Beach volleybal

beach-volleybal

Dé meest gespeelde sport op het strand ter wereld: beachvolleybal! Bij ons staan teambuilding en plezier op nummer 1. Daarom focussen wij niet persé op de regeltjes van het spel, maar op het niveau van de spelers. We passen het spel zo aan dat iedereen een uitdaging heeft en mee kan spelen. Tel daarbij het enthousiasme van onze instructeurs bij op en je hebt een fantastische activiteit! Onderhands spelen, bovenhands spelen, puntentelling en spelregels zijn enkele aspecten die voorbij komen. In een competitie splitsen we de groep op in aparte teams die tegen elkaar spelen. Is jouw team de winnaar op het strand?

WAAROM BEACH VOLLEYBAL?

 • Topactiviteit voor teambuilding
 • Met de voetjes in het zand
 • Een leuke prijs voor het winnende team
 • Wellicht een jaarlijks toernooi met wisselbeker
 • De spirit van een jong bureau
 • Enthousiaste begeleiding
Beach-volleyballen

SLIPPERTJES UIT

Het zand tussen je tenen, de wind in je haar en het zonnetje op je huid. Game on! Versla jij met jouw team de andere groep? Beach volleybal op zijn best!

beach-volleybal-groepsfoto

OP MAAT

Ervaren groep? Wij maken het spel zo serieus als jullie zelf willen. Wij beschikken over professionele beachvolleybal equipment en ervaren instructeurs.

beach-volleybal-net

SPEL REGELS

De spelregels van beach volleybal zijn bijna hetzelfde als het gewone volleybal en zeker niet lastig te begrijpen. Onze ervaren volleybal coach verteld jullie graag alle ins en outs van het beach volleyballen zodat jullie binnen no time allemaal volleybal professionals worden!

VOORBEELD PROGRAMMA

Kunnen jullie wel een break gebruiken tijdens of na een intensieve werkweek? Beweeg, lach en kom even helemaal tijdens beach volleybal op het strand. Na deze middag zijn jullie weer helemaal opgeladen en kunnen jullie er weer vol tegenaan!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Beach volleybal
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Benieuwd op welke locaties Beach volleybal allemaal gespeeld kan worden?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

COMPLEET VERZORGDE DAG

We brainstormen graag met u samen om een dag te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën. Met een op maat gemaakt programma is een compleet verzorgde dag van A tot Z binnen een handomdraai voor u samen gesteld. Zo kunt u ervoor kiezen om meerdere activiteiten of workshops met elkaar te combineren, of om uw dag af te sluiten met een heerlijke BBQ of gezellige feestavond inclusief DJ. Kan niet, bestaat niet. We denken graag met u mee!

13:00 – 13:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
13:30 – 15:00 Beach volleybal
15:00 – 16:00 Pauze met optioneel hapje/drankje
16:00 – 17:30 Zorbbal
17:30 – 18:30 Borrel uurtje + prijsuitreiking
18:30 – 21:30 BBQ / Diner

SLECHT WEER SCENARIO

Voor sommige activiteiten zijn we weersafhankelijk en we denken graag een stap vooruit. We vragen u daarom van te voren samen met ons een alternatief plan op te stellen in het geval dat de activiteit niet door kan gaan wegens slecht weer. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, proeverij of bloedstollende quiz.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Het is ook mogelijk om een leuke combinatie te maken van meerdere workshops / proeverijen / Quiz. Bent u met een grotere groep van bijvoorbeeld 50 personen en wilt u een middag organiseren met meerdere buitenactiviteiten, bijvoorbeeld in een toernooivorm? Dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie te maken van meerdere workshops, proeverijen en wellicht een leuke Quiz. In dit geval maken we een op maat gemaakt schema zodat iedere deelnemer mee kan doen aan alle gekozen activiteiten.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

*Wij baseren onze prijs op groepsgrootte en tijdsduur, zodat je altijd de beste deal krijgt.

MAAK UW UITJE DUURZAAM

Wavevents werkt aan een duurzame relatie tussen mens en natuur. Elk uitje zal op de een of andere manier een impact hebben op het milieu. Door een duurzaam initiatief toe te voegen kunt u de impact van uw uitje weer in balans brengen. Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Voeg 1 van onze initiatieven toe aan uw dag en maak uw uitje duurzaam!

WAAROM DUURZAAM MAKEN?

 • Neutraliseer de impact van uw uitje op het milieu
 • Verklein uw footprint en denk aan toekomstige generaties
 • Inspireer uw team
 • Versterk uw imago
 • Vrijstelling van werkkostenregeling

VOORBEELDEN VAN ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

 • Laat ons voor iedere deelnemer die meedoet een boom planten
 • Voeg een beachcleaning toe aan uw uitje en zorg samen voor een schoon strand
 • Boek een biologische lunch of BBQ (vegan, vegetarisch of biologisch)

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze duurzame events indien u uw uitje 100% duurzaam wilt maken.

Liever een ander uitje dan Beach volleybal?

Niets is wat het lijkt… Jullie proberen zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen en steeds als je denkt
Alles is gehuld in kerstmysterie… in teams strijden jullie tegen elkaar om zoveel mogelijk kerstbitcoins voor Santa te verzamelen zodat
De Haka workshop is nr 1 teambuildingsactiviteit van dit moment, een echte krachtige energizer die uw team een boost geeft!
De apres ski Olympics is de perfecte activiteit als jullie tijdens de koude wintermaanden een leuk uitje willen plannen met
Het draait allemaal om balans bij het suppen. Met je voeten op de plank, peddel in je hand creëer je
Wie heeft de beste kennis over kerst films? Wie kan het beste mythes van waarheid onderscheiden in populaire verhalen rond
Leer golfsurfen in de Noorzee en garandeer uw team van een mooie ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Onze
Even weg van alle stress om je heen? Tijdens een mindfulness sessie leren wij hoe je effectiever kan werken en
Kunnen jullie wel wat gezelligheid gebruiken in de koude wintermaanden? Een workshop ijssculpturen op een leuke locatie met na afloop
Het begon allemaal op een afgelegen strand. Daar waar behalve zout water en wit zand, niks anders was om te
Sumo worstelen is een topactiviteit als jullie op zoek zijn naar een relaxte activiteit waar een hoop te lachen en
Zijn jullie echte poker pro’s of zouden jullie dit wel willen worden? Hoofdrekenen, bluffen en leugens herkennen als een echte
Valt het weer een beetje tegen? Dan gaan we alsnog met onze voetjes in het zand een heerlijke dag beleven.
Vorige
Volgende