verleggen die je niet voor mogelijk had gehouden.

UITDAGEND

De trainingen zijn zeer uitdagend. Onder begeleiding van onze personal trainers wordt elk niveau op de proef gesteld, zowel mentaal als fysiek. Je zal samen moeten werken, elkaar moeten stimuleren en motiveren voor maximaal resultaat.

beach-bootcamp

UNIEK

Deze vorm van trainen op het strand is uniek in Nederland. Waan je op een Californisch strand, met je voeten in het zand, uitzicht op zee en een halter in je nek fysieke en mentale plafonds doorbreken. Het zal een onvergetelijke ervaring zijn.

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek ? Maak je spieren lekker los en gooi het er even allemaal uit met een lekkere training aan het strand. Na deze middag kunnen jullie er weer vol tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Beach bootcamp
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Beach Bootcamp allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:30 – 15:00 Beachtennis
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Bootcamp
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Beach Bootcamp?

Even lekker uitrazen op het strand tijdens een lekker potje Zorbballen. Beuk, schop en lanceer je collega’s. Het allemaal geoorloofd
Kan het niet gek genoeg voor jullie? Of kan jullie team juist een beetje pit gebruiken? Daag jezelf en je
Wat gebeurt er als je paintball, trefbal en pijl en boogschieten verwerkt tot een sport? Dan krijg je de nieuwste
Een powerboat (rib boot) varen in Scheveningen? Wavevents organiseert jullie bedrijfsuitje compleet met rib varen. Wij werken samen met Rib Actie
Leer golfsurfen in de Noorzee en garandeer uw team van een mooie ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Onze
Zijn jullie echte poker pro’s of zouden jullie dit wel willen worden? Hoofdrekenen, bluffen en leugens herkennen als een echte
Het begon allemaal op een afgelegen strand. Daar waar behalve zout water en wit zand, niks anders was om te
Zet eens een keer wat nieuws op tafel en bedenk je eigen unieke design tijdens onze workshop fishy decoratie plankjes
Spannende puzzels en mind games. Harde battles en obstakels. Wie kan zijn zenuwen onder controle houden en krijgt het voor
Niets is wat het lijkt… Jullie proberen zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen en steeds als je denkt
Hebben jullie wel zin in een leuke en creatieve middag? Kom slippers pimpen bij een van onze leuke locaties aan
De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
Vorige
Volgende