Binnen activiteiten en workshops

Heeft u buitenactiviteiten gepland maar regent het pijpenstelen? Geen zorgen, bij Wavevents zorgen we er voor dat uw uitje niet in het water loopt. Uw uitje moet bijzonder zijn, of het nu binnen of buiten plaatsvindt. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen zodat we er zeker van zijn dat de binnen activiteiten goed bij uw wensen aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz in de door uw gekozen strandtent. In overleg met jullie bepalen we graag de beste optie en zorgen wij voor een heerlijke dag. Binnen of buiten.

WAAROM BINNEN ACTIVITEITEN EN WORKSHOPS?

 • U bent verzekerd van leuke activiteiten zelfs bij slecht weer
 • De locatie blijft hetzelfde als oorspronkelijk gepland
 • Op maat gemaakt programma met activiteiten die perfect aansluiten bij uw groep

GEZELLIG EN KNUS

Een regenachtige dag hoeft geen domper te zijn op uw uitje. Binnenin de beachclubs staan de haartjes aan en hangen de berenvelletjes over de stoelen. Samen met een tropisch muziekje op de achtergrond en onze leuk uitziende workshop tafels maakt dat de sfeer optimaal gezellig is. Zelfs een regenachtige dag is bij ons een unieke ervaring!

OP MAAT GEMAAKT SCHEMA

Wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

DE PERFECTE INDOOR ACTIVITEIT

We kiezen altijd samen met u een of meerdere leuke binnen activiteiten uit die perfect bij uw gelegenheid past. Voor de een is dit een pokerworkshop, voor de ander is dit een cocktail workshop, pubquiz of Gin Tonic proeverij. Er is veel mogelijk en we geven graag gehoor aan uw wensen zodat u een onvergetelijke dag met ons beleeft.

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Een gezellig uitje aan het strand is altijd een goed idee, zelfs bij minder weer. Na deze middag kunnen jullie er weer helemaal tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Herman Brood schilder workshop
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Binnen activiteiten en workshops allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:30 – 15:00 Poker workshop
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 PubQuiz
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 Indoor BBQ / Diner

INDOOR STRAND LOCATIE

Gaat uw voorkeur toch uit naar een sportieve strandmiddag, zelfs als het weer te slecht is voor de gekozen buitenactiviteiten? Bij Wavevents kunt u voor een klein bedrag een enorme indoor strand locatie reserveren zodat u altijd verzekerd bent van een sportieve beachday. De indoor locatie is gevestigd in Scheveningen en dient normaal gesproken als training locatie voor het Nederlands beach volleybalteam. De indoor strand locatie beschikt over 2 zalen, waarvan 1 volledig bedekt is met een dikke laag zand. Ook is er een gezellige beachbar aanwezig welke uitloopt op de strandzaal. Ideaal om even na te borrelen of te pauzeren!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Binnen activiteiten en workshops?

De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
Onze instructrice Juul is yoga. Ze ademt yoga, leeft het. Juul is heerlijk Zen en de groep ook na het
Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en
Wat gebeurt er als je paintball, trefbal en pijl en boogschieten verwerkt tot een sport? Dan krijg je de nieuwste
Kan het niet gek genoeg voor jullie? Of kan jullie team juist een beetje pit gebruiken? Daag jezelf en je
Valt het weer een beetje tegen? Dan gaan we alsnog met onze voetjes in het zand een heerlijke dag beleven.
Zet eens een keer wat nieuws op tafel en bedenk je eigen unieke design tijdens onze workshop fishy decoratie plankjes
Is het grote aantal vliegers op het strand bij Scheveningen je wel eens opgevallen? De een is aan het kiteboarden,
Dé meest gespeelde sport op het strand ter wereld: beachvolleybal! Bij ons staan teambuilding en plezier op nummer 1. Daarom focussen
Passion fruit Martini’s en Mojitos met watermeloen of aardbeien, of misschien wel beide? Ervaar de magie van het cocktailshaken en
Een verfrissende witbier, een donkere stout of een kruidige IPA. Er bestaan meer dan 400 verschillende soorten bier in de
Hebben jullie wel zin in een leuke en creatieve middag? Kom slippers pimpen bij een van onze leuke locaties aan
Niets is wat het lijkt… Jullie proberen zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen en steeds als je denkt
Intensieve begeleiding door onze professionele trainers zorgt voor veilige en resultaatgerichte trainingen. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan
Zijn jullie echte poker pro’s of zouden jullie dit wel willen worden? Hoofdrekenen, bluffen en leugens herkennen als een echte
Vorige
Volgende